Trappe design bibliotek for at optimere rum – anews24.info

Trappe design bibliotek for at optimere rum

trappe design bibliotekets hylder hvid maling moderne væg idé dekoration

Optimer plads i dit hjem med et design bibliotek trapper! I denne uge, vi zoome ind på de forskellige muligheder for at kombinere disse to elementer af arkitektur og udsmykning, opbevaring af bøger på den ene side og den interne trappe på den anden, med fyrre billeder vil inspirere dem, der er ved at skabe en trappe projekt eller bibliotek.


Trappe Dreihausfrauen bibliotek design i hvidt med metalhus vagt moderne stil

Layouts bibliotek trappe design trappe flydende hvide væg hylder

Når det kommer til at forbinde to lejligheder på hinanden for at danne et enkelt boligareal på to niveauer, synes trappen for at være den mest naturlige løsning. Hvorfor ikke føje til, at organisationen indefra opbevaring til bøger, som viser dine bedste værker og gøre det et udstillingsvindue for dine interesser og dine passioner?

Trapper i træ reol med hængende og opbevaring markeder åbnet af Maxwan

Moderne trappe indretning bibliotek væg enhed hængende opbevaring

Ved at kombinere hvid og træ trappe i et bibliotek udviklingsprojekt af skandinavisk design look, her er en god idé for en moderne, luftige og fuld af lys. Du kan endda bruge sådan et hjørne af dit hus for at arrangere et kontor der, med nogle lukkede skuffer, der huser dine arbejdsredskaber.

Trappe bibliotek design til lille metal og træ områder af Studio Mieke Meijer

Bibliotek trapper træ indretning lille idé deco trappe

Nogle trapper kan bruges til opbevaring af bøger i et rent dekorativt formål. Det er netop denne type dekoration, der blev drevet af designeren Just Haasnoot der valgt en industriel-inspirerede skridt til pryder et kompakt kontor område med åbne hylder til bøger.

Små trætrappe bibliotek indretning af NC2 Arkitektur

bibliotek trappe oprindelige design møbelopbevaring dekoration lille plads

Behov pladsbesparende trappe, der også giver mulighed for at udvikle nogle hængende hylder til dine bøger? Bliv inspireret af den ovenstående model med zigzag trin: meget mere end arkitektonisk element, der letter adgangen til det andet niveau af et studie eller en lille lejlighed, er det et sandt kunstværk!

Bibliotek kompakt interiør trætrappe ved Generalforsamling

design model bibliotek trapper opbevaring væg idé små rum

Kombinationen af ​​sort og træ er en klassisk løsning for dem, der elsker udseendet af naturlige materialer og neutrale farver. Men vær forsigtig, husk at knytte disse mørke nuancer til væggen maleri og gulvbelægning af lysere nuancer!

mezzanin og trævæg reol seng med lidt moderne trappe ved Veran Émilie

Layout Design Bibliotek trapper loft seng træ væg hylder bøger

Små moderne indkvartering er ofte kendetegnet ved en organisation af plads på flere niveauer. For at få mere plads, vi nogle gange bruge en hems seng, der er forbundet til resten af ​​interiøret ved hjælp af et kompakt design bibliotek trapper.

Bibliotek skabsvæg og dekorativt træ intern trappeopgange af Fujimatsu Arkitekt

trappe design væg opbevaring bibliotek metal dekoration naturtræ

Trapper med bibliotek og lignende dekorative løsninger er ofte kendt for at danne væg nicher skal forsøge at gøre bedst brug. Hvis din trappe design bibliotek plan giver et sådant rum, så tænk på de forskellige muligheder for at nyde: installere der et arbejdsområde, et område til afslapning eller læsning!

Idé af design bibliotek trappe renovering og maling farve af Gordon Walker

trappe farve design trend bibliotek renovering trapper opbevaring hus bøger

Den malerarbejde er den enkleste og mest effektive måde at opdatere et design bibliotek trapper der allerede. Fikse op denne arkitektonisk element med nogle lyse maling til at gøre det til et must-dekorativt accent!

træ og metal design trappe med åbne hylder på hvid væg med Vilde Kaniner Arkitekter

trappe design bibliotekets hylder suspenderet trætrappe garde Metal sag

De indvendige trapper med opbevaring til bøger er undertiden bruges til at forbinde to separate lejligheder, for eksempel i en familie hus, der består af to eller flere separate boliger. Det er netop tilfældet med træ og metal model.

Byg et træ reol med hylder trappe indarbejdet i træ trin

stairs opbevaring design idé biblioteksbøger trapper moderne boligindretning

Hvordan at indføre flere farver i sin indretning domineret af naturlige materialer? Prøv at dekorere med åbne hylder til dine bøger og tilbehør!

Deco idé om plads under trappen med mini væg reol i hvid Pia Winther

Nordisk design trappe bibliotek hylde lille hvid trappe vægdekoration

Nogle gange de små vægmaleri biblioteker har en rent dekorativ funktion. Dette er tilfældet i det indre af nedenstående billede, som har en opbevaring under trappe prydet med bøger og design objekter.

Bibliotek Contemporary trætrappe ved Farrow Design Arcaro

trappe design bibliotek metal rampe idé træ dekoration nutidige biblioteker

Hvis du har brug for et design bibliotek trappe plan med åben opbevaring, overveje muligheden for at oprette hylder, der danner en naturlig forlængelse af de trin i din trappe. Dette er en enkel måde at opnå en funktionel og let at få adgang til trapperum.

moderne belysning til trætrappe design af Koch Architects

trappe design reol design lys LED strip belysning

Hvad vælger belysning til moderne design bibliotek trapper? LED-lys er en fantastisk løsning, fordi de ikke optager plads, og de fremhæver de åbne hylder, som i et kunstgalleri!

Idé bibliotek design i trætrappe Kerr Construction

design bibliotekets hylder suspenderet trætrappe bibliotek

Vælg en original vægmaleri bibliotek som den på billedet ovenfor for at arrangere rummet under dine trappen og gøre det til en del af din dekoration design.

moderne design i hvid trappe med træ bibliotek af Stephen Moser Arkitekt

bibliotek trappe hvide møbler træ design bog hylde opbevaring

Elskere af naturlige dekoration? Vedtage en skandinavisk design bibliotek trapper, der bygger på en type træ til lys skygge, såsom fyr og hvid maling!

Vindeltrappe arrangeret omkring en hvid bibliotek af Design + Weld

trappe design bibliotek hang trin træ moderne møbler bøger

Atypiske mellemrum har brug for en original trappe, der kan passe ind i den overordnede stemning af huset uden at optage meget plads. Denne vindeltrappe, der kredser om en lille hvid bibliotek er ideel til denne form for udsmykning.

Plan trappe bibliotek brugerdefineret design af Jianxiong Liu

trapper bibliotek arkitektur design og dekoration træ bibliotek træ model

Og hvis du har lyst til en skræddersyet trappe bibliotek for at tilbyde dig en virkelig kunstnerisk atmosfære, hvorfor så ikke tage at modellere billedet ovenfor?

Deco idé om flydende hvid trappe med trin af Design + Weld

trappe inde lille bibliotek moderne bibliotek design idé dekoration bur trappe

Hengivne læsning bebo et lille område hjem som regel brug for et bibliotek, der kun optager lidt plads, men er i stand til, sammen, indeholder mange bind. Den trappe til øverste ramme giver både fordele og har nem adgang til alle bøger, der er gemt på hylderne i biblioteket.

Idé til at bygge en trætrappe design bibliotek med opbevaring til bøger af Dekleva Gregoric Arhitekti

designe bibliotek trapper lille møbelopbevaring bibliotek arbejdsområde

Ligesom DIY og leder efter en trappe model bibliotek design ikke svært at gøre dig selv? I ovenstående billede, en idé, der kunne interessere dig! Dette er en trappe med trin, der tager form af åbne trækasser kan bruges til at gemme dine yndlingsbøger!

Eksempel trætrappe bibliotek let at gøre dig selv ved Proces

Bibliotek trapper inde væg reol design metal opbevaring tømmer

Dette billede viser en anden model byggeri trappe design bibliotek du kan bygge selv. Stige-typen trækasse vertikalt anbragte deri at huse flere bøger.

Foto brugerdefinerede trappe med lodrette hylder til dekorative elementer for honning værksted

Bibliotek trapper moderne møbeldesign dekoration idé bur trappe

Moderne trappe med aflange væg hylder lodret fylde en meget elegant dekorative. Kombiner dem med dør til opbevaring for at få mere plads og bedre organisere de forskellige typer af papirer og dokumenter, som du holder hjemme!

Massivt træ reol med lille lager af Studio Farris

bibliotek trætrappe deco lejlighed kontorlokaler hems møbler

Hvis du kan lide træmøbler, eksperimentere med en trappe bibliotek laver materiale, der inkorporerer de typiske former for rustikke huse og træbjælker. Ovenfor et billede af en moderne fortolkning af en sådan et arkitektonisk element.

bogreol billede til opbevaring under trappen i en lys farve af Jochen Specht

Moderne væg dekoration bibliotek opbevaring tømmer trappe idé trapper

Wooden væg beklædning er perfekt gift med trapper lavet af det samme materiale. Vælg en type mørkt træ til en vintage luft eller en lys farve for et moderne look.

Trappe med opbevaring, vagt krop glas og trætrapper flyder af Studio 25

bibliotek hylder bøger trappe væg glas og råtræ

I industrielle interiør, er bibliotekets trapper ofte lavet af træ og metal. Men mønstret på øverste billede vedtager en alternativ løsning, der bygger på en kombination af træ og glas, som alle er monteret på et groft betonmur.

Stor moderne trappe med bibliotek centrum med Moon Hoon

Wall biblioteker trætrappe Layouts idé interiør moderne design

De, der er heldige at leve i et stort område hjem har mulighed for at gøre deres indvendige trapper et centralt punkt i deres udsmykning. For at gøre dette endnu mere attraktivt trappe, arrangere forude dit bibliotek i hjertet af træ trin!

Bibliotek på to etager med vindeltrappe til en moderne boghandler atmosfære af Siemasko + Verbridge

Layouts bibliotek deco interiør moderne træmøbler

Vindeltrapper er vi spare plads, som er ideel for dem, der har brug for mere plads til et stort vægmaleri bibliotek.

Åben salon med trappe Half-turn og stort bibliotek i to niveauer af Paul Cremoux Studio

bibliotekslounge trappe design trappe ophængt hylde vægdekoration

Dette moderne trappe kombinerer flere indvendige løsninger meget klog. Hans skridt lette adgangen til alle bøger, der er lagret på åbne hylder og omfatter et lukket opbevaringsrum skjult under sine trin og en rumdeler møbler, der skjuler en del af køkkenet!

Mini modulopbygget trappe med dekorative hylde skandinavisk design af One Girl Interiors

boligmontering trapper opbevaring væg skandinavisk stil møbler

Gøre sin egen lille træ hylde er også en god idé, hvis du har en tom hjørne ved siden af ​​nogle trapper forbinder to dele af dit hjem. For at gøre dette, fløjls nogle mini trækasser og du får en modulær reol efter mål!

Dekorative trappe med træhåndliste og hvide hyldemodul af Drexler Guinand Jauslin

møbler bibliotek planløsning trappe væg opbevaring

Moderne design trappe med træ rampe og skabe åbne efter platform 5 Arkitekter

idé deco bibliotek trapper lyser LED belysning armatur

Spil med dine trapper og skabe, der ledsager det! Lav et bibliotek, der tager form af markederne og fremhæve sin skønhed med få integrerede LED-armaturer.

Design Bibliotek Trappe og ideen om hvid og træ indretning af Andrea Mosca

Moderne trappe bibliotek hylde hvid farve vægmaleri

Du behøver ikke at konstruere en trappe hjemme, men du kan lide bibliotekerne efterligne udseendet af trappen? Vi har en idé til dig: Indret din stue med et sådant bibliotek lænet mod en lys væg!

Bibliotek design med hvide trætrapper Rebecca Naughtin Arkitekt

deco træ interiør havepasning hylder møbler idé adskillelse stykke

Ønsker du at tiltrække opmærksomhed på dine bøger i stedet for trappen? Sats på hvide skabe, der fremhæver din samling af litterære værker!

Moderne interiør med trapper i biblioteket hældning El Møbler

hvid reol nutidige trætrappe rækværk design idé

Cage trætrappe med metal coprs vagt ved Chioco Design

udsmykning ideer bur fælles træ hånd trappe stort bibliotek

Opret en læsning krog ved siden af ​​hans bibliotek trapper? Hvorfor ikke! Efter alt, behøver du kun en behagelig stol og et sofabord til at spørge dig roligt og nyde en eftermiddag med afslapning!

hvid og træ trappe med mur på hylderne afsløret af NC2 Arkitektur

Foto lille trappe træ møbler skandinavisk lys trætrappe design

Tilpas din trappe med en åben bibliotek af skandinavisk stil installeret på en væg i røde mursten skandinavisk inspireret! Oven det hele, tilføje et eller to dekorative malerier af moderne stil.

Opbevaring til bøger og dekorative trætrappe ved Design42

planlægge bibliotek idé træ trappe suspenderet opbevaring tømmer

Den åbne opbevaring tilpasse endda trappeopgange meget små flader. For at overbevise dig, er det tilstrækkeligt at betragte billedet ovenfor!

ultra moderne trappe med metal opbevaring af Design + Weld

trappe inde moderne design metal opbevaring sorte trin

Udviklingen af ​​en virkelig interessant trappe kræver også mere eller mindre dristige valg. Ovenfor, en idé for dem, der kan lide at eksperimentere: et gelænder, der omfatter opbevaringsplads til bøger og pyntegenstande.

Hjørne af læsning og moderne trappe suspenderet af Oliver Fourny

idé skabene deco bibliotek møbler hvid trappe

En moderne trappe kan også falme at fokusere på din legeplads med træ væg enhed. Styrke denne effekt med en farvestrålende møbler, såsom gul klud stol på billedet ovenfor!

Mini trætrappe med integreret opbevaring til bøger

opbevaring hylde trætrapper deco bøger lille lejlighed

Og endelig, her er to modeller af metal reol trappe og træ helt sikkert vil appellere til dem, der gerne moderne design med naturlige materialer:

Flydende trappe i sort og træ af Sergey Makhno Arkitekter

svævende trappe model sort træ opbevaring væg åben stue deco

flydende trætrappe med metalhus vagt af Stone Horse Design

under trappen opbevaring væg hylde trætrappe lille metal rampe


Like this post? Please share to your friends: