Tilbyd en original brusebad til dit badeværelse – anews24.info

Tilbyd en original brusebad til dit badeværelse

Brusekabine abstrakt dekoration

De af os, der allerede viklet ind i gardiner kolde, våde plast når vask vil enige om, at brusekabine repræsenterer en væsentlig forbedring til komforten i et badeværelse.


Disse plast gardiner, ud over det faktum, at de ikke er meget praktisk, er som regel dekoreret med smukke kitsch motiver. Vi har valgt, hvad der er mere original i form af brusebad døren for at hjælpe moderne indretning af dammen.

Brusekabine design

moderne design bruser partition

Nye teknologier har tilladt indenlandske møbeldesignere stor frihed i udformningen og gennemførelsen af ​​originale mønstre, ofte matteret glas. Dette gør det muligt at brusebad i privatlivets fred, selv selvom andre brugere er nødt til at bruge badeværelset.

originale mønstre

bruser art deco

Mønstrene kan være ætset ind i matteret glas eller være til stede under støbningen af ​​elementet. Andre måder at tilpasse væggene i et brusebad er også mulige, såsom at bruge dekorative klistermærker fugt resistente, selvom du kender en maler på glas, manualen til din kabine indretning.

dekorative klistermærker

Bruser partition farvede klistermærker

Et alternativ til selvrealisering er at bygge bruseren hjælp glas blokke, der tillader fri passage af lys samtidig give visuel beskyttelse vis-a-vis andre brugere af badeværelset. Men resultatet er ikke så eksklusiv som lignende produkter, der er kommercielt tilgængelige.

eksklusive resultater

bruser gennemsigtig dør

En anden faktor, der gør det attraktivt at bruge glas eller plast vægge er hygiejnisk udseende og vedligeholdelse. Plastic gardiner kan ikke rengøres så let som stive vægge, og deres vedligeholdelse er ikke indlysende. Risikoen for skimmelsvamp gøre disse usmagelig. Se vores galleri.

for nem vedligeholdelse

bruser blomsterdekoration

Cab glasblokke hjemmelavet

bruser glas blokke

en bred vifte tilgængelig

partition abstrakte mønstre

moderne design

partition gentagelsesenheder

abstrakt kabine og kubistisk

bruser geometriske mønstre

MOULDED skildpadde bruser

brusebad slags représentantation

Brusekabine orientalsk inspiration Bruser partition bambus

Shower partition matteret glas

moderne inspiration bruser partition

dekoration shower partition pixels

sirene repræsentative bruser partition


Like this post? Please share to your friends: