stilfulde, funktionelle Soveværelse Dresser – anews24.info

stilfulde, funktionelle Soveværelse Dresser

praktisk design Cutaro Hülsta

en bekvemt værelse Soveværelser hovedsagelig være funktionel. Det skal ikke bare passe den generelle af spillestil, men finde sin ideelle sted til at indeholde og hvad du planlægger at gemme det.


Og nogle gange er det ikke let at vide, hvordan man kan kombinere alle disse faktorer for at finde en komfortabel plads, der giver os tilfredshed. Lad vores udvalg af praktisk, håber at du vil finde en, der er lavet til dig!

kommode soveværelse elegant og enkel

Hvid Kommode skuffer design

Lad os starte med denne model, med sin samling af lakeret finish, og reflekterende skær som spejle, af stor elegance og finesse, det er en model, der har en unægtelig feminin stil, men uden de kitsch tilbehør, der øger skønheden i rene linjer og valg af hvide bekræfter ønsket om at tilbyde en enkel, men eksklusive møbler.

en temmelig feminin model

praktisk design værelse Cado

Hvad med en bekvem enkelt soveværelse og så meget? Den off center stak af skuffer giver en eklektisk og kreativt design, der tilpasser sig perfekt med udvælgelsen af ​​trendy farver, blande navy blå og hvid, og med originale håndtag huske et dørhåndtag gamle og klassiske.

oprindelige mønster

praktisk design London Chest værelse

Hvis du er på udkig efter de sjældne stykke praktisk usædvanlige rum, se denne model, som viser den forreste del af dens forskellige skuffer træsorter og farver er forbundet med forskellige arter, med en række meget original patina, og en enkel, men effektiv struktur malet hvid, med en vintage side som antager men en moderne overordnede udseende.

forskellige træsorter

praktisk rum patchwork design

Hvis du kan lide enkelhed, og at farven taler til dig, vil du elske denne bekvemme sennep gul, trendy, som synes at jonglere raffineret design og en grundlæggende og minimal side er næsten kubismen! Den gennembrudt centrale del giver mulighed for nem åbning og giver lige nok raffinement at gøre denne bekvemme soveværelse vores hjerte slagtilfælde. Se resten af ​​vores udvalg.

sennepsgul praktisk

praktisk gul soveværelse design

en stil fuld af friskhed

praktisk design hvid

træ efterbehandling

bekvemt værelse træ design

se krokodille

bekvemt værelse efterbehandling krokodille

enkle og elegante design stil

bekvemt værelse træ design

praktisk grå soveværelse design

bekvem værelse Italianate

bekvem lakeret kammer

praktisk moderne soveværelse design

praktisk hvidt design

bekvem tømmer design Aurora

Eko praktisk design

praktisk design rød

INBOX Kommode skuffer design


Like this post? Please share to your friends: