Den Ægget af Arne Jacobsen Dansk design-ikon – anews24.info

Den Ægget af Arne Jacobsen Dansk design-ikon

Jacobsen Ægget Ægget designmøbler inde indretning

den Ægget, også kendt som Ægget designet der næsten tres år efter den uforlignelige skaberen og arkitekt Arne Jacobsen. Dens design har undergået mange forskellige transformationer.


Denne stol er et ikon for skandinavisk design og moderne design.

Ægget Jacobsen dansk designikon

fauteuilŒuf moderne design brun æg stol mats

Den skulpturelle udformning af Ægget af Arne Jacobsen er et ikon for dansk design funktionel og tidløs klassiker. Tilbedt af elskere af design, gammelt og nyt, har denne stol aldrig været ude af produktion og er et genkendeligt symbol på modernisme. Jacobsen Ægget blev oprettet i 1958 som en moderne version af hyrdinden fløj. Nogle mener, det er det Liv formand for det finske arkitekt Eero Saarinen, skabt i 1948, hvilket påvirkede udformningen af ​​Jacobsen til Ægget.

Arne Jacobsen Ægget og

Jacobsen stol moderne designkoncept udvikle æg stol

Ansvarlig for at designe alle elementer i den tidligere SAS Royal Hotel i København (1958-1960) - den forreste del af højhus i sit indre og inventar - Jacobsen var i stand til at anvende sine teorier om arkitektur og integrere dem i praksis. Ægget stol er en vigtig del af den arkitektoniske ensemble af Royal Hotel. Det er designet til at sidde i lobbyen og i de sociale områder af hotellet.

Historisk Fotografi SAS Royal Hotel i København

Ægget moderne historisk fotografering hotel indretning

Stolen blev præsenteret for første gang på det skandinaviske Forms udstilling på Kunstindustrimuseet i Paris i november 1958 en del af møblerne projekt for SAS Royal Hotel. I øjeblikket, hotellet bærer navnet Radisson Blu Royal. I dag, den modernistiske mesterværk Jacobsen er til stede i det indvendige af mange nutidige hoteller. Stolen forblev konstant synonym med godt design og god smag.

Historisk Fotografi SAS Royal Hotel i København til lobby

Ægget Ægget design Jacobsen Hall Hotel

En teknologisk innovation, stolen har en oval form. Da han blev placeret i Royal, det vidunderligt kontrast til bygningens arkitektur hovedsagelig består af lodrette og vandrette linjer. Den organiske og rene design af stoleryggen var en modernistisk og elegant touch i det indre af den temmelig klassiske hotel. På det tidspunkt Jacobsen var en af ​​de få designere, der skabte den organiske design møbler. Hans humanistisk tilgang har uden tvivl bidraget til dens popularitet.

Lænestol symbol på moderne organisk kilde Pamono

Jacobsen Ægget moderne design møbeldesign
Jacobsen oprindeligt designet bunden af ​​Ægget i hans garage, hvor han arbejdede med ler til at forme og forfine sin form. Under udførelsen af ​​stolen, han var den første designer til at bruge en stærk indre skal skum i polstring. I dag er stolen fremstillet ved hjælp af et polyurethanskum forstærkende glasfibre. Det er derefter afsluttet med en kold skum og dækket med stof eller læder - der er 1200 point syet i hånden i fremstillingen af ​​hver stol. Skallen af ​​stolen har et stik hældning, som er justerbar, afhængigt af vægten af ​​brugeren og holdes på en roterende base i form af satinpoleret stjerne. Som et færdigt produkt, Ægget er en stol designet inderligt lavet til at tilpasse sig livet og gøre det mere behageligt.

Foto collage med Jacobson sidder i æg stol

Jacobsen Ægget moderne stol design

Arne Jacobsen, arkitekt og designer, var også en kunstner, dette påvirkede hans arbejde og hans vision om brugen af ​​farver. Mange af Jacobsens møbler designs har strålende nuancer. Endelig ægget stol er perfekt med farverige tekstiler og læder. Nedenfor en specialudgave af Ægget betrukket med mørkeblåt lærred stof - inspireret af den entusiasme af Arne Jacobsen til blålig tone.

Lænestol betrukket med stof mørkeblå linned

Jacobsen Ægget moderne trendy design
Med sin karakteristiske form, formanden for Jacobsen har en kommanderende tilstedeværelse, elegant og indbydende at bosætte sig i sin komfortabelt sæde. Når siddende, stolen byder på et minimum af privatlivets fred, en funktion, der er særligt nyttigt på offentlige steder, eller når du ønsker at være alene hjemme. Med sin drejefod, kan vi vælge at åbne samtale eller på anden måde, ophold i sin isolerede lille kokon. Læs eller socialisere, det afhænger af stemningen i brugeren. Stolen er ofte sælges med fodstøtte. I 1958, Jacobsen også designede Ægget skammel. Stolen og skammel er fremstillet af Fritz Hansen. Næsten 60 år senere, stolen æg forbliver et ikon repræsentant for dansk design.

Den lænestol med fodskammel i rødt

rød æg stol fodstøtte design moderne stol

Den ikoniske Ægget i hvidt

Æggehvide læder lænestol design trægulv kontor æg stol

Ægget med stof japanske designer Minagawa

møbeldesign stol Jacobsen Ægget design

organisk design

stol Ægget Ægget design idé

Stolen koge mørk

moderne møbler tendens læderlænestol design

Vintage læderstol

Dansk design æg stol Ægget design

Moderne version med fodskamler

Ægget Ægget design fodstøttenutidig udgave af Racing og Emotion Ægget design moderne æg stol ÆggetDen lænestol pastelblå

stol design lænestol æg æg

Det indre af tårnet i Storbritannien

moderne interiør design stol Jacobsen læderlænestol design fodstøtte rød stol moderne design interiør træ mønster træbord Dansk moderne stol Ægget design Ægget design fodstøtte moderne læder Jacobsen Dansk design Jacobsen Ægget æg læder designer barstole træ

læderlænestol unikt design æg inde kødet grå mat

sort læderstol Jacobsen Ægget design fodstøtte hvid stol design gulvmåtter læderlænestol design æg fodstøtte fodstøtte æg stol design Jacobsen Ægget Ægget interiør design møbler Jacobsen Ægget design kød tendens Jacobsen Ægget design moderne rødt kød Dansk design grå design stol Jacobsen Ægget læder æg stol design moderne Jacobsen moderne interiør lænestol tendens idé stearinlys belysning Deco Wall hvid stol design hvid Jacobsen Ægget måtter Ægget design lænestol moderne trend læder gulvmåtter


Like this post? Please share to your friends: