skønhed

makeup opbevaring: nemme ideer til at implementere og lav pris

DIY makeup idé opbevaring

Du er på udkig efter en idé makeup opbevaring praktisk og økonomisk overkommelig? Vi har udvalgt nogle af de bedste storage ideer makeup til at gøre dig selv eller købe online ... Alle ideer er tilpasset til budgettet og kræver meget lidt tid til at blive realiseret.


Opbevaring væg DIY makeup opbevaringskasse makeup kasse

I de følgende linjer vil du finde makeup storage løsninger DIY eller lille pris at købe online eller i IKEA. Du vil se - makeup opbevaring har aldrig været så nemt og sjovt!

For en succesfuld opbevaring makeup, gøre slags!

Vi har alle brugt til at samle elementer, der ikke er i brug længere. Vi har altid sagt, "Måske vil jeg bruge dette punkt en dag ..." Men den dag aldrig kommer, og du ender med en betydelig mængde af objekter, der tager lidt for meget plads. Enhver sådan for makeup! Før du prøver at finde makeup lagerløsning til dig, må du sortere! Kig på datoen for produkternes udløbsdato og slukke dem, du ikke længere bruger. Hvis du har den makeup, som du ikke sætte, men den dato ikke er udløbet, tilbyde det til en ven, for eksempel.

DIY makeup opbevaring idé put lak

Adskil bedre gemme og organisere

Lakker, læbestifter, læbe pensler, mascara, cremer, øjenskygge ... Separat til bedre gemme og organisere din makeup! Ethvert skønhed produkt kræver særlig opbevaring. Det er ikke vil rang på samme måde disse pensler og maling, for eksempel. Og frem for alt, lad ikke den nødvendige og regelmæssigt se datoen for din kosmetik udløbsdato.

Det er bedre at have nogle kvalitet makeup produkter i stedet for at have for meget, men af ​​dårlig kvalitet. Dette gælder især for makeup øjne og læber. Vælg altid økologiske produkter, og en idé lidt dyrere, garanterer kvalitet og sundt! Den læbestift er noget, der sluger As (ubevidst selvfølgelig). Her er derfor vi, at vælge en læbestift 100% økologisk. Som for makeup øjne - øjne er meget følsomme og så være meget forsigtig. Aldrig falde i søvn i øjet makeup!

Når du køber makeup, overveje denne sætning:

"Jeg sætter aldrig kosmetisk produkt på mit ansigt, at jeg ikke kunne spise!"

Du får den idé ... �� Det er tid til at gå grøn ...

opbevaring DIY makeup butik makeup idé

En opbevaring makeup passende for størrelsen af ​​hans stue

Du har en makeup møbler? Det er godt! Du kan tillade sig enhver form for opbevaring, du har, og især toiletter, hvor at sætte dine produkter. Så du har din lagerløsning makeup før øjnene.

Hvis du ikke har makeup møbler og din bolig er lille, så er det bedre at vælge en funktionel makeup storageløsning. For at maksimere det lille rum, arrangere det i højden. Her er en opbevaringsløsning makeup virkelig praktisk, at du kan hænge på døren til dit badeværelse eller soveværelse:
opbevaring idé makeup lille lagerplads løsning

Du kan gøre dig selv, hvis du har en symaskine, eller købe det online. De er overalt, og ingen tvivl om du vil finde i IKEA. Det er en perfekt løsning for en lille badeværelse eller soveværelse.

Væg opbevaring opløsning makeup for at optimere rum

Vi elsker makeup løsning DIY opbevaring væg på billedet nedenfor. Det er perfekt til små rum og meget funktionelt. Med en sådan opfindelse, vil du aldrig finde din makeup. Du vil altid have for vore øjne ... Great! Vi elsker tanken om denne originale vægmaleri og bekvemt. Det er et godt alternativ til væggen lomme.

makeup-opbevaring-væg-idee-diy

makeup opbevaring ideer til at gøre dig selv

tomme glas? Great! Potterne let forvandles til opbevaring objekt for dine børster, blyanter, eyeliner, mascara ... De er så praktisk! Du kan bruge de samme metal gryder, keramik etc. Der er virkelig ingen grænser. Hvis det ønskes, dekorere dem eller trække dem med maling egnet til det pågældende materiale. Der er tilpasset maling til glas, f.eks. Du vil finde alt det nødvendige i en specialitet butik eller billigere - online.

makeup-ideer-organisation-storage-plads-DIY

Her makeup område perfekt pæn og lav pris! Dens arrangøren har brugt potter e metal- og papkasser. Metal potter sælges i IKEA. Og for papkasser, hvis du ikke er hjemme, vil du nemt finde det samme i butikken ved siden af.

ideer pot-opbevaring-space-diy

Det er ofte sagt, de bedste løsninger er den enkleste løsning. Der er ikke noget nemmere end at købe en elegant bakke og lægge alle hendes makeup på indersiden. Du kan også bruge en gammel plade og give det et andet liv! Hold alt - din parfume, dit hårbørste, din makeup.

Denne serveringsbakke træ er meget elegant og smukt matchet med hvide krus med sorte prikker. Han bringer en skandinavisk og rustikt præg.

Opbevaring-makeup-DIY-idéer-toilet

makeup opbevaring med serveringsbakke

Den serveringsbakke er billige, og vi har alle et hjem! Hvis du ikke har en masse makeup og nok plads, hvor man kan sætte serveringsbakke lagerløsning er den nemmeste makeup. For en chik, skandinavisk og moderne stil, vælge en skov. Du kan endda installere to, en på den anden. Nedenstående ene vil tjene dig til småting - blyanter, læbestifter, mascara. Og den ene oven kan bruges til at gemme din parfume, toiletvand, ansigtscreme, osv

idee-storage-makeup-en-rød-læberorganisere idé-makeup-pot-DIY

For makeup pensler, er der intet enklere end at sætte dem i et tomt glas eller gryde. Fyld din kaffe pot frø eller småsten, så de ikke bevæger sig! En virkelig original idé og meget fristende for dem, der elsker duften af ​​kaffe ...

lagerplads-ideer-storage-idé-makeup-ranger

Opbevaring-makeup-box-idé-DIY

En enkel og funktionel opbevaring er et vellykket makeup opbevaring ...Opbevaring-makeup-DIY-idéer-ikke-kære

Opbevaring-makeup-idee-DIY-pot-butik makeup

Den plastflaske skåret til to - grøn makeup og DIY lagerløsning

plastflaske, har vi allerede set bliver til næsten alt ... Og ja, i stedet for at smide i skraldespanden os, er det omdannet til praktisk formål! Samme for din makeup, bare klippe en plastflaske to og her er din makeup lagringsløsning Genbrug er der.

Opbevaring-makeup-ideer-DIY-butik-toilet-en-rød-læber

Hvis DIY ideer er ikke din passion, vil du nemt finde et objekt passer til dine behov eller online på IKEA. Den svenske producent har altid noget for os ...

Opbevaring-makeup-no-pris-buy-ideer

makeup storage løsninger er virkelig meget mange. Det hele afhænger af dine behov, dit budget og dit ønske om at skabe! Genbrug løsninger Fokus på og lave priser er altid en god idé.

box-storage-makeup-DIY-ideer

De sko kasser og kartoner forvandles til lave omkostninger storageløsning makeup!

box-box-idé-storage-DIY-makeup

Der er ingen grund til at bruge mange penge at rydde hendes makeup. I stedet se på, hvad du har derhjemme - tomme kasser med sko, kasser mv Hvis du ikke har en, bare gå til butikken ved siden af ​​dig og spørge kartoner. Det er meget simpelt og helt gratis! Kartonerne inddrives du beslutter hvordan vi kommer videre der. Du kan lave simple kasser eller til at opfinde en original konfiguration (som på billedet ovenfor).

For realiseringen af ​​dette projekt, alt hvad du behøver, er en saks, lim, tape og ... tålmodighed! Hvis du ønsker at tilpasse din opfindelse lager op som indpakningspapir, markører, klistermærker og bånd.

box-storage-makeup-ikke-kære-how

Potterne er ideelle til opbevaring af pensler og blyanter.

ofte akkumuleres tomme glas derhjemme. Det er fordi de kan tjene dig på mange måder. De bruges til at holde stivelse, kaffe, te osv Det er også muligt at bruge dem til at gemme din kosmetik! Hvis du vil tilpasse, klæde dem med sjov stof eller dekorere dem simpelthen med gave papir.

makeup-storage-idé-original DIY Opbevaring-makeup-idé-ikke-kær

Opbevaring Løsning makeup forgyldt-cons ende? Hvorfor ikke!

Opbevaringsopløsningen nedenfor er optimeret og praktisk. Det blev gjort med mod-belagt. Vi elsker de små skuffer og cremet og bløde farver. Denne løsning passer også perfekt til badeværelset.

box-storage-makeup-DIY box-storage-idé-makeup-makeup-butik box-sko-storage-makeup-DIY

Og hvis du foretrækker det, her er et opbevaringsrum idé makeup lavet af pap. Princippet er meget enkelt. Blot at have nok af tyk pap, saks, en blyant og en meter. Det er vigtigt at beregne målinger for vellykket projekt. Se på billedet nedenfor og du vil forstå princippet:

idé-box-storage-makeup-DIY pap idee-storage-makeup-box-pap

Det er svært at tro, men skabet med skuffer, som du se nedenfor, blev udelukkende er fremstillet af skotøjsæsker. Han blev derefter klædt med lyserødt papir og dekoreret med smukke lyse blomster til en lille pep.

box-box-makeup-storage-DIY kasser sko-storage-idé-makeup


About the author

admin