sten sofabord: et eksklusivt udvalg

hvide sten sofabord sort mat design sofa lounge

Vil du have en sten sofabord Design til dit hjem? I dag præsenterer vi et fremragende udvalg af sofaborde i marmor, sten og granit med en fængslende og originalt æstetisk.


Oplev den naturlige skønhed af stenen gennem vores galleri af eksempler og finde inspiration til at vælge dit!

sofabord i grå sten og design af CB2

lave grå stenbord siddepladser layout design sofa puder gulvmåtter grå sort poof

Her er to forslag til design af interiør design firma og CB2 møbler. En af de vigtigste aktører på det moderne design møbler markedet, gruppen er en af ​​de store fornyere, der er altid på udkig efter en balance mellem kvalitet og æstetik. De to tabeller er af en lidt anden stil: den første er en meget naturligt look, mens marmor er mere raffineret og luksuriøs.

design marmor bord til et luksuriøst interiør med CB2

lav stenbord moderne design idé beige marmor gulv måtter

Her er en lav, rundt bord med en marmor overflade og en antik metal foden ved West Elm. Det er et formål, der passer til alle stilarter interiør. Hvis du har børn i hjemmet, af sikkerhedsmæssige årsager er det tilrådeligt at vælge ovale borde.

marmor sofabord med metal base af West Elm

design marmor sofabord metal stue sofa gulvmåtte design

Her er et andet forslag i serien, denne gang elliptisk. Dens design er inspireret af 70'erne Det kan gøre hver interiør mere elegant og originalt.

En anden tabel af serien elliptiske ved West Elm lav marmor moderne metal Deco design bordskåner siddepladser puder

Denne runde sten bord er en meget sjælden vare. Det er en rigtig antik. Desuden er det signeret af Paul Kingma. Det går tilbage til 1986. En rigtig kunstværk!

sten rundt bord underskrevet af Paul Kingma

sofabord moderne levende sten gård design

Håber disse kaffe borde sten inspirere dig, vi ønsker dig en meget god besøg!

Sofabord lavet af granit i 1950 af Bardin Palomogranit bord moderne sort design idé 1stdibs

autentiske stenbord tabel sten autentiske design idé

møbleret stue med en marmor sofabordgrafisk mat design sofabord moderne interiør stue sofabord grå sofabord neutral farvede stenlav stenbord design moderne stue design idé

sort marmor bordet ved Ferm Livingsort marmorbord design mønster plante deco hvide stearinlys

Sofabord med sort marmor overflade af Anthropologiesten tabel siddepladser moderne idé deco møbler design design sofabord design idé lever moderne grå gulvmåtter Luksus designer sofabord stol grå mat grå rundbordsmøde Moderne design table sten gulvmåtter møbler levende væg dekoration idé marmorbord design idé moderne deco design interiør sofabord moderne design Stone design marmorbord ferm living moderne parket værelse Interior rektangulære bord ikke West Elm moderne design idé Roundtable design grønne tæppe sofapuder moderne indretning gulv væg