møbler

Hovedgærde palet – en billig projekt at forskønne dit værelse

head-of-seng-i-palle-træ-lys-lilla rustik

Du er kreativ? Ligesom tinker? Vi mødtes for et par pagaj hovedgærde ideer til at forskønne dit soveværelse, og din søvn bliver endnu sødere i et miljø, lavet til din smag.


Headboard rustik træpalle

head-of-seng-i-palle-original-cross

En af de vigtigste dele af vores hus er soveværelset. Det er et sted for hvile og velvære. Det er derfor, vi tager møblerne heraf, såvel som dets indretning. En af de vigtigste møbler i dette rum er sengen Når man tænker på sengen altid tage vores opmærksomhed på de madras, puder, men også af sidstnævnte design. Pallen hovedgærde er en meget fundamental del, fordi vi angivet plads, det var en af ​​de første ting at se.

Hovedgærde palet - vælge de rigtige dimensioner

hoved-af-sengen-en-palle dekoration-aksel

Brugen af ​​pallen hovedgærde træ til at gøre møbler er blevet i dag et populært fænomen. Folk bruger billige træ til forskellige typer af møbler i hele verden. Hvis du vælger at købe en hovedgærde område kan det koste dig meget mere end at gøre det selv.

palle Hovedgavl udformet med en lagerplads

head-of-bed-in-palle-træ-lys-opbevaring

Nogle gange er du kun behøver at opdatere udseendet af dit værelse blot ved at tilføje en ny serie af hovedgærder eller så at gøre nogle nødvendige lagerplads ved at bygge en sengeramme palet. Du tilbringer 1/3 af dit liv i sengen, så bedre er det gjort rigtigt.

Den grå farve er til stede, selv blandt hovedgærdet paller

head-of-seng-i-palle-couleure-grå-original

Spar penge og stadig udtrykke din individuelle stil ved hjælp genbrugte paller og genanvendes til din næste DIY projekt til dit soveværelse. Den største lyspunkt for fremstiller efter hovedgærde er, at det efterlader os masser af valg til at vælge mellem former, design, størrelse og farver, der passer til vores livsstil.

Gøre sin egen hovedgærde palle Budget

head-of-seng-i-palle-træ-light-venlige

Hvor nemt finde paletter til dit hjem projekt? Generelt pakhuse, entreprenører og store afskibere er gode kilder til brugte paller, som de smider dem meget ofte. Når du vælger dit træ, sørg for at det ikke er forurenet af giftige eller biologisk nedbrydelige materialer. Før du begynder, skal du vide præcis den mængde paller, du har brug for dit projekt. Husk også at overveje tykkelsen af ​​hovedgærdet palle

Sådan laver hendes hovedgærde palet trin

hoved-af-sengen-en-palle træ opnå
Til fremstilling af en palle hovedgærde, skal du 2 til 3 genvundet paller, brædder til fødderne (ca. 2,5 x 15 cm.), Klæbemidlet til opførelse, slut sømpistolen med søm , en rystepudser med slibeskiverne på 80 og 220 grit, maling klæbende, maling, børster og svampe maling, stencils, shellak denatureret alkohol, en alternativ nedstryger, et blad, rundsav eller en skærende sav og en boremaskine.

Mix, så overlay bestyrelserne

hoved-af-sengen-en-palle træ Superimpose
Sådan spørger paletten? Brug en sav til at skære lige bag brædderne og gennem de glatte spidser. Sørg for at bruge en skarp kniv, og dette skridt vil være meget hurtigere. Til dette hovedgærde palle blev otte brædder med forskellige bredder brugt. Du kan blande de forskellige planker paller for en varieret udseende.

Et af de vigtigste skridt er god

head-of-seng-med-træ-palle take-mål

Mål højden af ​​din seng ramme, box foråret og madras, tilsæt derefter 80 cm. Klip 2 fødder til den korrekte højde, og en mellemliggende støtte. Placer begge fødder på dit arbejde overflade, så de er lidt smallere end hovedgærdet Centrer støtte i forhold til benene og anvende limen. Placer første bord for at være lidt højere end den øvre del af fødderne.

I dine negle!

head-of-seng-i-palle-stramme-negle
Ved hjælp af et fast tryk ned, sætte to efterbehandling søm i hver fod og den mellemliggende støtte del. Påfør byggeri lim og sæt negle for hver efterfølgende række og fortsætte med at installere stramme brædder til den foregående række. Sørg for, at det sidste bræt er lige under toppen af ​​madrassen.

Giv personlighed til dit træ

head-of-seng-i-palle-svamp-maleri
Under anvendelse af en slibemaskine til at udjævne pletter med 80 sandpapir og let sand hele overfladen og siderne. Giv den rustikke træ personlighed, såsom med et træ filial design.

Sådan at male?

hoved-af-sengen-en-palle ideer dekoration

Tegn dit design med blyant eller lave konturer med tape. Pas på, at det er godt fast. Fortsæt derefter at male. Brug træ model alt for at færdiggøre konstruktionen og lad det tørre.

Et flot resultat, mens farver

hoved-af-sengen-en-palle tie-dekoration-gul

Tilføj et andet lag derefter sand igen for at fjerne alle træ korn også. Påfør andet lag mere intens. Endelig montere hovedgærdet palle på en del af det, ved hjælp af små bolte og fastgør padle direkte til væggen med en klampe. Nu er det for dig at være opfindsom for din palle hovedgærde.

forskellige stilarter til at udføre i henhold til dine kan lide

head-of-seng-i-palle-idee-farvet træ blå

Efter at have vist dig hvordan man laver et budget palle hovedgærde vi vil stadig vise dig nogle eksempler på palle hovedgærde. Når dette er gjort, kan du dekorere alle de mønstre og farver, du ønsker.

oprindelige idé til din ferie hjemme

headboard palle rå-toncs-aksel

Her er en anden idé til en hovedgærde palle I stedet for den sædvanlige træ, her er vi fokuseret på råtræ af træstammer. Denne palet hovedgærde giver et meget naturligt look til rummet og godt finde sin plads i et hus på landet eller i et hus i bjergene. Forestil dig selv i at seng med en god bog i hånden og en pejs, der holder dig varm om vinteren.

Et projekt af træpaller navy hovedet

head-of-seng-i-palle-blå-dykning

Du er husejere i havet eller du blot ønsker at tage dig til dette smukke sted? Vælg et slankt hovedgærde palet af farver der minder om havet. Den navy blå farve gradient samt minde os om bølgerne i havet på solrige sommerdage. Tilbehøret i dette rum er altid i den samme ånd. Du kan have det sjovt med disse indstillinger for at få den ønskede effekt.

palle headboard til planteskole

head-of-seng-i-palle-barn-blå-grøn

Børn elsker sjove værelser. Når vi tænker på en plads til børn er altid refererer til de lyse farver og mønstre og barndom dekorationer. Tag dette eksempel hovedgærde palle Det er nemt at først, men disse farverige levende farver i blå og grøn hun får en rigtig glad ånd. Resten af ​​rummet kan udsmykket med andre farver til børneværelser kan have en deco ubegrænsede.

Lukning træpalle til børnehave

head-of-seng-i-palle-forms-huse-børn

Børnenes værelse til idéen om at etablere en palet, der minder om et hegn og alt er overtaget af enheder i form af forskellige bygninger. Med denne originale idé at barnet kunne altid føle sig hjemme. At flygte sindet, som giver en lille mørk naturtræ kan byde på elementer og farver i tilbehør.

En palle design koncept

hovedgærde palle træ rå dekoration

Denne hovedgærde i høje område giver indtryk af at have en stor og rummelig seng. Lavet af mørk ru træ er lagt langs væggen. Et mønster indsat deri anvendes fra de resterende plader af pallerne. Hvis du har udstyr kan du også indsætte din indretning eller endda omkring sengen.

En hovedgavl palle alle i den romantiske ånd

hovedgærdet palle-træ-lys-udsmykning-hjerter

Valentinsdag har allerede passeret, men det betyder ikke, du kan ikke overraske din kæreste (r) med denne smukke hovedgærde palet romantisk lyst træ. Et hjerte er monteret dekoration på venstre side af sengen, fremstillet af de resterende paller. Til højre for sengen er stadig et hjerte, men denne gang skære pallen hovedgærde.

Et headboard eksempel palle med rangment

hovedgærde palle-træ-lys vinduer

Uanset om du har brug for mere plads, eller du bare gerne have din virksomhed ved hånden, dette hovedgærde originale palet er for dig. Samtidig smukt og praktisk er det i modsætning til den grønne mur af dette rum. Du kan også tilføje lys.

Bring din have til dit værelse dekoration soveværelse

hovedgærde palle-træ-farvede højder

Denne unikke sortiment hovedgærde refererer til en have hegn. Enhver farve, det bringer meget juble til rummet. Fremstillingen af ​​dette bed palle tager omkring 8 timer af din tid og vil koste omkring 30 euro.

palle hovedgærde til komfort

hovedgærde palle-timber mellemrum Overshelves

Her er en palle med opbevaring hovedgærde, denne gang i de mørkere toner. Den er udstyret med høje hylder, der gør det muligt at indsende Deco objekter over eller bare dine væsentlige.

Hovedgærde design palet og moderne hest-formet

hoved-af-sengen-en-palle træ overskyet-formen-hest

Træ er en af ​​de mest anvendte materiale, fordi det er meget let at bruge i forskellige former og aspekter. Denne serie af træ blev fremstillet og derefter omdannet til form af hest finesse til mindste detalje af hans manke. Dette er et eksempel blandt mange andre, og du har valget af at vælge din favorit dyr.

En hovedgærde klar harmonisk og elegant træpalle

head-of-seng-i-palle-træ-lys-elegant

Denne palet hovedgærde blev også arbejdet mens detaljer. Den hvide maling på seng konturer afslører grundene til delikat og elegant måde.

Seng med hvid palet to niveauer

head-of-seng-i-hvid-paddle-høje niveauer

Hvis du ønsker at vælge en fuldt gjort seng paletter, kan du gøre det. Et eksempel på design palle hovedgærde, der er helt i overensstemmelse med de seng paller på to etager. Du kan også bruge den hule af sengen for at lægge dekorative elementer.

Enkeltheden med elegance, er det muligt

head-of-seng-i-palle-træ-dekorationer-star-Sea

Hovedgavl praktisk rækkevidde og lyse

head-of-seng-i palle-lys-blå-romantisk-stemning

Når du beslutter at bygge et hoved af træpaller, tænk på den praktiske side.

hovedgærde palet af farver med en blå nøgle

head-of-seng-i-palete-farve-afbrudt-stil rustik

Her er en idé om skabelsen med den blå farve spækket med farven på lys naturtræ. Dette rustikke seng er meget velegnet til et hus på landet.

En hovedgærde koncept enkelt palle på en moderne sort baggrund

head-of-seng-i-palle-simple-moderne-sort-baggrund

Du kan også vælge en simpel model og opdateres af rummets vægge baggrund, såsom sort i det viste mod eksempel.

Rød der vil blænde synet

head-of-seng-i-palle-moderne-rød-bil

Dette moderne soveværelse i lyse røde toner er blevet tilpasset med en rå træpalle hovedgærde, som blev dekoreret med en tegning af en bil i samme farve.

En hovedgærde lilla farvepalet til din romantiske aftener

head-of-seng-i-palle-moderne-lys-lilla

hovedgærde palle imod sengen

head-of-seng-i-palle-moderne-lange loft

Her er en original idé med denne hovedgærde med pagaj hoved langs væggen til loftet og giver en følelse af at have et tag over os. Du kan være kreativ ved at indarbejde grønne planter til at have følelsen af ​​at være i en have.

hovedgærde palle design og lys

head-of-seng-i palle-lys-romantisk-indsat

Dette meget originale palle seng var at gøre ideen om romantisk atmosfære. LED-lys er indsat mellem de paller af træ. Med den ekstra stearinlys hele vejen rundt, og det giver en meget afslappende effekt. Vi ønsker ikke længere at forlade lokalet. For endnu flere udsmykning idéer, få et kig på vores hjemmeside.

En original idé for elskere af efteråret

head-of-seng-i-palle-farver-of-efterår-grøn-brun

En mild graffiti for mennesker i kærlighed

head-of-seng-i-palle-design-moderne-gul-registrering

En original projekt palle hovedgærde med brædder i forskellige højder

head-of-seng-i-palle-design-moderne-flere-niveauer

hovedgærde palle mur design

head-of-seng-i-palle-design-træ-væg-klar

En rustik koncept for fans af træ

head-of-seng-i-palle-design-rustik interiør-træ

To paller til at danne en perfekt sæt

head-of-seng-i-palle-to-delt design-moderne


About the author

admin