tilstand berømtheder

Louboutin sko mand til at være smarte, excentrisk, bedst hvad!

louboutin sko mand Moccasins

Louboutin sko mand, så i kort emnet for vores nuværende artikel. Hver sko Christian Louboutin er et kunstværk eller et mesterværk. Louboutin er den sektor af high-end sko et smykke.


I sin efterår / vinter 2017-2018, kan vi finde støvler, hyttesko, oxfordsko, sneakers og hjemmesko. Det, der virkelig kendetegner hans samling er hans androgyne stil Louboutin sko rører nogen mand eller kvinde.

Louboutin sko mand: mange smarte excentricitet

Hvis du ikke kender alle de Christian Louboutin sko, kan du genkende dem ved de røde såler. Af den måde, hvor gjorde det kærlighed til den røde?

Louboutin sko sport mand

Louboutin sko mand eller kvinde med rød sål

Netop for posten: at sammenligne effekten af ​​lyse røde såler i landskabet af fodtøj mode i dag med den virkning, der skaber array Valmuer Claude Monet malede i 1873. I dette maleri, maleren trak røde valmuer gennem de frodige grønne områder det franske landskab. Effekten produceret af dette maleri i den livlige rød på det tidspunkt, og hun producerer nu er sensationel. Hvad han havde i tankerne, da han skabte Christian Louboutin ikoniske røde sål? Og hvorfor sammenligne dens røde sål gummi i dette tilfælde med valmuer Claude Monet? Christian Louboutin faktisk kender den botaniske meget godt eller perfekt takket være sit tætte samarbejde med sin ven og mangeårige partner Louis Benech. Dette er slet ikke overrasket over denne analogi. Han sagde: "Dette rød nuance er meget tæt, hvis ikke et perfekt match med røde Louboutin".

Louboutin sko mand-efterår-vinter tendenser

Louboutin sko mand med guldmarked broderi

Som om Christian Louboutin var to forskellige signaturer. Den ene vi så var de lyse røde såler. Den anden skilt ved hvilken en genkender hans sko, er juvelen i guld broderet på vamp (eller den forreste del af skoen). Vi kan se denne perle takket være den geniale tilbagevenden af ​​Laperouza i samlingen. Vi ser også den tøffel Mi Corazon Corazon og Peru, hver med en tredimensionel hjerte-inspirerede hjerte mexicanske offerfund hånd broderet i rødt og guld guldbarrer broderi.

Louboutin mænd sko stil-parisiske-kuponer-laperouza læder-polsk-sort-med-guld juvel-broderede

Louboutin sko mand: antydning af parisisk elegance i elegant efterår / vinter 2017-2018 kollektion

Den afslappede parisisk stil føjes til den nyeste efterår / vinter kollektion 2017-2018 som præsenteres her. Mænd og Monono Monana Kvinder er de store stjerner i mokkasiner er tilbage.

louboutin sko androgynous mand

Louboutin sko mand: den Moccasin Monono

hele hans kollektion er kendetegnet ved passage ubesværet køn linjer. Med afkastet mokkasiner frem for alt, er samlingen kaldes androgyne samling. For en feministisk tilgang til personlige stil af mænd i almindelighed, Moccasin er igen en hentydning til akademiet og studiousness.

jordan sko modeller mand-Saint-Petersburg

Ny Monono og Monana eksisterer, som du kan se, hvid udgave af sort og rød. Tendensen kombination tilgængelig studerende og underminerer den traditionelle penny dagdriver med en tynd snor syet i hånden og "Loubi-Coin" formodes at bringe held og lykke.

Louboutin sko skal falde-vinter-2017

Den Moccasin Monono findes også i en version i sort. Tilsvarende er denne Moccasin kendetegnet ved en berøring af ultimativ elegance med fint kæde syet i hånden og "Loubi-hjørne".

louboutin sko-sål-man Monono rød

Louboutin sko mand: sind akademiske verden

Richelieu sko strækning er en anden stjerne i Christian Louboutin efterår / vinter 2017-2018. Den akademiske sind er garanteret med det. Den elegance, er det garanteret af raffinerede håndværker detaljer, lys ornamentik, kompleks blomster stadig inspireret af forskellige eksotiske malerier. Den eksotiske blandt Louboutin, i mellemtiden, kommer fra hendes rejser rundt omkring i verden.

louboutin sko mand kvinde unisex

Med hensyn til sine afslappet street stil modeller, denne sæson er mindre inspireret af den rigdom og mangfoldighed i verden. Der er en klar og sikker tilbagevenden til de traditionelle værdier og sikker erhvervet.

Louboutin sko kollektion mand efterår-2017

Den fløjl stjal showet til at skære patent kalveskind laser til alt, hvad der er af denne særlige stil. De toner er i perfekt harmoni med de karakteristiske farver efterårsmånederne.

Louboutin sko kollektion mand efterår-vinter-2017

Her ud over, hvad der kan ligne en Louboutin skoforretning. Dette sætter smarte og elegante design, men i sit flertal, giver det en følelse af noget kendt og prisbillig god. Her ved vi, hvordan man kan gå tilbage i tiden for kunden.

Louboutin sko mand præsentation-Milano-gruppe-show

Louboutin kan være elegant uden excentrisk. Den elegante og klassiske Louboutin sko, og det uanset hvilken model er, at ældre mænd foretrækker, men hver mand en meget særlig lejlighed.

Louboutin sko menneskeskabte regnen kommer

Elegance er også i den enkelhed, renheden form og naturligt kvaliteten af ​​materialet og arbejdskraft gøre dette udsøgte sko. Christian Louboutin sagde i et interview, at den vigtigste del i udformningen af ​​skoen er "fit" eller med andre ord, det går perfekt.

louboutin sko-sål-rød falde mand

sko Louboutin støvler platforme

Louboutin sko mand: Richelieu eller på engelsk oxford

Denne sko er en af ​​de mest populære stilarter kjole sko til mænd. Hun lukkede snøring, hvilket betyder, at snørebånd er direkte i den øverste. Richelieu Louboutin sko er lavet af en ekspertise uovertruffen. Hvis vi tog den mandlige model, vi observeret, at de kvarterer og vamp er syet med gråt stof. Garanten og talonette er lavet af sort fløjl. Spidsen er lavet af patentet kalv læder. Dette er en sko for mennesket underskrevet Louboutin rød.

Louboutin klassiske sko mand

Louboutin sko sport mand

Det erkender også sine trendy sneakers dækket eller ikke små lyse punkter (eller kedeligt). Det er på mode for unge. Ældre mænd ikke rigtig genkende dem.

Louboutin sko street-style mand

Disse kvarts fløjl sko med pigge lige på spidsen er enklere end tidligere og mere standardtekst. Med afslappet men smarte tøj, de kan gå til chic.

Louboutin sneakers sko mand grå

Dækket med pailletter og små krystaller, disse leopard-print sneakers er både velegnet for kvinder end for mænd. I år fejrer vi den androgyne stil, så gør det med vilje for at "snyde" er tilgivet!

Louboutin sko mand basketball leopard

louboutin sneakers sko mand-python

De sneakers er omfattet kalv pigge er en af ​​de førende sko Louboutin samling af sneakers. Quartz fløjl sort, er det en moderne sko, afslappet, men ikke ligefrem hver dag. En afslappet chic tøj kan holde det ud!

Louboutin sko-mode sort mand

Sorte støvler med pigge på toppen, er det også glamourøse. Denne type sko er perfekt til dine aftener i byen.

louboutin sko menneskeskabte høj sneakers

Louboutin sko mand som tennis-kampagne-annonce

Louboutin sko tricolor mand med pigge

louboutin sko herretøj-2017

Louboutin sko mand eller kvinde i patent kalveskind med rød sål

Chic eller afslappet, for dig at gøre med hvad de skal bære dette sportssko. Men hvordan er det Christian Louboutin? Hvorfor alt, hvad han skaber går overalt og tak?

Louboutin sko tennis mand

Historien om Louboutin sko

Ligesom vilde blomster, der vokser uden ens have plantet mesterværker af Christian Louboutin dukkede op i marken uden et forventes måde. Han selv, sagde han, opstemt, som om han var genopleve det øjeblik af opfindsomhed, vi citerer: "Mine skitser er blevet gengivet nøjagtigt, som jeg havde designet, og jeg kunne ikke forstå hvorfor. Den todimensionale skitse var så kraftig på papiret, men da det blev omdannet til tre-dimensionelt objekt, det manglede energi. Frustreret efter prøver forskellige ting at lysne design, jeg spontant greb den røde neglelak og malede min assistent sålen. Jeg vidste bare, det ville være en succes! "

louboutin sko kuponer smarte mand

Blinkende røde såler er blevet en indikation af magt og rigdom. Ligesom Ludvig XIV havde sagt den røde hæl var en eksklusiv privilegium for medlemmerne af retten, Christian fastslået, at den røde sål er det nye symbol, der illustrerer den magt og rigdom af vores tid. Han gjorde det i anledning af en berømt journalistisk reportage af Carla Bruni Sarkozy (dengang First Lady of Frankrig), som monterer trappen yndefuldt Zarzuela Palace i Madrid prinsesse Letizia af Spanien. Christian mener, at dette billede af Bruni med dens design er den perfekte illustration af skønhed, magt og politik.

louboutin sko dugueclin flad-mand

Den elegance af skoen cut garanteret af patentet kalv læder sublim laser

louboutin sko voksen mand

louboutin sko mand Greggo

Faktisk natten over, Louboutin, denne wildflower, havde øjeblikkelig succes. Prinsesse Caroline af Monaco var en af ​​hans første kunder. Så lænket de selv: Prinsesse Letizia af Spanien og Carla Bruni Sarkozy (se ovenfor), skuespillere og Hollywood-skuespillerinder (se nedenfor), etc.

Louboutin sko mand Greggo-Orlato-fløjl-sort-Ryan-Gosling

Louboutin sko-justin timberlake-mand-2017 Oscars

Louboutin sko mand leonardo-DiCaprio-Oscars-2017

Endelig, som er Christian Louboutin?

Interessen af ​​designeren for kunsten sko startede meget ung. Lille dreng i Paris, blev han tørring klasser til at gå se piger til Folies Bergeres. Den kabaret var ikke placeret meget langt fra hvor hans familie boede. Imressionné af deres sko og især fascineret af pigerne, en barndom, at de helt liv. I 1976, mens du besøger Statens Museum for Kunst i Afrika og Oceanien, på Daumesnil, et tegn ramt. Hælene blev forbudt! "Jeg blev besat," sagde han. "Hvordan kunne de designe en sko, der alle var i 70'erne og forbyde brugen"?

christian-louboutin-med-kæreste

Uafhængighed og skabelse

Christian Louboutin forladt skolen på trods af modstand fra sin familie begyndte at tegne. Baseret på hans inspirationer på Folies Bergere, samlede han en imponerende portefølje, der gav ham et job på Charles Jourdan. I 1982 blev han en lærling af designer Roger Vivier sko. Så arbejdede han som freelancer for Chanel couture huse og Yves Saint Laurent indtil 1992. Samme år åbnede han sin egen butik. Hans første modeller til parade med hendes sko er døtre af Folies Bergère! The Birds of Paradise, som de blev kaldt, var kvinder med erfaring i at gå ubesværet og Christian Louboutin behov netop de piger.

Louboutin sko-mand-og-Sabyasachi Louboutin

Paraden hedder Fetish. Disse kvinder har arbejdet med David Lynch i 2007, da den Louboutin Paris mødet. David Lynch nærmede sig ham til at bede ham om at designe sko beregnet til at blive bur for sin udstilling på Fondation Cartier. De er blevet mere end kolleger. Christian Louboutin arbejdede på ideen om ekstrem fetichisme, David Lynch var den eneste, der kunne præsentere skoene så surrealistisk. Til dette projekt blev Adolf Loos tildelt vælge to vellystig kabaret dansere Crazy Horse at blive modeller af projektet.

Louboutin sko mand til at være smarte, excentrisk, bedst hvad!

"David har arbejdet i to dage med sin Hasselblad kamera og en enkelt assistent. Han syntes at skinne lys "husker Christian. "Han forsøgte at tiltrække beskuerens opmærksomhed på nye ønsker. For at fuldende dette miljø forbudt Lynch valgt en billedlig abstraktion for at opnå en drøm effekt. "

sko christian louboutin fabrikken Nerviano

De meget kunstneriske resultater kombinerer det bevidste til det ubevidste og uddybe grundlaget for den virkelige som i surrealismen. Denne kunst er en stor inspirationskilde for den franske designer og vises i alle kampagnerne i modehuset.

Louboutin skoforretning man-in-line


About the author

admin