Nail efterår fryse: nogle tendenser ideer 2017/2018 – anews24.info

Nail efterår fryse: nogle tendenser ideer 2017/2018

Nail Deco-design-efterår-bladene falder frost

Sommeren er ved at være slut. Og med dette, trends ændrer sig. Sommer farver af efterårets farver, der sker. Solen kan være ikke så stærk og til stede, men nu kan vi nyde den smukke natur, der byder på en vifte af fantastiske farver.


Og det er netop disse nuancer er inspireret kvinder, når det kommer til deres negle.

I denne nye sæson, vil vi præsentere de nye 2017/2018 tendenser med et udvalg af søm ideer falde fryse.

Bliv inspireret af designet i overensstemmelse med ånden i sæsonen og tøv ikke med at prøve dem.

Nail Gel efterår blade-træ-farver-idee

Hvis du spekulerer på hvilken type manicure, du ønsker, foreslår vi, du prøver sømmet i efteråret frost. Flere og flere kvinder vælger denne mulighed, fordi det giver en strålende manicure, der ikke vil flage og holder et par uger.

blomster-farver-design-idé

Hertil kommer, at lakken gel efterlader os et valg af farver og mønstre.

Selvom lettere at arbejde med end en konventionel neglelak, kan du vælge blandt årsagerne flere og mere forbløffende. Hvis man ser på billedet ovenfor vil du se mønstre i forskellige farver trukket meget præcist. Og det er netop disse design-der, der er meget vanskeligt at opnå med en simpel lak.

blomst-manicure-diskret design

I år i efteråret vil vi satse endnu mere på de klassiske farver, der er forbundet med slutningen af ​​sommeren. Og for dette, vi vælger appelsin, sort, rød og guld. side årsager vælger efterårets blade, blomster og planter, træer og geometriske former.

hvid-guld-design-idé

Side negle, i år flere og flere kvinder foretrækker at have lange og skarpe.

Vinklerne eller spidse mandel er inspireret af de store stjerner fra tv og film. Denne form er ikke særlig praktisk i hverdagen, men er ofte båret af kvinder, der kan lide at turde. Hvis du vælger denne formular til dette efterår, må vi passe. Og motiverne til side og farver, er alle skud tilladt.

french-manicure-white-sølv

Som for hver periode af året, den fransk manicure er lige så sandsynligt at falde søm gel. Vi kender alle denne klassiker. Lanceret af amerikanske skuespillerinder allerede et par år siden, er dette design blevet meget populære. Den fransk manicure gør neglen glat og elegant i sin enkelhed. Denne teknik indebærer anvendelse af hvid neglelak på spidsen af ​​neglene, er alt, der dækker resten af ​​neglen bleg, perlemorsfarvet farve.

fransk manicure-rød-glitter

Den fransk manicure er velegnet til alle stilarter ser. Og i dag finder vi flere og flere variationer af denne model. Bortset fra den klassiske model for fransk manicure med hvide, kan du tør mere ved at udføre med andre farver i stedet for hvid. Til søm efterår frost, vælge rød, sort og mange andre. Men også, kan du erstatte det med glitter eller andre geometriske linjer, afhængigt af formen af ​​dine negle.

dark-pink-design-idé

Både i 2017 end i 2018, findes i stigende grad i skønhed studios det skraverede manicure.

Gå efter en dejlig gradient at forfine dine negle med stil!

Nail art misbrugere vil fortælle dig en masse. Vi finder masser af billeder på internettet smukke nuancer søm. Og for at gøre et søm i efteråret frost, skal du blot tilknytte 2-3 farver placeret i det meste vandret. Hvis du ønsker at knytte din fingernegl efterår frost, bet velkommen til at blande gul, orange og sort.

skygge-træ-farver-nedbrudt

Du kan vælge farver i samme tone eller helt forskellige farver til at danne et landskab eller en konkret udformning. Og det er ikke alt! Man kan lig trække designs på neglen skygge til at fuldføre det endelige udseende.

Halloween-orange-sort-mønstre

Den søm kunst er nu blevet en stor institution.

Tusindvis af kvinder deler deres ideer daglig manicure og pedicure. Med denne tendens, kan vi vælge den mulighed eller mest dristige elementer. Vi kan lide at kombinere neglelak efter hvor du bor, sæson eller en særlig dato. Tag dette eksempel pedicure Halloween tema og blive inspireret af andre begivenheder.

appelsin rhinestone-græskar-glitter

Flere og flere kvinder får i neglen flashier og vovemod efterår frost. Og her valg af mønstre er stor. Vi kan inkorporere glitter, funklende farver og endda piercinger. En ny trend denne sæson er at integrere den flydende og glitter under neglen! Og ja, du har forstået! Akvariet er blevet meget populært manicure starter med parader på den røde løber. Og for dette, er serum injiceres under en acryl negle samtidig med at tilføje pailletter i alle former og farver.

Resultatet - flydende negle, perfekt til din manicure Halloween i år!

pedicure rhinestone-perle-pink

Hvis du foretrækker en pæn og elegant, og diskret nøgen manicure er stadig blandt top 5 i dette efterår sæson. Og med dette, kan du tilføje et par sten og pailletter.

rød-guld-design-skarpe

I dette efterår sæson mørke farver, intens og mat ikke være ligeglade.

Hvis du er en kvinde af karakter og hende, så det er nok det rigtige valg for dig. Og hvis du ønsker at tilføje et personligt præg, så forkæl dig selv med en lille splurge. Vælg et design, der passer dig og anvende den på neglen efter eget valg.

guld flager blad-pedicure

Den matte lak er ret stærk og ideel, hvis du har skøre negle. En af de mest populære kombinationer til denne sæson af efteråret 2017 er at skifte rød og sort. Men også danne en pæn gradient for at få en skyggefuld søm. Udskift det hvide i fransk manicure med en rød eller sort mat, og du vil blive fyldt!

rhinestone-grå ​​sten-flakes

Og hvis du er en fest pige, så tøv ikke med at gøre dig søm glitter falde frost. Du kan anvende alle de søm eller bare en del. Det hele afhænger af, hvad du vil bruge som et slutresultat. Hvis du er en person med diskret smag, kan du være faldet pailletter på en eller to fingre. Og hvorfor ikke fransk manicure?

orange-brun farve-glitter

glitter-design-idé-trend

Peacock fjer-of-idé

lak-farve-fall-idee

lak-deco efteråret appelsin


Like this post? Please share to your friends: