møbler

Suspenderet skrivebord, små møbler og fuld af fonctonnalité!

kontorlokaler dekoration hængende hvid moderne design arbejde

Den suspenderede kontor sagde også kontor væg er en meget praktisk møbel, ikke kun til dekoration af lejligheder og små studier, men også for børn, teenager eller voksen samt et rum arbejde hjemme.


Vi undersøgte desktop-modeller som denne til at se, hvad dens funktioner og hvordan man kan integrere eller bygge sådan en praktisk stykke inventar i hjemmet.

Office-vægtæppe: hvad er det?

Suspenderet kontor gør dig lille hylde computer Deco hus arbejdsområde

I sin enkleste udgave, den suspenderede kontor består af en træplade eller et kompositmateriale, der er fastgjort til væggen, og som ikke har ben eller anden støtte. Med andre ord er dette stykke er en del af den række moderne pladsbesparende produkter, som vores læsere kender vores produkter på møbler af denne type til badeværelset eller andre rum i huset.

Desktop model suspenderet moderne design af Porro

blank mur skab kontor bord borddekoration hængende arbejdsområde

Denne simple udgave af den suspenderede kontor er blevet forbedret med en række smarte opfindelser til formål at give brugerne af denne slags møbler mulighed for at få mest ud af et praktisk arbejdsområde med diverse opbevaring . Således nogle kontorer har en eller to små indbyggede reoler.

kompakt træ skrivebord med væg opbevaring af DK3

suspenderede træ væg hylder bordet træmøbler design væg opbevaring

Office-væg hvid med skuffer til praktisk opbevaring

suspenderede table skuffer lille hvid deco skrivebord plads

Andre modeller i denne tabel har væg skuffer skjult under kontorarbejde plan, der vil give dig mulighed for at lagre de materialer, der er væsentlige for dine daglige opgaver, mens lette arbejdet i en forholdsvis lille plads.

Eksempel suspenderet bord og skrivebord med lukket opbevaring

Kontorets suspenderet med tirour og opbevaring træ opbevaring måling

Sammen med dette, er der også produkter til opførelse af et mere rummeligt skrivebord og er udstyret med større lagerplads. Disse modeller kombinerer fordelene ved en væg enhed (rengøring og vedligeholdelse af det indvendige rum nem installation praksis i små rum, etc.) med storage-løsninger, der opfylder behovene i en professionel.

grå arbejdsområde kabinet med lukkede lagre og lille væg reol af Pianca

grå moderne kontor højskab væg bord

Dette er et arbejdsområde med en mur Office-grå ​​farve, der har en lille lagerenhed til at sætte under bordpladen. Hvis du vil tilføje endnu mere funktionalitet til dette spare plads, blev dette sæt afsluttet med mini hvid væg bibliotek.

Kabinet suspenderet for kontorlokaler med lille åben hylde

møbler flydende væg hylde skrivebord

Normalt for små stuer og begrænsede overflade dele, er disse kontorer endnu forsynet med lidt opbevaring til kun ly, at hovedparten af ​​vores forretning.

Sådan tilpasses et lille kontor mur med åbne hylder

hvid kontor opbevaring hylde design moderne væg enhed

For eksempel denne hvide mur kontor har to flydende væg hylder, der giver dig mulighed for at organisere dine mest brugte bøger eller forestille sig en personlig dekoration til din arbejdsplads (med urtepotter, eller diverse tilbehør).

type trævæg Office sekretær for arbejdsområde i hjemmet

små vægmonterede opbevaring shelf åben kontor træ table skuffer

Desuden er en del af muren kontorer i øjeblikket er på markedet også folde møbler. Mønstret på den øverste billede indeholder om sig selv devanant på denne måde en slags praktisk og diskret sekretær kontor.

Folding Office suspenderet og lille bord til studie eller lejlighed

hvid lille kompakt folde skrivebord moderne kontor

Denne type folde reception kan endda erstatte et spisebord i et studie ved at udfylde denne måde to funktioner samtidigt.

Mini skandinavisk stil skrivebord med integreret opbevaring

Træ møbler lille kontor værelse foldbar barn

Og med denne smukke egenskab, den suspenderede kontor er let at installere, selv i en trafik-området mere eller mindre ansvarlige, som det ofte er tilfældet i mindre lejligheder!

Planlægning arbejdsområde med skrivebord og lille vægmonteret opbevaring

Tabel lille kontor vægdekoration børnemøbler studie lille plads

Som man kunne forvente, den suspenderede kontor finder sin første ansøgning i udviklingen af ​​former for arbejdsområder og varierer i størrelse.

Opsæt en hjemmearbejde område med træ skrivebord

træ kontorstole suspenderet moderne design møbler

I denne sammenhæng er en stor væg skrivebord giver en bekvem arbejdsplads for en eller flere personer, der kan installere en ved siden af ​​den anden i en mere eller mindre oprindelige indstilling.

Moderne træ skrivebord for to og arbejdsområde i en moderne stue

Office-skuffe ophængt trick praktisk opbevaring Workspace layouts

Således denne slags møbler er meget nyttige i udviklingen af ​​hjemmet arbejdsområder for et familiemedlem eller et par.

voksen Idé soveværelse mini desktop

billige kontormøbler flydende computer borddekoration møbler suite

ideel til master suiter og soveværelser voksen, væg kontor optager næppe mere plads end en hængende hylde og passer perfekt i en lodret flade, som allerede er udstyret med et bibliotek, som på billedet ovenfor.

Sådan propore kontor væg hylde træ

Suspenderet kontor sat på trævæggen hylde soveværelse

Desuden kan alle gøre dig selv et kontor ophængt på denne måde, ved hjælp af en lidt dybere hylde, der er i stand til at rumme bærbare computere eller fladskærm. For i dag, er det næsten alt, hvad man har brug for at arbejde uden at forlade hjemmet!

Eksempel på moderne design kontor til lille træ rum

møbler til moderne træ skrivebord hylde hængende ideer

Hvis du beslutter dig for at gøre din propore kompakt desktop pågældende type, overveje at harmonisere den med væg hylder, der ledsager den. Dette lille trick vil garantere en mere homogen indretning og et mere behageligt arbejdsmiljø.

væg hylde og bord til kontor praksis i hvidt

hvid kontor opbevaring toiletbord suspenderet moderne design

Og her er en anden god egenskab i en lignende tabel: hun nemt erstatte et sminkebord i et soveværelse mester.

Moderne styling idé med overhead konsol

mini træ kontor suspenderet voksen værelse design frisør

Faktisk ville det være nok til at give et spejl placeret i nærheden af ​​din tabel for at nyde en frisør eller en improviseret konsol i sin afslapning område!

Legeværelse med skrivebord til suspenderede type barn

moderne kontor dreng pigebørn værelse møbler

Endelig sidste meget praktiske anvendelse af denne geniale lille møbel: Det bliver let et kontor for barnet at bosætte sig i en pige eller drengs værelse eller et spillerum.

Soveværelse med trævæg skrivebord af Hoo Design

Nordic træ kontor moderne værelse design lille plads væg idé

væg kontormøbler med træ opbevaringsmøbler suspenderede TUMIDEI

kontormøbler træmøbler lille vægplads Moderne design


About the author

admin