inde

Udvikling af lille studie, komfort og plads optimering

Layouts lille studie

I små lejligheder er der naturligvis lidt plads og et reduceret antal dele. Men iudvikling af små studie, der er måder at udvide pladsen i rummet og nyde mere af den begrænsede mængde.


Der er flere måder at gå videre til at opdele og maksimere plads i de forskellige dele af dit hjem - brug af simple skillevægge at bygge indvendige vægge, valget er enorme og i slutningen du har flere værelser.

Brug skillevægge

Renovering af små studio vægge

Du kan bruge en enkelt skærm, som du kan installere en partition, som omfatter lagerplads specielt designet til at spare plads. De åbne hylder til opbevaring system er særligt egnet til'Studio Lille udvikling, og dermed ophører rod skabt af erhvervslivet sætte hele lejligheden. Som for partition med opbevaring, det er en fantastisk måde at skabe et ekstra soveværelse eller oprette en ny plads til et køkken eller soveværelse. Nogle vægge indarbejde senge, borde, opbevaringsrum og endda indbyggede køkkener.

Udvikling af små studie: bruge alle mængder

Renovering af lille kontor dressing studie

Den opbevaringsrum eller balkon kan blive hele værelser. I de små studie møbler, tror udvidelser, der vil maksimere rumfanget i lejligheden og skabe nye opholdsstuer til at sove, spise eller arbejde. Nøglen til succes er at bruge alle tilgængelige plads, som vil forvandle den generelle af dit hjem design.

Opret loftrum

Renovering af lille hems studie

I udviklingen af ​​lille studie med højt til loftet, mezzanin rum er et fremragende værktøj rekonfiguration og udvidelse af den tilgængelige plads. Der er senge, kontorer og loft garderobeskabe. Selvfølgelig skal det først være omhyggeligt måle det rum, hvor du ønsker at bygge dit loft, fordi hvis det gøres forkert, lejligheden, i stedet for at se større kan blive endnu mindre. Hvis du kan, skal du kontakte en arkitekt, der selv kan installere mezzanin eller i det mindste, før arbejdet selv, tage råd fra en professionel. Mezzanin skal være solidt og godt bygget for at undgå ulykker. Takket være den mezzanin plads i dobbelt nedenfor. Du kan installere noget, du ønsker - et køkken, et kontor eller endda et andet rum. Alt afhænger af størrelsen af ​​lejligheden og størrelsen af ​​mezzanin. Mezzanin kan konstrueres af forskellige materialer, såsom træ eller metal. Det kan have forskellige former og forskellige design stilarter. Således eksisterer alle betingelser for en vellykket udvikling af små studie.


About the author

admin