Ankel Tatovering: lille, delikat og perfekt til sommer – anews24.info

Ankel Tatovering: lille, delikat og perfekt til sommer

ankel tatovering idé tatovering diskret kvinde

Den ankel tatovering er lille, diskret og perfekt til sommer! Anklen er en af ​​de mest tatoverede mand og kvinde krop steder. Hvis du har valgt dette sted til din tatovering, men du tøver for tegning, er denne artikel for dig.


Vi har udvalgt 20 ankel tatovering idéer. Oplev dem og finde en, der fremkalder den mest personlighed.

Ankel Tatovering: ideer til et lille og delikat tatovering

tattoo-moon-lille-tatovering Ankel

Anklen er et meget godt sted at tage en første lille delikat tatovering. Om sommeren kan du afsløre om vinteren og holde varmen. Der er flere mulige udformninger. Vi vil præsentere dig nogle af vores foretrukne tatovering design ankel.

En stor fordel ved anklen tatovering er, at du nemt kan skjule det med dine sokker, for eksempel. Selvom over 25 år tatovering er moderne og ikke længere betragtes som kriminel eller fange, forbliver nogle mennesker forbeholdt med hensyn til tatoveringer. Hvis du har en jobsamtale, for eksempel, kan du skjule din tatovering præventivt for at undgå at tage risici. Og om sommeren, du vise din gode ankel tatovering på stranden! Husk, at den permanente tatovering ikke bør udsættes for sollys i mindst 30-40 dage. Hvis du ønsker at have en ankel tatovering for sommeren, så gør det om vinteren eller efteråret.

kaktus tatovering ankel tatovering lille tatovering idé

geometriske ankel tatovering

De former og geometriske linjer er overalt. De dekorere vores moderne interiør og eksteriør og indføre "skandinaviske" meget elsket, meget efterspurgt ... Tatoveringer er ingen undtagelse. Den geometriske tatovering er en favorit af mange mennesker for sin minimalistiske side. En af dens fordele er, at du kan designe den til As. Du kan starte med en trekant, firkant eller simpel cirkel og dekorere det til en anden fase af dit liv. Hvis du vil vide mere om betydningen af ​​geometriske tatoveringer, se venligst vores seneste artikel dedikeret til dette emne.

idé-tattoo-ankel-delta

To tatoveringer oprindelige trekanter ankel tatovering geometriske tatovering originale tatovering lille

Blomsten tatovering er meget feminin og delikat.

Hver blomst har sin anden betydning. Rosen er selvfølgelig et symbol på kærlighed, men ikke at ... Lavendel er en af ​​de mest aromatiske blomster, værdsat for sin delikate smag. Normalt er det forbundet med sindsro, renhed og fred.

Lavendel tatovering ankel tatovering lille tatovering idé

Daisy er en sød og hvid blomst. Det betragtes som en symbol på renhed, uskyld, ren kærlighed. Dens navn er afledt af det græske betydning er perlemorseffekt. Daisy er ideel til diskret kvinde tatovering.

tatouge-blomster-tatovering-kvinde Ankel-smallankel tatovering idé tatovering lille tatovering kvinde

Den laurbærkrans, laurbærkrans, er også et dejligt symbol, der kan være dekoreret med delikatesse manden og kvinden ankel. Bugten selv med sejren, æren og som navnet antyder - den triumf.

ankel-tatovering-laurbær idé

En fuldmåne tatovering? Den tatovering billedet nedenfor er virkelig meget elegant og diskret. Månen er et symbol på liv og feminin. Vi elsker virkelig Månen tatovering nedenfor:

lille-tattoo-ankel-tatovering-ideer

Hjertet tatovering er også ofte valgt af mænd og kvinder tatovering. I dag er hjertet i forbindelse med romantisk kærlighed og pagt kærlighed. Diskret og let at fortolke, kan tatoveringen være virkelig overalt: håndled, finger, ankel. Du kan vælge en tilpasset version. Nedenfor ser vi et hjerte, der består af små roser. De to mest romantiske symboler i ét!

lille-tattoo-hjerte-pink-ankel-tatovering

Musikken er din passion? noder gøre vidunderlige tatoveringer. Start med en enkelt note og top op som og omfang andet. Denne måde, du skriver din egen sang.

tatovering Ankel-musik-notes

Kan du lide dyr? Dyret derefter ankel tatovering er for dig!

elefant tatovering ankel tatovering idé

Animal tatovering er virkelig sød! Elefanten symboliserer visdom, klogskab og hukommelse. Du har sikkert huske den hinduistiske gud Ganesh? Giraffen er det højeste dyr i verden. Det nåede 5,5 meter høje. I Kina og Mellemøsten, giraffen symboliserer fred, ro og ørkenen. Det er også meget sød!

tattoo-giraf-lille-tattoo-idé Ankel-tatovering

Som du sikkert allerede ved, blev tatoveringer introduceret for første gang i Europa af sejlere. Det vil ikke være forkert at sige, at ankeret var den første vestlige tatovering. Hvis et anker tatovering er en klassiker, og det er også meget æstetisk.

anker tatovering ankel tatovering

Kan lide at vandre? Vi elsker det der, men det er også meget tiltrukket af tatoveringer bjerge. Bjerget symboliserer udødelighed, majestæt, lang levetid, stabilitet. To mountain ankel tatovering idéer:

tatovering mount-tatovering Ankel

tattoo-bjerg-breakfast ankel tatovering

Den fløj tatovering er perfekt til dem på udkig efter noget klassiker. Fløjen symboliserer frihed og magt. Ideel til en ankel tatovering. Du kan gøre to fløje på hver ankel for en interessant og afbalanceret side.

tatouge Ankel-sart-kvinde-tatovering-idé

Hvis et træ tatovering er også en meget god idé. Træet er en virkelig elegant tatovering. Palm, fyr, birk - hvert træ bærer sin egen betydning. Sidstnævnte naturligvis variere på tværs af kulturer. En af de mest almindelige tatoveringer træ er livets træ symboliserer ... livet!

ankel-tattoo-aksel-small-tattoo-diskret

Man behøver ikke beslutte at tatovering dagen i morgen.

I de fleste tilfælde er det længe ventede et øjeblik og i forbindelse med begivenheder, der skete for os. Inden du vælger din tatovering, tænke grundigt hvorfor du ønsker at gøre. På denne måde bliver det lettere at finde et symbol, der matcher dine følelser. Og det vigtigste er, at give det en personlig og positiv betydning. Hvis du tager dine første skridt ind i tatovering, skal du starte med et lille permanent eller midlertidig tatovering.

ankel-tatovering-blomster-små-tatovering

Du elsker naturen og planter? Hvis du ønsker en farverig og meget original tatovering, vi også invitere dig til at opdage den botaniske tatoveringer, ekstraordinær og delikat Pis Saro. Disse kreationer er fint bearbejdet og meget raffineret.


Like this post? Please share to your friends: