tilstand berømtheder

Den kludetæppe stof inspireret hippie og boheme chic!

stof patchwork trend-mode-poncho-boho-chic

Den kludetæppe stof inspireret hippie og boheme chic! Sælges i butikker eller håndlavet, der patchwork tekstiler nu brugt til at skabe nogen form for tøj og mode tilbehør.


Designmag opdatering på tøj og tilbehør i stof patchwork

at opnå eller gøre dig selv til at følge de nyeste trends inden for mode og stil hippie boheme chic. Udforsk dem nedenfor!

Hvad stof patchwork og hvor gør sit popularitet?

stof patchwork stil hippie-chic boheme Foto

Den kludetæppe Ordet kommer fra engelsk og betyder et værk (arbejde) færdig med stykker af klud (plaster). Stoffet kludetæppe i disse forskellige varianter, er kendetegnet ved, at den forener adskillige tekstilprodukter stykker i én indstilling. Det er en smart måde at genbruge dele af slidte eller resterende tekstil andre projekter.

patchwork stof model-foto-trend-mode-hippie

Det er derfor ikke overraskende, er ikke det faktum, at teknikken med fremstilling af nye væv fra gamle genstande var populær siden oldtiden. Faktisk var det en måde at genbruge tekstilerne til en periode i historien, når de ikke var nemme at fremstille, og de var stort set mindre tilgængelig i dag!

model-stof patchwork dekoration-boho-chic interiør

Traditionelt blev patchwork stof håndlavede anvendes til fremstilling af forskellige tekstil scraps covers. Kendt som dyner over kanalen, har disse foret tæpper også blevet det billede, der oftest forbindes med begrebet patchwork. Men med tiden har den samme teknik tekstil arbejde blevet populært også for skabelsen af ​​tøj og modetilbehør. Dermed tilstedeværelsen af ​​patchwork stof i boheme og hippie chic.

patchwork dress-sigøjner Foto

I dag kan du købe tøj og stof patchwork tilbehør i butikker eller online. Men mange fans af boheme chic og hippie mode stadig foretrækker at gøre deres egne tekstiler fra stykker af antikke tekstiler. Disse nye patchwork stoffer er anvendes til fremstilling af outfits, men også hjem dekorationer.

Hvorfor det fortsætter det kludetæppe stof til at forføre os i dag?

patchwork denim-jean coat-kvinde-fashion

Oprindeligt blev patchwork stof opfundet for at imødekomme behovene hos dem, der ikke har adgang til nye stoffer i almindeligt farver. I dag er tekstil samling teknik fortsætter med at forføre, fordi det har en ubestridelig charme. De patchwork stoffer er designet til at imponere med deres farver og mønstre. De sameksistere nuancer og udskrifter, der er sjældent sættes sammen forskelligt.

dyne-stof-mode-poncho-kvinde-stil-boho-chic

Hvilken bedre tøj og stil dekorationer og boho hippie? Efter alt, er disse stilarter baseret på kombinationer af dristige farver og blomster print!

dyne-stof skørt-kort-stil-gypsy

På nuværende tidspunkt er der et andet fænomen, der forklarer populariteten af ​​patchwork stof. Konkret disse tekstiler håndlavede af den gamle teknik med at samle forskellige stykker. Vi lever i et samfund i stigende grad opmærksomme på de risici for miljøet og for beskyttelsen af ​​vores planet.

patchwork boheme-stil-væv-kort kjole

Derfor er antallet af mennesker, der henvender sig til produkt genbrug løsninger gennem kreative projekter stigende. Men det kludetæppe er en af ​​de mest anvendte i denne henseende teknikker!

patchwork-mode-hippe-chic gypsy skørt-kort

Samlingen af ​​små stykker af forskellige stoffer, der anvendes til at skabe dekorative elementer, tilbehør og originale tøj. Vi nævnte for nylig i denne artikel, der byder på interessante tutorials med denne type stof.

Hvad er de karakteristiske mønstre af patchwork stof?

patchwork stof jean-mand-hippie-chic hipster

At vi ønsker at købe en kjole stof dyne eller lave en selv, er det vigtigt at kende de typiske årsager til denne form for tekstil. Vi adspurgte med mode eksperter for at lære mere om det. Deres svar er at opdage nedenfor!

dyne-stof-tøj-stil-boho-chic

Den traditionelle struktur af stoffet quilt består af tre komponenter. Disse er: stykker af tekstiler; foringen; sønnen, der forener stykkerne. Derudover kan tekstil stykker vedtage former og forskellige designs. Vi skelner mellem separate blokke, stof scraps på globalt geometrisk tema og stykker af lille størrelse (bånd).

stof patchwork hippie-jean-mode-chic-boheme

tekstil stykker udgør den synlige del og den mest imponerende af stoffet. De er måske den mest interessante del. Oftest er disse stykker vedtage tre klassiske geometriske former: kvadrat, rektangel og trekant.

patchwork-tekstil-DIY Monteret computer-idé

Ifølge tilgængelige materialer, er det muligt at bruge tøjstykker af forskellige farver. Nogle kan have udskrevet, som for eksempel blomstermotiver. At skabe mere interessante stoffer, vi vælger stykker af kontrasterende stof. Og hvis du ønsker en mindre dristig skabelse, som en baby dyne, det vil kombinere forskellige stykker i bløde pastelfarver.

patchwork-Jean-pose-en-hånd-kvinde-hippie

Ifølge den valgte løsning og stykkerne tilgængelige, brug af blokke af ca. tyve centimeter; største størrelse stykker som giver et generelt geometrisk form eller små strimler der vil sammen.

Den denim stof patchwork, til en mode trend mestre

stof patchwork jeans-kvinde-stil-boheme-chic mode

Ud over kompositioner, der forener tekstil stykker i forskellige farver og mønstre, der er også en anden patchwork skabelse tendens udvikler sig i de seneste år. Den består af samling stykker eller strimler af denim stof. Specifik, denne teknik bygger på den kendsgerning, at denim er en type af særligt modstandsdygtigt materiale. Derfor kan genbruges stof scraps en gammel jeans og stole på et stærkt og nyt smart tøj ad gangen.

stof-trend-kvinde-kort nederdel patchwork

Teknikken med denim stof quilt fremstilling svarer til den ovenfor beskrevne. Det er muligt at anvende kvadratiske stykker, rektangulære eller små tekstil bands. Disse er fastgjort med en syning søn og fastgjort på en foring.

BOOTS-dyne-stof-jean-stil-boheme-hippie-chic

Denne teknik bruges til produktion af tilbehør og forskellige outfits. Man kan også bruge den til at skabe en hud fra en computer eller mobiltelefon taske og sko!

Den kludetæppe stof og mode bohemechikt hippie

patchwork-hippie-chic-boheme-stof-tøj

Oprettelsen af ​​patchwork stof er blevet meget populær på det tidspunkt af dronning Victoria. I løbet af denne periode blev tekstiler af denne art lavet ved hjælp af strimler af silke og fløjl. Senere, i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, blev denne teknik, der anvendes i den abstrakte kunst.

stof patchwork poncho-stil-boheme-chic

Historien om kærlighed mellem stoffet patchwork og hippie og boheme chic har sin oprindelse i 1970'erne På dette tidspunkt, flytning af blomsterne vedtaget outfits i farver karakteriseret ved deres blomsterprint. Tekstil patchwork præcist svarede til den form for bevægelse.

patchwork bukser-hippie-klokke kamera

Blandt de designere, der er kendt for at bruge tekstil patchwork i deres arbejde på dette tidspunkt, der Ossie Clark og Missoni. De første inspirerede mode ikoner i 1970'erne som Twiggy og Mick Jagger. Som for Missoni, har mærket gjort patchwork stof en af ​​stjernerne af tekstilvarer samlinger.

patchwork-tekstil-sac-en-hoved-idé

I det 20. århundrede, tekstiler af denne art endnu udviklet sig markant. Dette er uden tvivl et resultat af fornyet interesse for denne type materiale. Således i denne periode, det kludetæppe er ikke kun en samling af stof scraps. Det er også en form for trykt materiale, som efterligner kombinationer af tekstil stykker.

Tekstil patchwork, mere moderne end nogensinde

patchwork kjole-kvinde-mode-forår-sommer-Asos

Senere, i 1990'erne, denne type materiale er blevet genopdaget igen. På det tidspunkt blev de patchwork stoffer associeret med grunge mode. I denne bevægelse, blev materialet domineret af naturlige og mørke nuancer. Grå, sort, mørke nuancer af rød og blå og beige var monteringsmuligheder af populære stoffer.

patchwork skørt-hippie-chic gypsy-idee

I øjeblikket tid er tilbagelevering af tekstil patchwork ensfarvet. Efter skygger, er vi genopdage skønheden i levende nuancer og blomstermotiver med byger af lyse farver. De mærker som Miu Miu, Fendi, Ferragamo mange andre har lanceret kollektioner inspireret af disse materialer.

Patchwork læder tilbehør-mode-kvinde-design-chanel

Siden 2005 har flerfarvede materiale aldrig ophørt med at være en del af de samlinger af store mærker. I øjeblikket er der tøj og tilbehør patchwork underskrevet Antonio Marras, Just Cavalli, Jill Stewart, Hermes, Oscar de la Renta og endda Chanel!

Teknikken med patchwork interiør

patchwork-deco-boheme-hippie-chic

Den konstante interesse i patchwork tekstiler førte uundgåeligt til skabelsen af ​​dekorative elementer med motiver typiske for dette materiale. Blandt dem, der er polstring og andre boligtekstiler (dæksler, tæpper, plaider, puder, tæpper ...).

stofbetræk patchwork-idé-deco

Mens den indvendige dekorationer patchwork stil er populære blandt entusiaster hippie boho stil, er de ikke forbeholdt boliger indrettet i disse stilarter. Faktisk kan møbler klædt i flerfarvede tekstil stykker være en accent stykke til dekoration af ethvert rum.

patchwork-quilt-cover seng-stil-boheme-chic

Derudover kan det kludetæppe fungere som et supplement til andre udsmykning stil og især den rustikke og shabby chic stil. I dette tilfælde, toner og mønstre er at harmonisere med de typiske nuancer af dekorationer.

Nogle tøj og tilbehør i stof patchwork symbolsk

poncho stofpose-en-hånd-taske-computer-stil-hippie

Den kludetæppe stof er almindeligt kendt i dag. Det bruges både på tryk, der efterligner samling af tekstil stykker; men også i sin oprindelige og håndlavede udgivelse. Populær er disse tekstiler ikke begrænset til en bestemt type beklædningsgenstand. Der er dog en række tøj og tilbehør, der forbliver kludetæppe symbolsk for hippie og bohemechikt.

stof patchwork stil-boheme-hippie-chic

Ponchoen er en frakke mønster er typisk for den hippie boho stil. ofte realiseret i naturmaterialer, kan det fremstilles som stof patchwork. Det er en dejlig pels indstilling for elskere af hippie mode, der giver os mulighed for at tilføje nogle farve til naturen i efteråret og vinteren.

patchwork nederdel-stil-boheme-chic mode-kvinde

Hippie eller smart boheme skørt har form som en klokke. Det er inspireret af den sigøjner stil at associere stofstykker i lyse og dristige farver. De blå, røde og lyserøde nuancer foretrækkes. Den tilføjer også stykker af tekstil Blomster og geometrisk til en feminin og karakteristisk udseende.

stof-til-patchwork-mode-sigøjner-boho-chic

Oprettelse nyere, kort nederdel stof patchwork appel til dem, der gerne kombinere forskellige stilarter. De er fri til at eksperimentere med sådan et skørt kombineret med en bluse lyst eller neutrale farver. Alt er perfekt til efteråret sæson!

For ikke at nævne ...

kjole patchwork, kort-fashion-kvinde-boho-chic forår-sommer

Den lille patchwork kjole er en form for kvindelig påklædning vi arver både hippiebevægelsen og grunge mode. Afhængigt af farverne, kan bæres i foråret, sommeren og efteråret. I køligere perioder, er det inspireret af grunge generation og en dør med en trøje over!

tekstil patchwork bukser-hippie-gypsie

De patchwork bukser er et symbol på hippiebevægelsen, men også af grunge. Vi kan godt lide deres version klokke, der kan vedtage to forskellige varianter. En udelukkende er fremstillet af forskellige stykker stof; den anden begunstiger en type stof til den øvre del og en anden for det klokkeformede del.

Hvordan til at bære de patchwork tøj?

stof patchwork mode-kvinde-poncho-hippie

Endelig deler nogle tips fra de professionelle om, hvordan man bære tøj og stof patchwork tilbehør. Denne type materiale tiltrukket af sit oprindelige udseende. Det kan dog være svært at kombinere med andre farver og med passende tilbehør. Der er typisk to måder at bære de patchwork tøj.

stof patchwork hippie-mode-dress-lang chloe

Den første måde er at fokusere på en tør se sig omkring. I dette tilfælde er det ikke med at kombinere dristige farver på alle dele af hendes outfit. Vi kan gøre det samme samme side tilbehør!

stil-boheme-chic skørt-kort patchwork

Den anden mulighed ville være at kombinere en tekstil beklædningsgenstand kludetæppe med neutrale eller naturlige farver. Den sorte og hvide er traditionelle løsninger; beige, brun og grøn er andre interessante muligheder. Hvilken af ​​disse to muligheder lokker dig mest?

patchwork denim-jean-poncho-kvinde-boheme-chic


About the author

admin