Bemærkelsesværdig design træ kar af den italienske producent aLEGNA

Træ Laguna Pearl bad

Først skal du vælge en design træbadekar er ikke et nemt valg. Det sætter spørgsmålstegn ved holdbarheden og styrken af ​​materialet, og hvis det ikke er en risiko værd at tage.


Imidlertid har moderne fremstillingsteknikker udviklet sig så meget, at vi ikke længere problemer med at gøre. Hvis du kan lide træ og smarte præsentation, tøv ikke. For som vi ser på billederne, nutidige designere og håndværkere tilbyder os virkelig smukke modeller. Varmen af ​​træ går så godt med varmen af ​​det varme bad, der kan ses i at tage sådan et bad! Det er derfor, vi i dag præsentere den italienske producent af træ badekar design Laguna aLEGNA der udmærker sig inden for badeværelser. I hjertet af designet af designeren ligger tanken om enkelhed og konsekvens. Den naturlige efterbehandling materiale er så rig på mønstre og former, som vi ikke har brug for at tilføje noget. Den årer vises i al sin skønhed og rørt er bløde og møre. Og fordi de træsorter valgt, er den ædleste blandt dem, der er modstandsdygtige over for vand: lærk Mahagon, iroko, wenge, rød ceder osv .. overflader behandles med særlig teknologi, der beskytter mod fugt. Den italienske producent realiserer sine brikker fra hele stykker træ, som stadig sikrer mere kvalitet og styrke. Hvis dette design træbadekar er ikke smuk marked, men også fordi det er med til at gøre dit unikke interiør. Her er nogle billeder til at beundre Laguna og hvorfor ikke være overbevist at erhverve en.

Et badeværelse ikke som de andre

designe træbadekar på grusEt unikt design træbadekar

Design Laguna træbadekar
En varm materiale og et minimalistisk design

firkantet træ bad AlegnaDen træets årer - en naturlig dekoration træbadekar design AlegnaEt badekar installeret på grus

mørkt træ badekarDen pragt af naturtræ mønstrenutidige træbadekar rød træ modelrød træ badekar AlegnaEn perfekt finishtræbadekar Alegna


Indsendt afEmilie Friedman i badeværelse