phoenix tatovering: betydninger og ideer i billeder – anews24.info

phoenix tatovering: betydninger og ideer i billeder

phoenix tatovering geometriske tatovering arm tatovering

fancy a phoenix tatovering ? Hvad er dens betydning? Fokus på phoenix tatovering stammer mere særligt udvalg af vores foretrukne phoenix tatovering idéer.


Oplev dem!

tatovering arm-phoenix-idé-tatovering-mand original

phoenix tatovering: en mystisk fugl

den phoenix, nu skrevet phoenix, er en meget smuk mystisk fugl, der er grundlaget for mange legender rundt om i verden. Hans navn er sandsynligvis på assyrisk oprindelse. Den Phoenix er en hellig fugl med smukke fjerdragt - guld, rød, lilla og blå. Han bor i 500-1000 år efter at han satte ild alene og reniât. Alle mytologier viser, at denne fugl havde evnen til at blive født på ny, her er derfor, det symboliserer genfødsel og udødelighed. Det er også forbundet med guden Ra den egyptiske solen.

phoenix tattoo back tattoo mand phoenix

Det menes, at den phoenix historie begynder i det gamle Egypten. Endelig er det også i den persiske mytologi, græsk, romersk, kinesisk, japansk, koreansk, indisk og slavisk. Der er en græsk myte, der fortæller sit udseende i detaljer. I virkeligheden er denne myte er en blanding af flere elementer i alle legenderne afgrøder anført ovenfor. Den græske myte ligner også den egyptiske myte.

phoenix tatovering kvinde tilbage fugl tatovering

Det symboliserer phoenix tatovering ifølge den græske myte?

Grækerne troede, at Phoenix levede i Arabien i nærheden af ​​en kilde til frisk vand. Hver morgen ved daggry, han badede i springvandet og sang, så Apollo, gud for musik og lys, betaget af hendes stemme, standsede sin vogn (solen) for at lytte til hans engleagtige sang. Legenden siger, at Føniks spiste morgendug.

Den Føniks er en fugl med evnen til at regenerere og kan derfor ikke komme til skade eller dræbt. Han er stadig single ... Legenden siger, at i en periode kan der kun være én Føniks fugl i verden, der genopliver af asken.

Føniks fugl tatovering tatovering kvinde håndled

Efter udløbet af en livscyklus, phoenix bygger en rede af duftende træ, kanel og Myrtle grene og sætte det i brand. Det brænder sammen med sin rede og bliver til aske. Tre dage gik, så han phoenix igen, ung og stærk. Det samler de resterende aske i et æg af myrra og fløj til Heliopolis, hvor lægger et æg på alteret af Gud solen. Her er hvorfor, for grækerne, phoenix er et symbol på opstandelse (Revival) udødelighed, liv efter døden, triumf Disaster brand og liv og ny begyndelse, men også guddommelig kærlighed. I alle legender, phoenix er et symbol på kærlighed.

phoenix tatovering moderne tatovering design

Den tatovering phoenix symboliserer udødelighed, ild og kærlighed

De slaviske folkeslag, især russiske, kalder fuglen af ​​ild. De beskriver ham som en magisk fugl med farverige fjerdragt og lyse som om hans fjer var lavet af ild. Branden fugl, phoenix, bor i kronen af ​​den hellige træ. Han er budbringer af Guds vilje, dermed dets evne til at flyve mellem verden af ​​guder og menneskenes verden.

I kinesisk mytologi, phoenix lever væk fra mennesker i Kunlun-bjergene. Legenden siger, at der var to phoenix - mandlige og kvindelige. Den kvindelige phoenix blev kaldt Huang og symboliserede månen og den mandlige phoenix hed Feng og symboliserede sommeren og solen. En af de gamle navne på Phoenix er netop Fenghuang. Derefter guderne beslutter at omdanne den mandlige og kvindelige i en fugl, der er symbolet på yin og yang, nåde, fred og kærlighed.

phoenix tatovering design idé tatovering arm kvinde mand

De fire vogtere hellige verden: Føniks i kinesisk mytologi

Andre legender siger, at Føniks repræsenterer den brand, der er oprindelsen af ​​Jorden. I asiatisk mytologi, Phoenix er en af ​​de fire vogter den hellige verden. De fire hellige vogter af verden, er:

  • Turtle Snake - Nord værge og elementet vand, dens sæson er vinter og dens farve - sort
  • hvid tiger - Vest målmand, hans element er metal (Jord), sin sæsonbestemte efterår og hvid
  • hvid Drage - Guardian i Østen, dens element er træ (Air), dens sæson er forår og farve - grøn
  • Phoenix - Syd målmand, hans element er ild, dens sæson - sommer og farven rød

Faktisk phoenix fjerdragt er en blanding af alle farver - hvid, sort, blå, grøn og rød. Er alle farver samlet vagter. Hvilket igen bekræfter legende, at Phoenix er vogter den stærkeste af de fire.

Japansk legende siger, at den phoenix, brand fugl, vises på Jorden med en mission - at hjælpe folk. Dens tilstedeværelse er forbundet med begyndelsen på en ny æra. Det er symbol på solen, loyalitet og kærlighed.

tattoo-phoenix-kvinde-arm design-phoenix

Den phoenix på persisk mytologi - styrke og viden

I persisk kultur, er det phoenix afbildet som en stor fugl højt i sølv med flammende vinger, påfugl hale, kløer af en løve og leder af en hund. Dens reden er i træet viden.

fugle-tatovering design-phoenix-fugl tatouag

Som du ser, phoenix tatovering er rig på betydninger. Det symboliserer udødelighed, kærlighed, fred, styrke, intelligens. Denne fugl har inspireret tusindvis af sagn og historier. Men det er en mystisk figur. Vi ved stadig ikke, om han virkelig eksisterede eller ej. Nu opdager resten af ​​vores phoenix tatoveringer design galleri: kvinde-tattoo-phoenix-arm-kvinde-ideer

phoenix design geometriske tatovering tattoo-tattoo-abstrakt-phoenix-back-kone tatovering arm-kvinde-idé-små-tatovering design back-tattoo-kvinde Føniks fugl tatovering morgenmad tattoo-tribal-phoenix-tatovering-fugle-idee tattoo-phoenix-tegning-sort-ideer-fugl tatovering tatovering gøremål-kvinde phoenix-tatovering-idé original phoenix-tattoo-kvinde-idé-breakfast-stil tatovering tattoo-phoenix-kvinde-tatovering originale ideer design-tattoo-phoenix-kvinde-ideer-tribal-tatovering

Idé phoenix midlertidig tatovering færdig med hennakvinde-tatovering-au-henna-tatovering-midlertidig-phoenix phoenix tattoo-arm-mand-fugl tatovering tattoo-design-idé-phoenix-tatovering-tribal tattoo-phoenix-idé-breakfast-fugl tatovering tatovering gøremål-phoenix-tatovering-små-tribal

Flere ideer her ...










Like this post? Please share to your friends: