Walk-in Shower: elegance, enkelhed, design 38 billeder – anews24.info

Walk-in Shower: elegance, enkelhed, design 38 billeder

bruser til'italienne design

den italiensk brusebad nu er super trendy, og det er ikke kun ud fra et æstetisk synspunkt. Faktisk giver det nuværende ansigt moderne badeværelser supplerer deres unikke stil, men også ved at indføre komfort.


Det giver nem adgang og har en ren og luksuriøst design. Overvej følgende ideer om moderne og praktisk italiensk brusebad og benytte lejligheden til at introducere komfort og stil i dit badeværelse.

walk-in brusebad med et unikt design

bruser til'italienne design unique

Denne bruser, der imponerer med sin diskret installation, passer problemfrit i alle former og går perfekt med enhver indretningsstil. Da dette er en walk-in bruser, det kræver installation af modtageren, til tider som rørfittings. Dette sidste aspekt sikkert favoriserer meget komfortabel i håndteringen af ​​bruser generelt. En mindre håndtering favoriserer principielt mindre skade i rørene af brusebadet, etc.

Italiensk brusebad eller slimline-modtager?

bruser til'italienne elegante

Du kan installere bruseren uden mure eller du kan vælge til installation, glasdør og uden ikke at rode det lille badeværelse. Dette er en ideel arrangement, der kan give et smukt udseende til din dam eller for lille badeværelse, kan det være.

Designer badeværelse med stor bruseniche

bruser til'italienne salle de bain

Badeværelse med forsænket bruser

bruser til'italienne parois

En meget flot alternativ til den walk-in bruser er ekstra flad brusekar. Det er en high-end design, der introducerer luksus i den moderne badeværelse. Begge modeller er ikke radikalt forskellige fra hinanden. Catcher, selvom den overstiger 4 eller 5 cm, forbliver synlig. Dens fordel: den synlige brusekar er lidt billigere. Det er op til dig!

Deco ultra moderne badeværelse

værelse bad-bruser-minimalistisk italiensk

Den walk-in bruser er praktisk, elegant, ultra moderne og let at håndtere. Det er æstetisk kun, når hanen ud af væggen, forbliver resten af ​​installationen indlejret i væggen. I et par år, det syntes helt futuristisk. Spørgsmålet opstod, hvad der ville ske, hvis der var en lækage, der skal repareres. Skal de gøre reelle arbejde i badeværelset at fastsætte læk? I virkeligheden var problemet oftest, når du havde slangen fra bruseren frit håndtering.

Den ene væg og monteret bruser

bruser til'italienne salle-bain-blanche

Du er velkommen til at observere badeværelset vist på billedet nedenfor og ærligt sige, at du, hvis du foretrækker at den traditionelle en, hvor som helst rør, ventil, fælde eller andet forbliver synligt, der minder om sin installation, drift og dens levetid.

Bruser i moderne grå badeværelse

Italiensk-bruser effekt regn-bad-værelse-moderne

Det er rigtigt, at få sådan et badeværelse, må man have forventet en større installation budget, men luksus fik aldrig. Hvis du på noget tidspunkt føler, at du endelig har tjent, vil vi overbevise dig om, at denne form for badeværelser er smukkere effekt.

Badeværelse indretning med italiensk brusebad

værelse-badeværelse-design-single-bruser-italiensk

Designet er ren, deres linje er ren, deres tempo er virkelig futuristisk. Du har intet at betale, når du brusebad, bare vandtemperaturen. Enkelhed gør du ønsker at tage et bad oftere fordi adgangen er lettere og færdiggørelsen af ​​aktiviteten vil finde sted på kort sigt.

Blå badeværelse indretning med italiensk brusebad

bruser-bakke-slimline-bygget

Fastsættelsen af ​​bruser hoved en gang for alle vil gøre færre bevægelser i brusebad og våd mindre hele vejen rundt. Dette er meget vigtigt med hensyn til sikkerhed i badeværelset, da de fleste ulykker sker i hjemmet desværre tilbringer i badeværelset, efter at glide.

super moderne forsænket brusekar

bruser til'italienne salle bain ultra moderne

Hvis du vil vælge at installere denne type bruser, nemlig italiensk brusebad, skal du begynde at leve i fremtiden, og forstå, at valget af dette design fuldstændig ændre din fremgangsmåde i hverdagen. Den bruseniche kommer naturligt, når den stil, som det tilhører allerede er vedtaget.

Room super moderne badeværelse med bruseniche

bruser til'italienne salle-bain-minimaliste

Denne stil diskuteret her kræver en mere neutral adfærd i hverdagen. Det er klart nu hverken installationen af ​​brusekabine eller vedligeholdelse, eller dens fjernelse vil afhænge af dig. Du vil aldrig handyman hjemme, fordi den stil, du selv vil gøre igen. Du skal være mentalt forberedt!

indbygget bruser og stor firkantet hoved

Italiensk-bruser-hoved-square-moderne

Over bruser i morgen, og under bruseren i dag. Luksus vs. almindelige liv. Hvad kan du bedst lide? Hvor kan du genkende dig?

bungalow i bruser

Italiensk brusebad-væg-glas-moderne

Elegance har mange ansigter. Det er lidt selvmodsigende, da vi synes at finde en sådan mangfoldighed i enkelhed og minimalisme. Men nu kan vi ikke længere benægte, at de objekter, der er en del af hverdagen er alle ens. Ja, fliser kan gøre en lille forskel og farver, men dybest set er det det eneste, der gør badeværelserne virkelig forskellige.

Bruser hoved regn firkantet italiensk

Italiensk-effekt bruser-hoved-square-plui

Desuden er de italienske bruser tillader dig at gøre din bruser eller dit badeværelse et tilstødende rum. Praktisk, du ikke længere behøver at klatre op ad væggene for at skabe et rum, der er specielt designet til at installere et brusebad eller badeværelse. Den elegance af denne nye type bruser giver dig mulighed for at installere, da det er tæt på rørledningen tillader det. Synligheden af ​​bruseren er ikke længere et problem i en nutidig og moderne hjem.

Designer badeværelse med bruser italiensk super

bruser-italiensk-design-moderne-kvadrat-head

Men hvis du har plads, og du kan installere din walk-in bruser og karbad i en rigtig rummelig og klare værelser, vil der ikke være nogen tvivl om, at dette er, hvad der vil passe til dig og du kan lide mest!

Italiensk-byggede bad-bad-værelse-moderne

Italiensk-byggede brusebad bad

Italiensk enkelhed minimalisme bruser

bruser-italiensk-Indbygget væg glas

bruser til'italienne salle bain noir-blanc

Italiensk-bruser-kabine-værelse-moderne-badeværelse

to bad-bad indbygget italiensk-spisning

Brusebad med italiensk moderne rummeligt badeværelse

brusekabine-italiensk-værelse-moderne-badeværelse

Indbygget bruser-hoved-suspension-square

Nogle ideer om bruser magasinet moderne super ekstra flad

bruser-modtager ekstra-fad-stil asiatisk

bruser-bakke-slimline-værelse bad

bruser-modtager ekstra-fad-kvadrat-head

bruser-bakke-slimline-design-moderne

Moderne italiensk brusehoved

rektangulær i brusehoved

Italiensk moderne brusebad i et mørkt badeværelse

Italiensk design og moderne brusebad

Italiensk rød bruser konsol

Italiensk glas bruser adskillelse

Italiensk sort bruser konsol

bruser mat rustfrit design konsol

Italiensk futurisme modernisme design perfekt bruser

farvet LED lys bruser konsol

betongulv bruser dekoration


Like this post? Please share to your friends: