Suit afslappet bryllup for at fejre festen for kærlighed – anews24.info

Suit afslappet bryllup for at fejre festen for kærlighed

afslappet brudekjole grå stropper og tie-briller

Ægteskabet er både en handling af kærlighed og en hellig union. Den gensidige kærlighed til en gift par er et skridt i retning af et nyt liv. For at være i overensstemmelse med fejringen af ​​denne forening, er det vigtigt at vælge hendes outfit.


I dag vil vi vise dig vores forslag afslappet brudekjole i billeder.

afslappet brudekjole hvid-tie-lyserøde briller

Hvem siger ægteskab siger kostume! Det er ikke absolut nødvendigt at vælge en streng dress. Nogle gifte parterne ikke engang kræver. For bryllupper på havet eller blot i det fri, du sikkert ikke føler sig godt tilpas i et sort jakkesæt med hvid skjorte. Hvis det er sommer, og solen slår ned, er det klart, at du vil få for varmt.

afslappet brudekjole, hvide og blå jean invitationer

Nogle gange kostume kan få virkelig indelukket. Det er derfor, det er vigtigt at vælge farve og struktur i det. Lyse farver er bedst egnet til forårssæsonen - blev så mørke nuancer tiltrække sollys. Som for tilbehør, du behøver kun at give plads til din fantasi til at vælge dit slips, butterfly, ur, og endda sokker.

suit-bryllup-kuponer-blå-klar-shirt

Anyway, lad os være ærlige! Når vi taler om ægteskab, er al opmærksomhed fokuseret på det! Fra modtagelse til den eksotiske placering af bryllupsrejse, generelt er det hende, der vælger. Så hvad der er tilbage for mænd? Kort sagt, ikke meget, bortset fra at vælge den mand, bryllup trop.

Hvad du bør vide om at vælge den mand, afslappet jakkesæt

suit-bryllup-kuponer-blå-shirt-tie-klar-scratch

Mange mænd ønsker at leje deres kulør. Og det med rette, da de sandsynligvis har planer om at bære dette tøj i et par timer. Kun lejet kostume mand er blevet slidt flere gange, og det vil virkelig venligst din kommende kone. For at undslippe klichéen "ubehagelig kostume", gå til en afslappet brudekjole.

Dragten afslappet bryllup er din personlige refleksion

suit-bryllup-kuponer-boutonniere og tie-gul-stribet

Efter alt, er denne dag skulle ske én gang i dit liv. Det er derfor, vi skal give betydning for dette tøj. Dette vil behage din kommende brud, men også får en besked til gæsterne. Uanset om du kan lide det eller ej, vil du være centrum for opmærksomhed på denne særlige dag.

suit-bryllup-kuponer-knaphul-blomst-shell

Hvis du ikke ønsker at tage dit hoved kravle i alle butikker i dit område, skal du vælge de tjenester af en skrædder. Du skal bare nødt til at vælge den rigtige stof og farve, der vil være i overensstemmelse med temaet for brylluppet eller kjole af din kommende kone. Efter alt, uden en god base stof, er det svært at skabe en mand bryllup kulør. Hvis den store begivenhed finder sted i løbet af sommeren, gå en linned stof.

trop-wedding boutonniere-kuponer-pink-beige-toner-klar

Hvis du er inviteret til en bryllupsfest, ikke nødvendigt at gå bruge mange penge. Bare komme ud af alt dit kostume garderobe og vælge et par stykker, som et nyt jakkesæt. For en personlig kontakt, gå til tilbehør, der er unikke for dig.

suit-bryllup-kuponer-elegant lyserød tie-boutonniere

Du er ung, og du ikke har en egnet tøj? Du kan altid vælge en klassisk jeans og passende fodtøj. Du skal blot finde en skjorte og en jakke, der vil gå med at perfektionere dit billede. Jeans for humane gæster er i stigende grad tendens. Det er komfortable og med jakke over du opholder dig i den afslappede brudekjole tema.

trop-bryllup-kuponer-idee-moderne beige

Hvis det er for varmt, og du ærligt talt ikke lyst til at slæbe rundt en jakke, kan du vælge en jakke, der vil give et strejf af elegance til dit outfit menneskelig ægteskab. Selvfølgelig skal du sørge for at bære et slips. Dette vil fuldende dit look.

suit-wedding-kuponer kedel-dragt og strap-bælte-shirt

Den kortærmet skjorte er altid en god mulighed for varme sommerdage. Du kan sætte en jakke til ceremonien, og derefter fjerne det ved festen. Således vil du føle sig mere trygge dans. Dette udelukker ikke slips og bowties.

suit-wedding-kuponer-sokker-farve-glæde

At være klædt i forskellige stilarter er stadig hædret for forskellige bryllupper og sæsonbetonede begivenheder. Vælger den samme kjole i forskellige farver kan fungere godt for ændringen. For en sommer bryllup, vælge tilbehør til mange varierede og tilføje personlighed.

suit-wedding-dress-kuponer-marie-hvid hat

Overvej formen på din krop. Det er vigtigt at bære en dragt, der passer dig godt. Til store mænd, er det bedre at vælge en dragt i en regelmæssig og klassiske form. Den slanke Dragten er ideel til mænd med en tynd, aflang fysik. Prøv forskellige outfits, før du beslutter dig. Det er vigtigt at vælge den, der passer dig.

suit-wedding-kuponer bukser-strap-shirt-knude-sommerfugl

Tilbehør kan være lige så vigtig som selve trop, når det kommer til integration af personligheden i et outfit. Så tag dig tid til at finde det rigtige tilbehør til at matche godt med din afslappet brudekjole. Manchetknapper tilføje et sofistikeret touch, mens en mønstret slips kan være stor for en dragt i mørkere toner. En lys silke slips er perfekt til at tilføje en byge af farve og sjov til dit look.

suit-bryllup-kuponer-node-papilllon-træ-original

Den butterfly er en stigende tendens og er et sandt comeback i disse dage. De kommer i alle farver og alle stof. Men hvis du ønsker at skille sig ud, overveje at sætte et træ bue. Med denne hipster butterfly, vil være klar til at tiltrække opmærksomhed. Det er let at men dens største aktiv er, at han aldrig generer.

Suit afslappet bryllup for at fejre kærligheden på havet

trop-wedding-dress-kuponer-mand-gift pergola gardin-bouque
trop-bryllup-kuponer-mand-beige sko og slips

Du skal giftes udendørs? Husk at sætte dine solbriller. Dette vil give et casual look og en lille macho til dit look den store dag

trop-bryllup-kuponer-mand-hav-grå sten

Dragten afslappet bryllup outfit er virkelig vigtigt, fordi du sandsynligvis vil føle sig godt tilpas og samtidig godt vises i billeder den store dag. Formen af ​​nål og lomme-detaljer også tendens til at variere. Hvis du vil have et andet udseende, du kunne vælge knapper og en farve lommetørklæde. Dette vil være din enkelt punkt.

trop-bryllup-kuponer-strand-blå-hvid-suit-mand boutonniere

mand brudekjole mønster, med matchende tilbehør

suit-bryllup-kuponer-beige-knude-sommerfugl-lommetørklæde boutonniere

Den fine tilbehør tørklæde kan erstatte en uafgjort og samtidig holde et slankt look

suit-bryllup-kuponer-blå tørklæde-shirt-hvid


Like this post? Please share to your friends: