Badeværelse

Idé moderne badeværelse: rådgivning, møbler, design tilbehør

voksbehandlet beton idé moderne badeværelse design bordplade skuffer

Du er på udkig efter en idé moderne badeværelse? Meget godt! Du kommer til det rigtige sted. Hvad det moderne badeværelse er, hvordan man opbygger og dekorere det og hvad er de nyeste tendenser: opdage i de følgende linjer.


Du vil også finde et særligt udvalg af bordplader, badekar, skabe og badeværelse design tilbehør.

idé moderne badeværelse vask arbejdsplan

hele tiden taler om "moderne" betyder. Faktisk er det sjældent opdager, at "moderne" ikke eksisterer i virkeligheden. Hvad var på mode for tyve år siden og igen på mode. Det minimalistiske design er hverken i går eller i morgen. Det repræsenterer en livsstil. Nogle mennesker foretrækker at være tilfreds med tilstedeværelsen af ​​nogle få elementer hver dag, andre elsker demo luksus eller finde det nødvendigt altid at købe varer. Det hele afhænger af vores humør og vores forståelse af, hvad funktionelt design.

Idé moderne badeværelse: funktionalitet og enkelhed

idé moderne badeværelse design opbevaring Deco

Personlig hygiejne er et dagligt ritual. Badeværelset er lige så vigtig som soveværelset. Det er et sted for afslapning og rensning. Det er her, vi starter dagen og du brusebad om aftenen. Det er derfor nødvendigt at designe det efter hans daglige aktiviteter og sætte kun det nødvendige. Jo færre genstande, jo bedre!

Her er en liste over emner must for enhver badeværelse, der er moderne:

  • Bordplade og vask
  • spejl
  • Skab, skuffer, hylder
  • bad og / eller bruser
  • belysning
  • dekoration (valgfrit)

Disse er les seks grundlæggende elementer, der findes i næsten alle badeværelser. For dem, der bad og toilet gå sammen, kan vi også omfatte: toiletter og papirkurven.

Du kan se, at badeværelse layout er en forholdsvis enkel aktivitet. For et badeværelse renovering, vil det starte med gulve, vægge og loft. Vi vælger dem efter deres budget, ønsker og for deres kvalitet og holdbarhed.

Idé moderne badeværelse med træ bordpladeidé kortet moderne badeværelse spejl væg træ arbejde

Nu opdager vore møbler ideer og moderne badeværelsestilbehør, praksis med en fængslende dekorative side.

At have en bad i badeværelset er smuk. Det lover medskyldige øjeblikke af afslapning og sjov efter en lang dag på arbejde. Hvis dit område tillader det, gå videre og installere en elegant bad i dit badeværelse. Vi elsker denne badekar model fast overflade med navnet Vesta og salg af selskabet Inbani.

idee-badekar-moderne-deco rum

Idé moderne badeværelse: opmærksomme på små detaljer

Enhver lille objekt har sin plads i badeværelset og bidrager til den overordnede atmosfære i rummet. Børster, sæber, svampe ... Vær opmærksom på små detaljer for at skabe en hyggelig stemning i dit værelse.

badeværelse-design-idé-moderne-deco rum

Vi elsker denne håndklæde fra indsamling af Birillo badeværelsestilbehør er designet af designeren Piero Lissoni. Diskret, elegant og meget hvide, kan den placeres i badeværelset eller andre steder.

Design-badekar-moderne-moderne deco

En anden idé design håndklæde designet af Hirohisa Shimura titlen Folio resulterende "foldet i to." Fås i pink, hvid, sort og brun.

idee-badekar-moderne-deco-design

Kobber (og farve) er meget på mode lige nu. Vi finder dette meget flot allroundfærge som tilbydes af Decor Walther. Det har et låg og kan bruges som en papirholder. Tilgængelige bladguld, kobber og krom metal.

idee-badekar-moderne-deco

Smuk!

deco-idé-badekar-moderne-design

Idé af en all-hvid badeværelse arbejdsplan for rene, minimalistiske sindidee-badekar-moderne-design-arbejde-deco-interiør

I en nylig publikation gav vi 35 eksempler på væg hylde køkken og dets mange fordele. Faktisk er de åbne hylder er velkomne i alle rum i huset. Vi kan især godt lide af to grunde: de tillader at gemme dine objekter uden visuelt lukke rummet.

Vi er nu i badeværelset. Vi tilbyder til din opmærksomhed: vægreol Badeværelse lærk NUL. Denne hylde passer til alle overflader, stilarter og smag. Den er udstyret med en ren og enkelt design og kan kombineres med spejl og møbler fra den samme samling.

badeværelse-design-moderne

I badeværelset, vi alle håndklæder! Sådan opbevarer og tørre? Nå, har vi et moderne badeværelse idé for dig: det ORIGIN håndklæde. Dette håndklæde er en stående bar, der kan placeres ved siden af ​​vasken, karbad eller andre steder. Denne håndklæde er fremstillet af massivt metal og er designet af Seung-Yong Song skaberen. Oprindelsen Samlingen omfatter også badekar, håndvaske, bassiner, vaskeskab, taburetter og badeforhæng. Alt er signeret Inbani.

Layout-badekar-deco-storage-idéSkammel idé-badekar

En af vores foretrukne hjerte af samlingen er Inbani OPRINDELSE af denne ultra stilfulde skammel, også designet af Seung-Yong Song. Den kommer i to størrelser og opdatere en dobbelt rolle - kabinet og afføring. Denne skammel er perfekt til at installere ud for karbad eller arbejdsplanen. Dens design er diskret og klassiske.

Layout-værelse-idé-of-badeværelse-design

Idé moderne badeværelse: en genstand, to funktioner

Dette er den gyldne regel for ethvert rum, der er moderne. Vi har brug for en skammel eller sofabord badeværelse, valgte vi en multi-funktion. Forsøger at optimere rum er kontaktet mere og mere tanken om moderne. Et badeværelse er moderne, når det favoriserer funktionalitet og har en behagelig atmosfære af afslapning. Det er nemt at forvandle hendes badeværelse i en moderne rum. Og nej, du behøver ikke at være en designer til at lykkes. Følg de tre enkle regler for minimalistisk design, funktionalitet, enkelhed og renhed, og du uden tvivl passere layout og udsmykning af ikke blot badeværelset, men alle rum i huset!

taburet-hal-af-bad-deco-idee

map-arbejde-badekar-Layout-idee

De to stilfulde stole og en stol taburet-hal-af-bad-design

badekar-italiensk-deco-moderne-design

idee-værelse-of-bad-design-moderne


About the author

admin