møbler

Opbevaring hylder til bøger i loungen. Design interiør.

rustik stue bygget i biblioteket

Når flyttet, er det ikke mere formidabel opgave end at pakke bøgerne. I årenes løb, de fleste familier erhverve boliger mere rummelig og akkumulere flere og flere bøger.


På skal pakkes hver ændring af adressebøger, flyttet og derefter lagret igen. Ville det ikke være fantastisk at flytte ind i en lejlighed eller et hus, der allerede har et systemopbevaring hylder til bøger funktionelle, der samler alle de værdier og i det indre sammen? De følgende billeder tilbyder forskellige interiør design rettet lever på værdien af ​​biblioteket som helhed og fremhæve de områder, opbevaring af bøger.

Opbevaring hylder til bøger med det ydre rum

Opbevaring hylder til bøger dybde

Faktum er, at selv hvis du elsker alle dine bøger, du læser i en ad gangen. Den hylder design til bøger nedenfor tager hensyn til denne vigtige detalje ved at spille mere på dybde end på banen. Bøger kan arrangeres i dybden og gør dig mere plads med mindre besatte volumen.

Flere rækker af bøger i dybden

Opbevaring hylder til bøger volumen dybde

Denne by lejlighed industrielt design har hvælvede lofter og i mange tilfælde betyder det, at du har masser af plads over dit hoved. Denne opbevaring reolsystem til bøger er temmelig massiv. Du kan nyde denne ekstra volumen, som giver dig mulighed for at gemme dine bøger enhver højde til loftet. Du har også en stige for at få adgang hurtigt og nemt på alle niveauer.

industrielt design møbler med biblioteket og dens omfang

Bibliotek Industrial Design Exhibition

Dette eksempel viser en anden måde at nyde de høje lofter. Disse forsænkede hylder er fuldstændigt integreret i væggen, som især fremhæver samlingen.

Bibliotek forsænket i væggen

Forsænket Bibliotek stue væg

Det er ikke fordi du har et stort rum hylderne skal du nødvendigvis optager udelukkende af bøger. Her ser vi, hvordan de hylder til bøger eksponere ikke kun bøger, men også magasiner og dekorative nipsgenstande. Resultatet er en dobbelt funktion - både praktisk og dekorativ.

Rum til blandet anvendelse bøger

Hylder blandet brug deco bøger

De, der har tendens til at frygte for ulykker i hjemmet vil ikke kan føle sig helt tilpas i stuen design i hvid. Men for andre, vil de helt sikkert føle atmosfæren af ​​sindsro. I dette inde, ser vi ikke et system afopbevaring hylder til bøger Derfor. Det er temmelig minimalistisk med nogle hylder til bøger spredt på væggen.

Reolsystem minimalistisk design

hylder minimalistisk design-system

Dette bibliotek er rummelige og optager meget plads. Levering af bøger er ventileret. Det fremhæver bøger, mere end møblerne. Denne bestemmelse kan beundre ikke kun bøger, men også i den nederste bageste, smukke naturlige mur.

Boghylder moderne design

Hylder moderne design bøger

En stabelbar hylde geometrisk design

stabelbare design hylde

Opbevaringssystem højde

Hylder Bibliotek

En hylde af masselagring

masselager rack

minimalistisk design Hylder

Hylder originale design bøger

Møbler Bibliotek BUILT

små hylder bøger System










About the author

admin