Flisebelagt rum grå og træ bad 37 Deco ideer – anews24.info

Flisebelagt rum grå og træ bad 37 Deco ideer

flisebelagt hall bad og grå træ layouts lille design plads

Hvordan til at kombinere en foring med grå fliser og strejf af træ i hans badeværelse? Find svar på denne store post, der vil kaste dig ind i den magiske verden af ​​neutrale nuancer forbundet med organiske overflader!


Grå er en meget populær farve i de seneste år. Det har delvist erstattet den beige farve, der kunne ses i næsten ethvert interiør til en stor del af slutningen af ​​det 20. århundrede.

Flisebelagt rum grå og træ bad - moderne og naturlige belægninger til en afslappende atmosfære

flisebelagt hall bad og grå træ fliser jord-3D

Den grå farve er en del af neutrale nuancer meget udnyttes af nutidige designere. Betragtes let at integrere i et interiør, denne farve er en af ​​flere naturlige belægninger til badeværelse. De konkrete, fliser og marmor kommer i alle nuancer af gråt lysere eller mørkere.

Flisebelagt rum grå og træ badeværelse med hvide accenter

flisebelagt hall bad og grå træ mosaik væg moderne badekar

Det største problem med at dekorere med farven grå - det være sig et vægmaleri eller fliser - er, at denne farve anses for strenge eller mangler personlighed. Men det er netop kvalifikationsturneringer vi gerne vil undgå i udsmykningen af ​​hans badeværelse. Træ, organisk materiale og indbydende, er en, der vil hjælpe os med at balancere den stemning af et interiør med grå fliser.

Hvilken type af træ til et moderne badeværelse?

flisebadeværelse og moderne grå træ bad

Da de grå nuancer i belægninger, er træ dem i forbindelse med naturlig dekoration. Det nuværende marked tilbyder en bred vifte af spisesteder belægninger træ bad. En del af disse er typisk lavet af eksotisk træ. Det er et navn, der anvendes til at beskrive de typer af træ, der importeres til Europa til regioner som Asien eller Latinamerika.

Idé deco og grå flisebelagt rum og træ bad af naturlig stemning

flisebadeværelse og grå træ bad

For at nævne et par eksempler på denne type materiale, teak omfatter det, men også den brasilianske IPE valnød, den Massaranduba og Cumaru. Blandt de vigtigste karakteristika ved de fleste af disse typer af træ, der er deres fremragende modstandsdygtighed over for vand og fugt. Meget af eksotisk træ kommer fra tropiske områder, der er kendt netop for deres meget høj luftfugtighed. Tropiske og eksotiske træsorter har udviklet en naturlig resistens over for disse klimatiske forhold. Af denne grund, de er udbredt i det indvendige design af moderne badeværelser.

Badeværelse indretning med grå fliser og træ effekt efterligning

flisebelagt hall bad og grå træ interiør moderne design

Men ved siden af ​​træ badeværelse tropisk eller eksotisk form, er der den klassiske trægulve mulighed. Mere tilgængelig med hensyn til pris, bør typiske typer af træ til Europa gøres til genstand for særlig behandling, der sikrer bæredygtighed. Dette er et væsentligt aspekt af belægninger af denne art, som nødvendigvis skal tage hensyn til udviklingen af ​​succesfulde badeværelse.

Badeværelse Idé med træmøbler og fliser i grå og hvid mosaik

badeværelse vægfliser grå træmøbler bad

For at skabe et interiør badeværelse med grå fliser og strejf af træ, kan vi også bruge møbler lavet af naturlige materialer. I dette tilfælde er de foretrukne opbevaring frysere og dræn af træ. Igen, man har valget af sorter af tropisk træ og konventionelle i Europa.

Flise badeværelse i grå og træ indvendigt i mørke nuancer

flisebelagt hall bad og grå træ deco ikea møbler

Værd at vide: udvikling af et gråt rum og træ bad er også opnåeligt med overflader replikerer udseendet af træ. Det ville være at bruge imiteret træ fliser eller badeværelse krydsfiner til at kopiere udseendet af dette naturlige materiale.

Badeværelse med taupe grå fliser og træmøbler

Vægfliser træmøbler udstyret med moderne træ bad

Hvilke af disse muligheder er bedst egnet til dig? For at finde ud, ville det bedre er at undersøge ideer til indretning og flisebadeværelse og grå træ bad, der illustrerer disse forskellige løsninger. Det er netop, hvad Designmag tilbyder med billederne nedenfor. Udforsk det at finde badeværelse modeller grå indretning og træ og vælge den, der passer dig!

Idé flisebelagt grå træ bad med metal bordplade

billede træ værelse møbler badeværelse væg belægning grå fliser

For at undslippe en alt for ensformigt landskab, forsøge at bygge en privat bad og grå træ består af flere lag af grå toner. Ophobningen af ​​forskellige nuancer af grå vil gøre rummet mere interessant. Dette vil også hjælpe dig med at undgå nogle model af ensartet og utiltrækkende indretning.

mørkegrå flisebadeværelse belægning træ bad

flise badeværelse gulv grå træ belægning bad

I mange moderne badeværelser, fliser belægninger optager kun en del af væggene. Det er en økonomisk og praktisk valg for nem vedligeholdelse af det indvendige rum.

Fliser grå badeværelse og træ nuancer af grå og lyse træmøbler

badeværelsesfliser lysegrå zen deco badeværelse

Men hvis du ønsker en en grå bad og interessant træ, overveje en anden mulighed: at der er helt at dække en af ​​dine vægge, grå fliser.

Flisebelagt rum grå og træ badeværelse med bruser, grå foring og parketgulve

deco bruser belægning træ gulv badeværelse

Det er en løsning, som er temmelig typisk for luksuriøse rum. Det vil helt sikkert give mere karakter til din indvendige rum. Omkostningerne ved opførelsen af ​​et sådant rum vil være lidt højere, men udseendet af badeværelset vil også være langt mere raffineret.

Foto moderne badeværelse med grå fliser og træmøbler Suspenderet

flisebelagt grå bad og bruser moderne møbler træ

Denne mulighed fristende? Prøv flisebelagt nuancer af lys grå. De bløde nuancer af neutral farve har et tidløst look og dit badeværelse indretning vil forblive strøm i mange år.

Eksempel badeværelse med grå fliser og træ indretning

model grå værelse bad og bruser glas fliser træ

En væg er dækket med grå fliser kampe udmærket med et badeværelse møbler med træ og parketgulve.

Grå badeværelse og lyse træmøbler

grå badeværelse indretning skandinaviske møbler træ

Dybest set, den grå farve er en blanding af hvid og sort. Derfor fliser bad værelse grå og træ sammen succesfulde sorte belægninger.

moderne dekorative badeværelsesfliser med grå belægning træ bruser

fliser En Grey trægulv brusebad

For at undgå alt for banale atmosfære, vælg dine tilbehør og dine vandhaner omhyggeligt. De grå fliser og naturlige overflader vil fremhæve disse elementer i dit interiør. Mere interessant, de er, jo flere dine badeværelse fliser grå og træ bad vil blive fremhævet.

Living grå træ badeværelse med moderne beton brolægning

Layout da grå beton træ bad

Hvis du kan lide grå, fordi du elsker den industrielle stil, overveje muligheden for at erstatte gulvet med en konkret belægning.

Badeværelse med bruseniche billede, grå fliser og træmøbler Suspenderet

model badeværelse deco grå trævæg

Dette ville være en måde at skabe et badeværelse moderne eller minimalistisk stil. Og for denne indstilling er ikke for koldt, fylde betonoverflader med en eller to træmøbler.

Deco forslag - grå badeværelse med rattan tilbehør

Tilbehør grå rattan deco badeværelse

Rattan er et naturligt materiale opnået fra en familie af planter fra Asien. På grund af sin robusthed, er rattan anvendes til fremstilling af møbler og tilbehør, der ligner dem, der foretages af træ. Rattan badeværelsestilbehør er et godt alternativ til dem, der foretages af træ. Og farve blander meget godt med grå fliser!

grå flisebadeværelse med moderne design træ

flisebadeværelse Grå badeværelse og moderne møbler træ sten bordplade

Nogle gange kombinationen af ​​grå fliser og træ er ikke nok til at skabe en rigtig spændende indretning. I disse tilfælde er der en nem måde at ændre stemningen i rummet meget hurtigt. Den består af at tilføje til det indre af de hvide taster!

Flot badeværelse med gulvbelægning grå fliser og træmøbler

træ møbler badeværelsesfliser grå

Hvid vil belyse værelse straks. Derfor er denne løsning foretrækkes til områder, der mangler naturlige lyskilder.

Skandinavisk-inspirerede badeværelse interiør med grå fliser og små møbler

flisebelagt gulvbelægning værelse grå og træ bad

Her er et eksempel flise badeværelse grå og træ badeværelse med vægge og en arbejdsplan malet hvid. Den slanke møbler i rummet er inspireret af skandinavisk design for at skabe en elegant og moderne atmosfære.

Lille badeværelse med mørkegrå belægninger og moderne træmøbler

flisebadeværelse Grå badeværelse og moderne møbler træ hang bassin

Ligesom beige, har grå farve afslappende egenskaber. I virkeligheden, for psykologer, gråtoner symboliserer vilje til at finde en inkluderende eller aftale.

mørkegrå badeværelsesfliser og lyse træmøbler

flisebelagt hall bad og grå træ dekoration moderne stil

Træoverflader har evnen til at styrke disse beroligende grå. Derfor det faktum, at fliserne værelse og bad grå træ er udbredt i indre Zen atmosfære.

Idé deco badeværelse med vægge dækket med grå fliser og japansk-inspirerede tilbehør

flisebelagt bad plads af grå deco japansk stil idé

I dette billede interiør belægninger med grå fliser og træ tilbehør, der tager den japanske stil deco-stil er kendt for sin afslappende evner.

Moderne badeværelse med grå fliser og træ og møbler design håndvask

interiør værelse flise grå imiteret træ bad

Den grå farve har også en konservativ og elegant side. Denne farve er meget mærkbar udseende i belægninger og i hvide og grå marmor fliser.

Badeværelse med gulvfliser grå og flydende træmøbler

flisebelagt hallen bad grå og hvid træ afrundet badekar

Badeværelse møbler og trægulve i hvid og grå marmor

flisebelagt rum og luksus bad grå træ dekoration

Hvis du ønsker at arrangere en privat bad luksuriøse og raffinerede, ikke forsømme denne evne marmor. Især når denne type sten og afsluttet ved en eller to moderne træmøbler!

Badeværelse med luksuriøse dekoration, træ accenter og wallcovering grå fliser

inspiration grå flisebadeværelse og træ elegant interiør

Dette aspekt af badeværelse med fliser og træ accenter er også udnyttes af designere i deres arbejde rum, der er en del af hoteller og private boliger.

Foto af grå og træmøbler fliser moderne badeværelse

fx grå rum hang underskab bad

Et andet interessant aspekt af de grå nuancer: deres evne til at bringe en følelse af balance og kontrol. Dette er en ideel farve for dem, der er udsat for stor belastning i deres dagligdag, og som drømmer om at udvikle et interiør, der ville give dem mulighed for at styre deres daglige rutine.

Moderne badeværelse i grå og træ og sten vægbeklædning

model værelse stenmur belægning træ badeværelse

Træ er et materiale i flere nuancer. Disse er generelt anerkendt som beige og brun. Det er to typer af farve ofte ses kombineret med grå fliser.

Badeværelse design med moderne møbler i træ og marmor gulve og fliser mol

marmorfliser moderne badeværelse møbler

Kender du farven taupe? Dette er en mellemliggende nuance mellem grå og brun, der virkelig skinner, når de anvendes sammen med træmøbler. Men nogle nuancer af træ omfatter også grå knapper, især de typer af træ mørkere nuance.

badeværelse design billede med mørk grå fliser og træmøbler Suspenderet

flisebelagt hall bad og grå træ indvendige indretning
Træ og grå fliser vil helt sikkert kombinere meget godt, men badeværelset belægninger organiske materialer kunne være ganske dyrt. Faktisk er træ, der anvendes til sådanne belægninger er som regel resultat af sjældne træer, med specifikke kapaciteter, hvoraf de største er godt fugt modstand.

Fliser imiteret træ badeværelse vægge belagt med grå fliser

flisebelagt grå træ bad bruser Layouts

Den faux træ flise er en fantastisk måde at undgå de udgifter samtidig udvikle et badeværelse med træoverflader. Meget billigere end importeret træ, denne form for flise gengiver udseendet af en naturlig overflade. Og desuden, det er meget modstandsdygtigt over for fugt i badeværelset!

Flisebelagt rum grå og træ bad med kar træmøbler og marmor bordplade

flisebelagt hall bad og grå træ deco moderne design

Endelig, hvis du ikke ønsker at dække alle dine vægfliser kan du altid satse på et vægmaleri grå nuance.


Like this post? Please share to your friends: