Tatovering hjerte: ideer til en lille elegant tatovering – anews24.info

Tatovering hjerte: ideer til en lille elegant tatovering

tatovering hjerte tatovering lille tatovering kvinde håndled

I sangen af ​​den franske koncern Rød Rød, "Love", teksterne er meget enkel, men meget dyb. De består kun af et enkelt ord: "Love, love, love ...".


Og ja, kærlighed ... Hvis du har besluttet at gøre dig en hjerte tatovering, det er mest sandsynligt, at elske, ikke?

Fokus på oprindelsen af ​​den ikoniske symbol over udvælgelse af de bedste små hjerter tatoveringer.

Tatovering hjerte: kærlighed for evigt

tatoveringer-skulder-hjerte-tatovering-original

Faktisk hjertet er et symbol brugt siden tidernes morgen. Hvad betyder det repræsenterer? Dens historiske oprindelse er faktisk vanskeligt at afgøre, men vi ved, at det allerede blev brugt som et symbol i oldtiden.

hjerte tatovering lille tatovering idé kvinde

Hvis du nogensinde har set et billede af en ægte menneskelige hjerte, du ved udmærket godt, at han ikke har den ideelle form, at han får tegning. I dag er hjertet tatovering mere ses som en idealiseret repræsentation af det menneskelige hjerte, men det er især et symbol på romantisk kærlighed. På det tidspunkt var det ikke tilfældet på alle ...

En kort historie om oprindelsen af ​​hjerte symbol

Oprindelsen af ​​hjerte symbol er fortsat uklart. Nogle historikere indrømme, at den ikoniske symbol sandsynligvis stammer fra formen på vedbend blade som symboliserede loyalitet over for grækerne og romerne. Andre siger, at dens form er inspireret af det af vod eller balder. Spørgsmålet er ...

tatovering finger tatovering hjerte

Interessant, buddhister også brugt en lignende symbol fra den for trukket hjerte. Men i deres kultur, det var repræsentativ for en figenblad symboliserer oplysning.

Der er også en teori om, at den form af hjerte trukket stammer fra en gammel plante kaldet "silphium" (som ikke længere eksisterer). Dette anlæg blev brugt som en mirakuløs helbredelse for gravide kvinder og visse sygdomme. Der er derfor en symbolsk forbindelse mellem moderen, barnet og blade af denne plante, der minder om hjertet.

Faktisk blev hjertet ikke forbundet med kærlighed før XIII - XVI århundrede. Folk på det tidspunkt oplevede menneskelige hjerte som en åben bog for Gud, hvor han "skrev" og guidede mennesker. Ved første kærlighed var altid relateret til Gud. Romantisk kærlighed, mellem to væsener, vises kun meget senere i renæssancen.

lille-finger-tatovering-tattoo-idé

I dag, for mange, hjertet er det ultimative symbol på kærlighed og fejring af Valentinsdag. Hjertet er også centrum for de følelsesmæssige, følelser og hengivenhed. Glem ikke, at hjertet er det vigtigste organ. unikke menneskelige krop, hjertet er ansvarlig for den korrekte funktion af alle organer. Det er altid varmt ...

tattoo-original-core-small-tatovering etagers

Hjertet tatovering: en rig symbol fortolkninger

Du ser symbolet på hjerte, vi har krydset i dag tiden. Mange fortolkninger heraf blev tildelt. Men der var altid et symbol på noget positivt og indirekte relateret til kærlighed. Det var ikke romantisk kærlighed, men kærlighed i alle dens former: kærligheden mellem mor og barn, og trofast Gud.

underarm-tattoo-hjerte-idé

En stor eller en lille hjerte tatovering?

Hvis en tatovering hjerte vi bringer dig lykke! Symbol af troskab, belysning og især følelsesmæssigt ... Hjertet er et positivt symbol og rig på betydninger.

En stor eller en lille hjerte tatovering? Det afhænger af dine ønsker, men også til, hvor du ønsker tatoveringen. På fingeren, vil det være ret lille og minimalistisk, tatoveret på låret, ankel eller underarm, kan det tage mere detaljeret formular.

hjerte-tatovering-idé-breakfast håndled tatovering

Fingeren tatovering: en minimalistisk og stilfuld trend

Den finger tatovering er en af ​​de mest populære tatoveringer seneste. Diskret, elegant og små - kan du tatovere en lille hjerte på en af ​​fingrene. Permanent eller midlertidig - det afhænger af, hvis du er helt på dit valg.

En stor trend i bryllup for nylig, ringen tatovering. Og ja, der vil være på fingrene på elskende evigt. Ingen chance for at miste. Kærlighed for evigt.

finger-tattoo-idé-lille-tattoo-kvinde

Håndleddet - et godt sted for en lille hjerte tatovering

Håndleddet er også ofte valgt sted at lave en lille tatovering. Hvis du har besluttet at gøre dig en permanent tatovering, ved, at huden på håndleddet er fint. Tatovering er ikke særligt slemt, men nogle områder af vores krop er mere følsomme end andre.

Morgenmad håndled tatovering-heart-tattoo-ideer

tattoo-hjerte håndled tatovering-store-idé

Original hjerte tatovering Tolkning lille-tattoo-hjerte-håndled-tatovering-kvinde

Tatovering hjerte på halsen

Japanerne mener, at halsen er den del af den mest attraktive krop krop. Sikke et fantastisk sted at få en tatovering hjerte da! Fordelen ved halsen tatovering er, at du altid kan skjule det med dit hår. På den måde, er det stadig diskret.

Neck tattoo-tattoo-hjerte-kone

hals-tatovering-hjerte-kvinde-tatovering-idé

Anklen tatovering - en lille diskret hjerte

Her er en anden stor trend, anklen tatovering. Dette er et godt sted at gøre en lille hjerte tatovering og vise om sommeren. Husk, at den permanente tatovering ikke skal solbade i mindst 6 uger. Få din i slutningen af ​​vinteren, hvis du vil have til sommer!

ankel-tattoo-core-small-tatovering

Personlig hjerte tatovering

Den permanente tatovering er noget du vil bære hele dit liv. Her er hvorfor, må vi tænke grundigt, før at få en tatovering. Generelt er det altid bedre at starte med en lille tatovering, som du kan udvikle gradvist. Hvis dette er dit første tatovering, begynde i det små og ikke tænke to gange til den model og sted. Du kan søge efter tegninger og billeder på nettet til at skabe / tegne din brugerdefinerede tatovering model.

tattoo-design-ideer

Den midlertidige tatovering til at gå med små skridt

Du har stadig ikke er sikker, og du tøver for en permanent tatovering? Prøv en midlertidig tatovering! Hvis du allerede har en model i tankerne, og du har valgt det sted, hvor tatovering, så er der ikke noget nemmere end at forsøge permanent tatovering. Denne måde, vil du se, hvordan du føler, og hvis det er virkelig for dig. Henna tatovering, tatovering pen tatovering, tattoo airbrush stencil med ... Der er flere midlertidige tatovering muligheder, at lederen af ​​den virkelige.

tegning-tattoo-original-idé-lille-tattoo-hjerte


Like this post? Please share to your friends: