Общая категория

3D-vægpanel og dekorative tekstureret: en vidunderlig verden

vægpanel 3d deco pejs teksturer

Den vidunderlige verden af ​​teknologi inviteres ind i vores hjem gennem teksturerede 3D dekoration og vægpanel. Design Gulvbelægning, naturlige eller genbrugte facader, projekter til at bygge dig selv ... Kom og oplev mulige løsninger til at indrette dit hjem med sådanne overflader!


3D Wall Panel til boligindretning: Hvordan er det lavet?

3d vægpanel design trævæg

En 3D vægpanel kan laves i forskellige materialer, hver med deres egne karakteristika æstetisk synspunkt, og at af resistens. Generelt vil de fleste af disse paneler væg dekoration er lavet af aluminium, plast og træ. Der er også økologiske løsninger lavet af genbrugsmaterialer.

Flere mulige løsninger til at installere en 3D-vægpanel hjem

3D væg belægning badeværelse

Udseendet af sådanne paneler er også muligt ved hjælp af en sten belægning samt med 3D effekt fliser samlet i en overflade, der dækker en væg helt eller delvist. Denne sidste mulighed tilbydes af flere høj kvalitet flise fabrikanter (du kan finde eksempler senere i teksten).

Lounge med 3D vægplader moderne design stil ved Red Visual Hjem

3d design idé interiør vægpanel

Omvendt er der også 3D-overflader, der efterligner udseendet af vægbeklædninger fliser og tilbyder moderne fortolkninger.

Dekoration design og teksturerede 3D vægpanel: hvad er de til?

farve paneler af vægbeklædning

Alle disse tegn og dekorationer anvendes nu som vægbeklædning og de er værdsat for deres fremragende kvaliteter af termisk og akustisk isolering. Nogle modeller, dobbeltsidet, vedtage funktionen af ​​møbler adskillelse plads mens mindre paneler er somme tider integreret i fejl i behandlingen arbejde på overflader af væggene.

Credenza oprindelige køkken med tekstureret væg og 3D-effekt

Wall tiltro køkken 3d teksturer

I et køkken, kunne teksturerede belægninger 3D-effekt spille rollen som en credenza installeret over et arbejdsområde af tilsvarende farve.

Hus og 3D-vægpanel med lysdesign

værelse dekorationer 3d væg tekstur

Installere en 3D-vægpanel betyder at være villig til at acceptere en total transformation af udseendet af et værelse gennem overfladerne, farver og teksturer. I mange tilfælde er denne belægning har også konsekvenser for formen af ​​rummet.

Deco idé om 3D væggen bag sengen i et soveværelse *

3d headboard vægpanel

Resultaterne af tilpasning af en 3D panels pænere når præget af belysning egnet til væg teksturer.

3D-vægpanel kan pryde en væg bag TV-skærmen i din stue design af The Boulevard

Wall deco belægning 3D værelse design

Vi ser ofte vægmalerier pryder en 3D-baggrund væggen bag et originalt møbel, en fladskærm, en seng ...

Små 3D vægpanel for boligindretning arbejdsområde ved Re Dzine

deco hjørne 3d tekstur arbejde vægplader

Vægmalerierne med 3D-effekt er til stede, især i stuer, i badeværelser og soveværelser. Men det betyder ikke, de er udelukkende til disse rum. Vi har også med glæde ville installere dem i et hjemmekontor, et bibliotek, et børneværelse eller i et køkken!

3D væg panel mursten effekt hjørne måltid moderne dekoration

3D mur tekstur panel

Efter at have set disse praktiske oplysninger om de teksturerede paneler, nu ser eksempler på sådanne belægninger ved velrenommerede producenter og 3D dekoration ideer til at gøre derhjemme.

3D Wall Panel Marvel, Design af Atlas Concorde

vægpanel 3d farvecoatinger væg

Marvel er en samling af belægninger produceret af Atlas Concorde, et italiensk firma med speciale i fremstilling af keramiske produkter.

oprindelige væg dekoration 3D sort og hvid farve

3d vægpanel farve sort og hvid teksturer

Vægpaneler af denne samling er lavet ved hjælp af 3D fliser, der kan afsluttes ved et gulv flise fra samme kollektion. Deres udseende viser, at af marmor, men tilbyder også de bedste funktioner fra porcelæn.

3D vægpanel af Atlas Concorde og rumdeler idé

3d moderne belægninger væg tekstur

Grid er et andet oprettelsen af ​​Atlas Concorde baseret på brugen af ​​3D fliser til opførelse af en hævet flade. Grid er en del af en række produkter, der indbefatter en flerhed af modeller af forskellige teksturer fliser.

Panel 3D-effekt for naturlig træ væg dekoration, design af Menotti Spechia

træ deco væg 3d paneler

Safari er et 3D vægpanel træ Menotti Spechia, en anden italiensk producent, hvis lokaler er beliggende i regionen Veneto, nordlige del af landet. Safari er et perfekt eksempel på skønheden i 3D-overflader i træ autentiske og naturlige.

Soveværelse med 3D væg dekoration i hvid med Profilgressi

vægpanel 3d soveværelse deco

Piramidi er navnet på de 3D overflader af det italienske mærke Profilgressi, hvis lokaler er beliggende nær byen Pesaro, i den centrale del af landet.

Wall Panel 3D Piramidi af Profilgressi

Wall deco effekt 3d hvide skilte

3D vægpaneler er beregnet Profilgressi elegant og inspireret af typiske former for moderne kunst. Dette selskab foreslår også at producere tilpassede produkter for at imødekomme specifikke kundebehov.

3D vægpanel træ Kalahari af Moko

3d effekt panel tømmer væg

Moko er specialist i udvikling af 3D vægpaneler baseret i Budapest, Ungarn. Det tilbyder en bred vifte af originale og meget imponerende produkter. Dette selskab producerer træprodukter til indvendige årtier. Kalahari er et eksempel på arbejdet i virksomheden, med dens tekstur inspireret af de smukke landskaber i Afrika.

Wall Deco tekstureret 3D-effekt Calais ved Moko

Væg beklædning af paneler 3d deco design

Denne 3D vægpanel er et andet eksempel på en tekstureret overflade sælges af Moko. Hans navn Calais og gengiver abstrakte et mindeværdigt øjeblik i historien af ​​byen, nemlig erobringen af ​​Calais af den engelske under Hundredårskrigen og ofringen af ​​en gruppe af sine indbyggere, gengivet som i statuen af ​​Borgerne fra Calais af Rodin.

3D vægpanel lyst træ Dover af Moko

3d vægbeklædning træpanel

Moko tilbyder også en 3D-væg panel, som tager sit navn fra det på en by af oversøiske Channel. Kaldet Dover, den engelske by Dover, giver han sin egen fortolkning af landskabet over havet kysten i nærheden af ​​byen.

Vægdekoration i rød med 3D-effekt ved Tenda 3D Surface

DIY deco oprindelige væg struktureret overflade

3D Surface er en anden italiensk virksomhed, der er installeret på sin side i Firenze-området. Den fremstiller fleksible tekstureret paneler. Overfladen af ​​Tenda, afbilledet ovenfor, fremkalder de elegante folder af en rød plys gardin.

3D-vægpanel med delikate konsistens Tartan 3D Surface

3d vægpanel design hus

På en meget finere aspekt, kan overfladen af ​​denne samme mærke vægpanel forveksles med moderne tapet. Et godt klar illustration af den brede vifte i design og udførelse af paneler af denne slags!

Foto af 3D-panel til vægdekoration ligner tapet Pizzo 3D Surface

deco vægpanel 3D Overflade

Som Tartan, Pizzo er en blød og subtil belægning domineret af farven hvid.

DIY oprindelige væg dekoration: Projekt 3D geometriske område

deco indgangspaneler 3d væg

Gennemføre en selvstændig 3D vægpanel er en anden mulighed for dem, der ønsker at dekorere deres hjem, men ønsker ikke at købe et produktdesign.

3D Wall med lyseffekt til sig selv

DIY 3d deco vægpanel

Her er en interessant og billig projekt at skabe en lys 3D overflade med et kabel fastgjort til en farve overflade. Du er velkommen til at give kablet formen på dit valg ved hjælp af en hæftemaskine.

3D Dekoration vintage stil vægplader

idé deco væg 3d diy

Den vægdekoration med plader give dit interiør en retro eller moderne look, afhængigt af tilbehør og udvalgte farver.

Sådan bruger 3D vægpaneler hjem?

idee væg tekstur deco stue design

Vælg en lille 3D vægpanel til dekoration af en mur omkring en pejs ...

Idé dekoration moderne pejs med 3D-vægpanel

Væg tekstur effekt 3d deco hus

... eller lave dine egne 3D-overflade til rummet gennem plastmaterialet eller strygere malet hvid og monteret på væggen.

Væg til 3D-effekt sten pejs og moderne deco

stue dekoration væg tekstur 3d

For en mere naturlig stemning, så prøv makeover denne del af huset ved hjælp af 3D-paneler sten effekt.

Realiseringen af ​​et 3D-dekoration til væggene i sit hus ved C7 Architects

ideer belægning Decoraion 3d væg teksturer

3D vægdekorationer er hurtigt ved at blive et fokuspunkt i den indvendige eller de er installeret. Som for design paneler, anbefales det, at de udstyres med korrekt belysning, der kan fremhæve deres former.

DIY tekstureret væg dekoration i lyse farver

3d wall decor levende teksturer

I nogle tilfælde, belysningen er ikke nok til at give en sådan væg dekoration en spektakulær luft. For disse situationer, vil vi bruge dristige farver som rød og orange.

Beton væg og teksturerede blå dekorationer

3D tekstur betonvæg belægning

Endelig, så glem ikke muligheden for at skabe et tekstureret væg med en belægning af udsatte mursten, der kan standardisere look med en simpel gentegning.

Mur og 3D overflade dekoration hvid

dekoration 3d mur maleri

* Design af Sohu Designs


About the author

admin