inde

Maleri stue: 2015 tendenser illustreret af 30 billeder

Maleri stue: 2015 tendenser illustreret af 30 billeder

Valget af farver er et vigtigt skridt i udsmykningen af ​​huset. Det definerer atmosfæren opfattes i hvert rum. Hvilke farver at vælge til din stue?


Her er nogle ideer og tips til at forbedre dine vægge.

Maleri lounge

lys og lyse farver, mørke og behagelig, varm eller kold palet for din ... maleri stue er bred. Det vigtigste er at vælge nuancer med behørigt hensyn til dit temperament. De farver, du kan lide, der afspejler din personlighed og gør du føler dig godt. Hvis du for eksempel, du vil have en afslappende plads, vælger grøn, blå eller lilla. Hvis imidlertid søger du at give energi til rummet, orange, gul og rød er de farver, der skal dominere.

grøn maling Stue

Green Room Maleri

grå og hvid trappe med udsigt levende grøn maling

lys grøn trappe Salon

Lyse orange stue

appelsin stue Maleri

klar maling møbler, inventar og indretning glade farver Etsy

levende farver

Prøv at bedre at definere dine dele. Vil du optiske illusioner? Vid, at de lyse vægge reflektere lys, har tendens til at lufte og at forstørre. I modsætning hertil mørke farver skaber en effekt af at reducere rummet. Ved at justere denne parameter, kan du give indtryk af en større plads, mindre, dybere, bredere, smallere, højere, lysere og varmere.

Gribe endelig på dekoration og møbler, for at holde en balance og giver et glamourøst look til dit hjem. Hvis du vælger at oprette en maleri stue klar, vælge et gulv, møbler og pyntegenstande mørkere (kontrast til et mørkt rum).

Hvis vi refererer til Feng Shui, de varme farver som rød, orange eller gul er energigivende, og er velegnet til rum, hvor venlighed og handling er i orden, mens kølige toner er reserveret til opholdsrum, meditation værelse eller læsesal, badeværelse eller soveværelse.

Farverne virkelig har beføjelser det overordnede udseende af hjemmet, men også på stemningen. Til jer derfor til at vælge, der er lavet til dig!

Blå stue Maleri

Maleri stue: 2015 tendenser illustreret af 30 billeder

Hver person har sin præference for en farve mere end en anden. Nogle elsker den røde og orange, andre foretrækker de nuancer af blå og grøn. Dette valg er faktisk en afspejling af vores personlighed, vores humør og følelser. Farverne skaber hele atmosfæren i rummet. I stuen har vi råd til at eksperimentere og vælge farven funktioner i hans ønsker samtidig tage hensyn til dens størrelse. Af ulemper, i rum såsom soveværelse og arbejdsområde, vælge nuancer, der stimulerer afslapning og koncentration.

Idé klar blå maling sedanmaleri blå stue udsmykning væg hvid sofa

Aubergine er meget trendy i disse dage. Det er permanent installeret i det indvendige af moderne levevis. Som maling til væggene, er det tilrådeligt at bruge det sparsomt. Mal væggene i hans stue i denne farve ikke anbefales, da det visuelt overskrive dit interiør. Udtryksfuld og elegant, så snart den er til stede, farven aubergine bringer dybde til stykket. Vidste du, at lilla og lilla var forbundet med royalty?

Maleri gråzone og sofa aubergine Maleri stue sofa aubergine

hvid stue med blå fløjl sofaMaleri stue: 2015 tendenser illustreret af 30 billeder

klar og lys stue

Klar Malet Room

Parlor pålægger lyse farver til vægge. Dette forstørrer visuelt emnet og gør det hurtigere. Vi forbeholder mørke farver til møbler. Med den store stue, kan vi råd til at eksperimentere med farver og skabe smukke kontraster.

Hold katedral med kontrastfarver

klar maling Fair jorden mørk

I stuen med vægge i mørke toner udfolde meget elegant. Den sorte maling eller mørkegrå jakkesæt meget godt til en salon, der ønsker luksus og retro. Den er kombineret med gyldne rammer, en marokkansk bord og sølv velvet stol, tykke gardiner, mørkt træ.

mørke maling møbler, inventar og gulv klar

Maling mørke stue design

Tidligere hus med at leve i mørke vægge

hyggelige gamle pejsestue

meget stilfuld loungeModerne sort stue

Marry hvid og grå er altid vellykket valg. At bringe mere karakter til rummet, tilføjer møbler og pyntegenstande i lyse farver og potteplanter. Denne formel anvendes ofte i de skandinavisk stil interiør.

moderne levende lys nuancer

hyggelig stue klar maling

Udformningen af ​​stuen designet af Ramy Fischler er ekstraordinært. En del af en privat og moderne Paris lejlighed beliggende i stedet for den britiske, farven på parket træ svinder gradvist og bliver hvid.

moderne parisiske lejlighed forvandlet af Ramy Fischler

Art deco Paris Salon

Denne lille lounge designet af Jessica Helgerson er et perfekt eksempel på, hvordan kan vi gifte grå og hvid maling. Den hjørnesofa med sine Aztec mønstre bringe originalitet og et strejf af meget behagelig fornemmelse. Den vægmaleri af sorte rammer er meget abstrakt og interessant.

design Vis Jessica Helgerson

Design Vis mørkfarvet loft

Blå er den foretrukne farve af over 80 mennesker personer i Europa. Det er ikke overraskende, så snart du ser, føler du dig straks bedre. Det er farven på himlen og havet. Med sin energi magt, er det en nuance, der går ind i alle rum i huset. Loungen inkluderet. Du kan tillade sig at blande flere nuancer af blå. Selv i store doser, blå aldrig virker for imponerende.

blå maling Salon

Blå lounge

Vov at blande forskellige nuancer af blå

Kunst Maleri Udstilling

blå vægge Salon

blå stue ophold

Du er energisk natur og du elsker underholdende gæster derhjemme? De varme farver er så gjort for dig! For at bringe vitalitet og varme til din stue, male en af ​​dine vægge i orange eller rød. En væg i en af ​​disse farver er nok til at gøre atmosfæren i dit værelse endnu mere brugervenlig.

Idé appelsin maling pastel stue

appelsin stue

Hvis du kan lide at slappe af derhjemme efter lang dag med arbejde, og du ikke ofte arrangere fester derhjemme, designe din stue i lyse toner. Tilføj mere lys træ møbler, potteplanter og komfortable møbler.

skandinavisk interiørhvid Sejour

ophold kontrast pop

mørk parket levende

brune beige vægge ophold

male design ophold af Hugo Diego

brune vægge forblive hvide loft

brun maling ophold

male hvidpigmenteret kalk ophold

Mal dit ophold klart

levende vægge dekorativ effekt

maleri creme ophold

farve blok vægge ophold

naturlige kalk maling ophold


About the author

admin