Idéutvikling forhage huset moderne, elegant og funksjonell – anews24.info

Idéutvikling forhage huset moderne, elegant og funksjonell

Hagen layout idé til moderne-entry huset

Du har et lite hus og hage inngang du er på jakt etter ideer til sin utvikling? Tidlig på våren, mange av oss lurer på om de beste utendørs dekor løsninger for et slikt rom.


Bør prioriteres en praktisk utvendig som vedlikehold krever ikke mye tid? Eller er det bedre å lage ganger fulle av blomster, selv om de kan spørre litt ekstra innsats? Hva hage gjerde velger ... Dette er noen av spørsmålene vi stiller og som vi ønsker å vite svarene.

Tenk deg din landskapsarbeid utenfor med et design idé moderne hus forhage og funksjonell

utvikling idé forhage design-moderne-steiner hus

Alltid tro mot vår oppgave å gi svar på dine spørsmål om interiør og landskap, har vi satt sammen denne publikasjonen. Bla ned bilder som vil gi deg hver en design idé moderne hus forhage, stilig og funksjonell!

Lag en enkel inngang hage utenfor hjemmet og innbydende

hage layout idé å huse gjerde-tre-entry

Utvikle et blomsterbed foran hjemmet er et oppdrag som må forene to aspekter, estetikk og funksjonalitet. Den moderne utvendig inngang innredning er enkel og lett å vedlikeholde. Men det betyr imidlertid ikke at det må mangle personlighet. For å kunne oppnå dette hårfin balanse, favoriserer vi de rene formene.

idéutvikling forhage huset plenen gress og betong

Så vår første idéutvikling forhage huset: velg en hage gjerde og enkle skjønnhetsskip. Bli kvitt også gitt ornamenter og erstatte dem med klassiske former.

gjerde hage-front moderne-huset

Velg en hage gjerde for å dekke dine behov. Din utenfor Inngangs mangel på lys? Sats på et gjerde som lar sollyset gjennom. Og hvis du mangler inspirasjon, ta ideen om å lukke bildet Cambuild påmeldt!

gjerde hage-utenfor-betong-moderne-belysning

Drømmer om mer privatliv? Tenk på et solid gjerde organiske materialer som stein og tre. Du vil dermed skape et moderne hus utvendig inngang som er vakkert og passer din livsstil.

vind-hage-hekk bambus-til-hus

Som for de som har lyst på litt mer grønne og komfort i hjemmet deres inngang hagen, kan de velge en naturlig vind-visning. Det er en god måte å legge til innslag av grønn farge til en liten uteplass dominert av stein.

Idéutvikling forhage terrasse hus

Oppsett hageterrasse entry-tre steinrøys

Når man har en liten forhage huset, vi ofte drømmer om å installere en terrasse å nyte solrike dager. Så lage en tre terrassebord rundt din bolig. Kombiner dette med et belegg smug stein hagetyper. Dette er en trend alternativ og dette vil lette vedlikehold av utenfor!

pergola-terrasse moderne front-hus-tre

Hvem sier terrasse, solfylte dager, også kalt skyggefullt sted utendørs! Vår ledelse idé forhage neste hus er avgjørende for denne saken: tilby en moderne pergola terrasse. Modellen er valgt i henhold til den plassen du har. Den frittstående pergola ville være en fin ide hvis du har et stort område å beskytte. De støttet modeller lar deg spare plass i en liten hage foran huset.

Gartner inngang moderne og grønn eksteriør hjem

Ideen terrasserett-house-tre bestikkelser blomst

Selv små rekkehus og inngangs Hagen trenger noen grønne nøkler. Planlegg en mini hage i et hjørne av dekk, som i eksempelet ovenfor. For å spare plass, legg trebenker med integrert belysning. Det ville være en måte å forene din grøntområde med hagemøbler for sommerkvelder.

Oppsett idé-hage-terrasse-hus-tre-modell

Hvis du virkelig trenger mer plass, kan du vurdere et design idé forhage hjem med en vertikal grønn plass. Du kan ta denne løsningen selv om du bor i et urbant område!

hage-nivå stål-Corten-moderne

Utvikle en ekstern inngang til liten hage huset tradisjonelle former kan være en skikkelig utfordring. Det beste alternativet i dette tilfellet ville skape en hageterrasse. For dette, leke med materialer som cortenstål, tre og stein som vil legge stil til eksteriøret. Ansette en landscaper, hvis du mener det er nødvendig.

Landskaps tilbehør til hjemmefronten hagen bør ikke bli oversett

potten de fleur-eksteriør-design-moderne-kobber-hage-entry

Utføre en enkel utemiljø å opprettholde ofte betyr å velge riktig tilbehør. Utendørs blomsterpotter er et eksempel. De tilbyr deg muligheten til å nyte blomstene uten å vie mye tid til å luke.

Oppsett idé-hage-til-hjem-største potten de fleur-outside

store størrelse blomsterpotter tilpasse til hager av alle størrelser. Sats på stein eller metall for et trendy utseende som vil fremheve fargene på plantene dine!

Oppsett idé-hage-til-hus-gulv-belysning-Solar

Belysning er viktig for ethvert godt designet plass til huset. Dette er et design idé til økologisk og funksjonell hage huset tenker på solens lys. Når programmet er installert i bakken, blir de automatisk lades og krever ingen innsats fra din side. Og i tillegg vil det tillate deg å nøye avgrense deler og dine uterom!

fontene-moderne-hage-Tree-house-liggende-layouter

Legg en vannlevende touch til sin front garden huset? Dette er mulig selv om utsiden er svært liten overflate. Dedikere et hjørne av ditt hjem eksteriør en fontene eller et basseng med vann og få mer friskhet i sommer!

Finn hageplanter hjemme som passer dine behov
hage anlagt enkle utformingshovedrett etasje

Plenen foran moderne huset er et område som ikke bør gå glipp av naturlige aksenter. Finn planter som passer dine behov og bruke denne muligheten til å skape en drøm hage. forhage-house-blomst-allee-utenfor-deco

Hvis du har lyst på en ekstern full av farger og dufter, opt for blomstrende planter. Plant en hage enkel forming vel begrenset kanter, som på bildet over.

Oppsett idé-hage-til-hus-planter steinrøys

Ellers forestille seg en design huset plenen foran med stein grenser og fett og saftige planter. Lett å dyrke, de passet perfekt med innredning av bergart eller zen garden.

dekorasjon-hage-Tree-hus-gulv-blomster

Utvikle en plen før huset i moderne tankene, er det også originale og velg litt pretensiøs planter. Arter av Allium familien, som viser et eksempel bildet ovenfor, er et fint eksempel på denne typen anlegg.


Like this post? Please share to your friends: