inde

Lejligheder i et moderne og komfortabelt design

Sunny spisestue

Når du inviterer en person hjem, du vil have ham til at føle sig godt tilpas i din varme og moderne indretning. Måske ikke at bosætte sig på sofaen og bo et par uger, men mere som at nyde en aperitif.


Der er meget at sige om, hvordan indretning kan gøre dig føle sig så velkommen. The Art Workshop af designer lejligheder bruge alle elementer af moderne design i varme, indbydende toner. Mellemrum er præcis den slags sted, du ønsker at bringe dine venner.

Interiøret er i naturlige og lyse farver

Spisestue varm

En lejlighed er en perfekt plads for en ung familie. Dens interiør varm og moderne design og naturlige materialer som træ og sten, afspejler en idé om komfort. En hyggelig spisestue med hvidkalkede mursten af ​​en parisisk bistro inviterer afslappet spisning. Den anden plads er en lejlighed på 60 kvadratmeter i den russiske by Romashkovo. Det har hvide farver og cremer, men i rummet, der er grønne puder og en pæn. Lucite stole er designet til at blande med design.

Soveværelse med en varm og moderne indretning

Værelse med moderne indretning og varm

De 38 kvadratmeter i en anden lejlighed i Kuncevo tilføje lidt farve, men opretholde den samme følelse af komfort i en varm og moderne indretning. Rummet her fremsættes om den overdådigt lædersofa med hvide og flagrende gardiner. I den næste lejlighed på 74 kvadratmeter, har designerne havde lidt mere plads til at arbejde. En Le Corbusier stil stol er det vigtigste møbel. Spisestuen er lille, men åben med polstrede stole og et moderne blæst glas lysekrone. Den endelige plads er 45 kvadratmeter med mere farve. Badeværelset med sin sorte marmor piedestal synke er afgjort væk fra den varme farvepalet, men forbliver i moderne omgivelser.

Sovende værelse enkel og smuk

Sovende værelse enkel og smuk

Indretning og varm marmor

Interiør moderne og komfortabelt design Marmor

stilfulde væg i soveværelset

stilfulde soveværelse væg

moderne og komfortable skammel i rummet

moderne skammel i rummet

Badeværelse i sort marmor

Sort badeværelse

monokrom fladt med indersiden varm moderne design

monokrom fladt med indersiden varm moderne design

Design stol så Corbusier

Design stol så Corbusier moderne og overskueligt soveværelse klart og solrigt værelse frisk og solrigt værelse
Værelse med moderne indretning og varm klare og bløde farver'intérieur Lyse farver af denne varme moderne design interiør creme og hvide farver til denne moderne, varm design inde Entré klar og inspirerende minimalistisk stil køkken hyggeligt værelse Ide Interiør moderne og komfortabelt design med en champagne sofa Interiør moderne og komfortabelt design med en lædersofa Interiør moderne og komfortabelt design med Lucite stole Interiør varmt og klart moderne design Inde solrig moderne og komfortabelt design Interiør moderne og komfortabelt design med glasvægge Interiør moderne og komfortabelt design åben Interiør moderne og komfortabelt design af opholdet Interiør moderne og komfortabelt design af opholdet Interiør moderne og komfortabelt design mørkt træ vægge Petite og temmelig soveværelse dør'entrée sublime Spisestue varm og moderne design Badeværelse interiør med moderne og komfortable design Room lyse og smukke badeværelse Moderne badeværelse lys og solrig stue design og hyggelig lounge moderne design og varm ophold Bo elegant d'un intérieur design moderne et chaleureux Tæpper i modsætning til den moderne design og varm indeni Geometrisk stue tæppe


About the author

admin