inde

Interiør moderne skandinavisk stil lejlighed i Moskva

lejlighed indretning skandinavisk stil af sofaen'angle gris coussins luminaire suspendu

Skandinavisk design har invaderet hjerter alle skabere og elskere af moderne design. Sådan genskabe denne design stil hjem? Det er simpelt, vælge naturmaterialer især træ, lys og pastelfarver.


De geometriske og fleksible former er altid velkomne. For at illustrere, hvordan vi kan integrere denne interiør stil, selv om det ikke er i Skandinavien, præsenterer vi en inde i lejligheden Moderne nordisk-inspireret i Moskva af tegnestuen Geometrium!

Interiør moderne skandinavisk stil lejlighed i Moskva

Inde moderne skandinavisk stil lejlighed armatur træbord sofa af suspenderet'angle coussins

Geometrium er et design studie baseret i Moskva, der tilbyder gæsterne moderne interiør, komfortable og elegante. Denne lejlighed er beliggende ved siden af ​​metrostationen Alexeevskaya. Det er 90,2m². Hvert værelse er møbleret og indrettet i en funktionel og original måde. Spisestuen og stuen er i samme rum: resultatet er en lys og rummelig plads. Tæppet geometrisk mønster i sort og hvid er ofte til stede i det indvendige af minimalistisk stil element.

Interiør moderne lejlighed åben plads til mere plads og lys Design interiør design lejlighed stue gulvmåtter skandinavisk stil

Den røde dør for indgangen var pænt forbundet med de grå vægge og blåt tæppe. Wall, i mellemtiden, er dekoreret med en sammensætning af forskellige størrelser rammer.

Sammensætning rammer
moderne lejlighed interiør væg udsmykning sammensætning rødt dørkarme skandinavisk design stil

Optagelse omfatter to lagerenheder: en hvid træ kommode og et skab til opbevaring af sko. Spejlet visuelt forstørrer rummet.

Oprindelig Coat
lejlighed indretning moderne minimalistisk stil udsmykning idé beige design gulvmåtter

Køkkenet er et rent design. Alle møbler er af træ. Vedhæng inventar minder industrielle stil. Det eneste udsmykning i rummet er de tre blomsterkrukker.

Skandinavisk stil træ køkkenSkandinavisk stil køkken stole køkkenmøbler design idé armatur suspension

Spisestuen og køkken er adskilt af en skydedør og gennemsigtig: Det er en god løsning, hvis du ønsker at holde lysstyrken i rummet og ikke miste visuelle rum.

gennemsigtig skydedør
Skandinavisk stil køkken køkken design interiør skydedør design stol

Soveværelset er indrettet i en enkel og elegant måde. Det indeholder en dobbeltseng med to natborde integrerede træ. Indretningen er minimalistisk med fotografier rammer i sort og hvid.

soveværelsetdekoration soveværelse skandinavisk stil sengeramme design idé

Denne lejlighed er det perfekte eksempel på, hvad der er skandinavisk design fortolkes på en enkel måde. Alt er funktionel. Meget få objekter dekorere rummet og farverne er nogenlunde neutralt og blød. Et interiør, der inspirerer! Nu er det op til dig at vælge de bedste ideer og genskabe universet skandinaviske hjem ...

Smuk spejl med integreret belysningInde moderne skandinavisk stil lejlighed soveværelse væg deco design Soveværelser

oprindelige væg dekorationdekorative ramme soveværelse spejl idéBørneværelset
moderne lejlighed interiør minimalistisk skandinavisk design

Væg dekoration med klistermærkerplanteskole Skandinavisk design idé skammel seng gulvmåtter Deco idé

Workspace moderne interiør skandinavisk stil lejlighed design idé deco armatur suspensionBadeværelset med loft og trævæg badeværelse træ skandinavisk stil hvid flise design

Sort og hvid toiletter dekoreret med billederDeco skandinavisk stil design idé toilet toilet træ indretning


About the author

admin