Kjole sort bryllup, kort og lys: den tør! – anews24.info

Kjole sort bryllup, kort og lys: den tør!

Kjole sort bryllup, kort og lys: den tør!

Og hvis du tør sort brudekjole for din store dag? Vi har udvalgt tyve sort brudekjole modeller meget elegant og mindre end 100 euro. Den store fordel ved dette valg af kjole - du kan bære selv efter dit bryllup, og det vil alle silhuetter!


Den sorte - det er synonymt med tidløs elegance. Det var Coco Chanel, der gjorde introducere den lille sorte kjole i 1926 ...

"Man er aldrig over eller under klædt i en lille sort kjole" Karl Lagerfeld

dress-sort-Nordstrom-Maggy

Den sorte brudekjole understreger silhuet

Og ja, det er rigtigt, at den hvide brudekjole er en klassiker. Det er også sandt, at sort er farven på elegance par excellence! Den fremhæver silhuet og også går godt med lys hud end mørkere teint, tynde kvinder og kvinder med former.

Dette er ikke tilfældet med hvidt tøj, for eksempel. Endelig er den hvide kjole er, skal vi sige, lidt mere krævende. Mens sort, sort ah ... Det sætter nogen værdi - silhuetten, øjenfarve og hår. Selv hvis du er meget bleg, vil du være meget elegant i din sorte kjole! Det vil fremhæve din hvidhed og gøre det skinnende. Samme for kvinder med mørk hud, mørke jakkesæt dem perfekt (bevis på billedet nedenfor).

Hvis du er af mørke teint og runde former, sort vidunderligt fremhæve dit look. Her er nogle meget gode grunde til, at vælge en sort brudekjole til hende ægteskab eller i det mindste for hans bryllup nat!

sort brudekjole nøgne skulder Asos

Som vi allerede har nævnt, er alle sorte kjoler modeller, der præsenteres her prissat til mindre end 100 euro. Nogle af dem kan snart være opbrugt, men du kan nemt finde tilsvarende modeller online. Meget elegant at bære på enhver festlig lejlighed, disse kjoler er meget lette og afslappet. Hvis du ønsker at være komfortable i din brudekjole, og du er ikke den type at investere en enorm mængde i at købe en brudekjole design, er dette valg så gjort for dig!

sort brudekjole bruden kort sort kjole

Den sorte brudekjole: lille udvalg af nogle modeller, lys og afslappet

Ikke flere skud! Kjole lange hvide bryllup og utænkelige pris, høje hæle for ubehageligt ... Den bryllupsdag er en fantastisk mulighed for at fejre kærligheden med sin familie, slægtninge og venner. Det vil være en skam, hvis du ikke føler dig godt tilpas i dit bryllup tøj ... I en tidligere artikel, præsenterede vi et udvalg af små kjoler afslappet gift, og vi har givet dig en idé hvordan man kan kombinere dem med komfortable sko - sko, sneakers, brogues.

I en anden nylig publikation, er vi interesseret i dem, der ikke ønsker at gøre som alle andre og planlægge et bryllup i rød og sort! I dag, det går endnu længere ... "nej" bliver sagt i den hvide brudekjole og sagde "ja" til den sorte brudekjole, korte og elegant ...

Kjole sort bryllup, kort og lys: den tør!

Broderiet er tilbage på mode denne sæson. Fin og elegant, blev denne rigtige kjole broderet med rund hals præsenteret af R Studio. Hun er i øjeblikket til salg og balance på sitet La Redoute prissat til mindre end 40 euro. Skynd dig, vil det snart være opbrugt! robe-de-brud-sort-kvinde-broderi laredoute-sort knælang brudekjole med broderi anglaise R STUDIO finde på La Redoute

Valg af sort Brudekjoler med Broderier

Den kjole med broderi er en sand klassiker. Hvis du vil have lidt mere stil ceremoni, dette er den perfekte model for dig.

dress-black-3-schweizisk-bruden-kjole anderledesSort kjole med broderi at finde i de 3 Suisses

Sorte kjoler med broderi kan kombineres med hæle eller flade sko. De platform sko modeller er også meget trendy sidst, men vær forsigtig - vælg platforme under 5 centimeter for os ikke at rave alt for endelig hvis du ikke er en fan af elektronisk musik !

Asos-sort-dress-sort-barokIdé kort sort kjole med broderi finde Asos

Den sorte brudekjole med lange ærmer til en elegant og gådefuld udseende

Hvis du gifter dig i sommeren, vil det uden tvivl varmt på din bryllupsdag. Den lange ærme kjole er snarere anbefales, hvis du bliver gift i efteråret eller vinteren. Og alligevel er det meget elegant og vil bringe en gådefuld look. Hvis du virkelig kan lide hvad stil kjole, vores råd er at vælge et naturmateriale! Kjole med lange ærmer og knap - det er en kombination, der er synonymt med stil. Vi valgte denne model blussede med lange ærmer knappet på ryggen, også i balance:

robe de soiree-boutonee-kvinde-bruden-dress-sort-ærmer-lang

Kjolesæt knappet lange ærmer finde på La Redoute på 30 euro

robe de soiree-boutonee-back dress-brud

Og for en virkelig afslappet look, anbefaler vi dette til halv ærme kjole meget let. Kombiner med sneakers! Find ud af hvad stilfuld og afslappet model med både Pink Coat:

dress-sort-meget-elegant-the-lyserød pels

idee-robe-de-bruden-model-kimono-MissguidedSort kjole med kimono halsudskæring model til at finde på sitet Missguided

Kvinde med runde former? I dag er der mange mærker, der skaber kreative tøj til kvinder i alle former. Vi har udvalgt nogle modeller kurvede sorte kjoler meget elegant. Tjek dem ud nedenfor: dress-sort-kvinde-bruden-dress-runde ideerIdé sort kjole model for elegant rund kvinde, Asos

asymmetrisk kjole-kvinde-round-eloquiiIdé asymmetrisk sort brudekjole til kvinde rundt for at finde i Eloquii robe-de-bruden-La Redoute-sort-dress-brudIdé sort brudekjole model skater finde på La Redouterobe-de-brud-sort-La Redoute-grimeModel skater kjole under 100 euro

Den sorte ærmeløs brudekjole til varme sommerdage

dress-flæse-top hinny aften-kjoleMidi Kjole med bare skuldre Bardot stil ved Asos

Du ved det godt - kjoler med bare skuldre er meget sexet og klassisk. Hvis du gifter dig i sommeren, og det er rigtig varmt, vil denne kjole redde dit liv! Det vil fremhæve og fremvise som din skuldre, bryst og hals.

Kjole sort bryllup, kort og lys: den tør!Idé knælange fund på La Redoute

robe-de-brud-sort-idee-dress-sort-kvindeskulder kort kjole med nøgen Asos

kort kjole-kvinde-morgan-dress-bruden-sortkort sort kjole uden ærmer finde Morgan


Like this post? Please share to your friends: