Finger Tatovering: ideer til en diskret og elegant tatovering – anews24.info

Finger Tatovering: ideer til en diskret og elegant tatovering

finger tatovering planet lille tatovering

Fingeren tatovering er lille, diskret og elegant. I over 25 år har tatovering blevet demokratiseret og i dag pryder kroppen flere og flere mennesker. Dette ses som et tegn på stil eller blot ønsket om at være anderledes og moderne.


Meget ofte, vi vælger at blive tatoveret for at markere et tidspunkt i vores liv af stor betydning. Vi har allerede drøftet fingeren tatovering, der erstatter vielsesringe. I denne publikation vil vi udvide dette tema ved at vise dig vores udvalg af billeder af små tatoveringer fingre simpelthen originale og søde.

Finger Tatovering: lille, diskret, stilfuld

lille-finger-tatovering-tattoo-idé-minimalistisk

Fingrene - vi bruger det hver dag. Man skriver, en fabrik, en fanger ting, vi spiser, vi klæder ... vi virkelig bruge dem hele temps.Voici hvorfor, fingre - det er kostbar! At få en tatovering finger så betyder altid at være under øjnene. Dette område af vores krop er let at tatovering, men før du har til virkelig at tænke nøje udvalgt for at tatovering, især hvis det er permanent, og derfor for livet.

oprindelige tatovering lille tatovering finger

Kom godt i gang med tatovering finger tatovering

Det er din første tatovering? Spekulerer hvis det er en god idé? Hvis du er helt sikker / e i dit valg, er svaret ja! Det er altid bedre at starte sine første skridt med en lille tatovering tatovering. Den valgte placering afhænger af dine ønsker, du ønsker en diskret tatovering og nogle intime eller du foretrækker at være synlig? Fingeren tilhører kategorien af ​​områder af kroppen synlig, især når din tatovering er på den side af phalanges.

finger tatovering hjerte romantisk idé tatovering

Tatoveringer - en historie, der udvikler sig

Lange tatoveringer var forbundet med kriminelle og sejlere. Fingrene af russiske kriminelle, som er en meget synlig område af kroppen, blev ofte tatoveret, for eksempel. Tatoveringen tjente (og stadig tjener) for at demonstrere sin bande, og hans personlige historie - færdigheder, overbevisninger, verdenssyn mv Tatoveringer er blevet så længe i forbindelse med afvigelser og kriminalitet. Nå, ikke længere! Tatoveringen er nu set af mange som en kunst og ønsket om at forskønne kroppen med en flot original tatovering.

Betydningerne er ofte personlig og har intet at gøre med de gamle fortolkninger. Den kollektive bevidsthed har heldigvis udviklet sig i de seneste år. Vi er ikke længere chokeret over at se en tatoveret person. Hurra! Det er stadig anbefales at du udfylder på de gamle fortolkninger af nogle tatoveringer, især hvis du tatovere et synligt område af kroppen. Nogle mennesker er altid forbeholdt forhold til tatoveringer.

finger tatovering lidt minimalistisk diskret tatovering

forudse retouchering

Det bruger fingrene hver dag og er ofte vaskes med sæbe og vand. Så det giver mening, at selv om den tatovering blæk er holdbart, skal du regelmæssigt touch-up sessioner med din tatovør. Vid, at fingeren er også et af de områder af det mest smertefulde krop tatovering. Jo tættere huden er knoglerne, jo mere smertefuldt det er!

finger tatovering diskret lille tatovering idé tatovering

Spørg før at vælge din tatovering - et nødvendigt skridt

En geometrisk tatovering, hjerte tatovering, en viking tatovering, en tatovering blomst eller et træ - de valg er virkelig mange. Hvordan vælger din? Nå, skal du vælge en tatovering, der matcher dine behov og din personlighed. Hvis du endelig har besluttet dig for en permanent tatovering, huske på, at det er et mærke du vil bære for evigt. Første tatovering? Start med at vælge en lille minimalistisk tatovering du vil udvikle gradvist.

tatovering finger-hjerte-idé

En geometrisk tatovering? Great! Cirkel, trekant eller firkant, mens geometriske tatovering er moderne, diskret og meget elegant. den cirkel repræsenterer uendeligt, fuldstændighed, cyklus liv. lille-tattoo-cirkel-finger tatoveringer

En trekant tatovering? Trekanten er forskellig fra cirklen, fordi det har en orientering. Under hans ledelse, ændrer sin mening. Opad, det repræsenterer Mars, der symboliserer det maskuline, faderskab, dynamisk. Placeret på hovedet, det symboliserer det feminine, rolig, barsel, passivitet. Finger tatovering på billedet nedenfor er sammensat af to små trekanter opad. Denne tatovering kan tolkes som ønske om at demonstrere maskulin styrke i hans sind.

trekant-lille-tattoo-finger-minimalistiskoriginal-tattoo-idé alliance-ringFøles som en tredje øje?finger-tattoo-delta-eye

Træet finger tatovering

er også meget stilfuldt. Hvert træ har en anden betydning. den palm, for eksempel, symboliserer energi, sol, vitalitet. Nogle siger, det repræsenterer også succes. den fyr Partnere med vitalitet og vedholdenhed, birk er det himmelske, eg - majestæt. Ligegyldigt hvilken træ du vælger, har de alle én ting til fælles: de symboliserer den pragtfulde natur.
tattoo-finger-palm-idee

Vi især godt lide konstellation tatovering. Det er virkelig meget smuk og diskret. Du kan selvfølgelig tatovering du stjernebilledet din astrologiske tegn.

tattoo finger-konstellation original

Et hjerte tatovering? Meget romantisk! Du fandt dit livs kærlighed? Tatovering du både en lille hjerte på fingeren. Kærlighed for evigt!

finger tatovering-hjerte-lille-finger tatovering

Pilen tatovering er også meget almindeligt. Hvad det symboliserer? Det er ofte forbundet med stævnen til at trække. Faktisk ligesom ligesom stævnen, pilen er et gammelt symbol. Pilen har forskellige fortolkninger. Hun slutter sig til den mandlige, til helligdommen, kærlighed, hastighed. En af de mest populære tatoveringer er, at af et hjerte med pil.

tattoo-pil-lille-tattoo-finger-oprindelige ide

Den permanente tatovering skræmmer dig? Du ofte skifter mening og tøver, hvis den permanente tatovering er for dig? Bare rolig! Du kan altid prøve en midlertidig tatovering og gå efter en permanent tatovering. Henna tatovering, tatovering tatovering pen, tatovering mærkat - der er mange muligheder. Henna varer omkring 5 dage, mens de andre muligheder regel sidste to eller tre. Der er et par år, to canadiske fundet løsningen til at skabe en midlertidig tatovering, der varer to uger. Du kan vælge mellem mere end 300 modeller og bestille online. Hvis denne midlertidige tatovering telt mulighed, vil vi gerne invitere dig til at besøge deres hjemmeside / online butik inkbox.

Tatovering ananas? Hvorfor ikke! ananas-tattoo-idé-finger-finger-tatovering

Solen og Månen
tatovering finger-original-moon-sol

Træ og ugletattoo-aksel-tatovering-finger-idé


Like this post? Please share to your friends: