skønhed

Betydning tatovering eller det budskab, vi sender til verden

tatovering betydning evigheden sign-kærlighed

Den tatovering betydning - et element, der ikke kan være udtømmende, fordi der er så mange betydninger fra det, vi gravere på vores krop, at der er intentioner om at ophøje den skønhed og kompleksitet vores sjæl og vores være i ord, som en sidste ord, før du accepterer verden en gang for alle, at vi har til hensigt at personen, som vi planlægger for os selv!


tatovering kunst mening-love-familien

Betydning tatovering til at udtrykke vores unikke identitet, vores personlighed og vores komplekse tilhører noget større end os selv

Pouquoi vi ønsker at tilhøre noget, der er større end os? Fordi vi bliver født alene, og vi dør alene. Denne idé skræmmer os og gør os mere sårbare. Desuden er vi er sociale væsener, for vi er mange at leve sammen på Jorden. Det er normalt at have til at leve med de andre, på en måde, ligesom os. Vi tilhører alle den menneskelige art og samtidig bevare vores unikke identitet karakteriseret ved en udseende og unikke impreintes.

due-hvid tatovering betydning

Vi er unikke og samtidig er vi alle, eller næsten alle de samme. Det er svært at leve med ro i sindet i en sådan modsigelse. Det er endnu vanskeligere at assimilere, at vi er alene godt qu'entourés hele vores liv omkring familie og mennesker, for hvem vi stole. Endelig er det meget svært at leve med tanken om, at vi er unikke, uden at blive virkelig, fordi ingen bemærke og alle bekymrer sig, undtagen hvis man har en meget specielt talent, som kun kan vi synliggøre i denne verden og for verden.

spurv tatovering betydning

Nogle derefter efterlade spor før forlade verden. De udtrykker deres talent, som de kan: ved at tegne, ved ord med stemmen, gennem musik, gennem deres ideer, ved tro, ved deres medlemskab i noget meget symbolsk, som mange mennesker mødes og vedhæfte.

tatovering betydning stamtræ

Personer, der har brug for at komme sammen og leve sammen omkring et område, en idé, en årsag, etc., har noget til fælles. Det fællesskab, der samler, er, at ting, de alle har til fælles. Fællesskabet selv har sin identitet, tro, vision, sin valuta, sin vilje, sin indsats, etc.

Kat tatovering betydning

Betydning tatovering og tilhører en individuel og fælles tro på samme tid

Når denne virtuelle samfund, når vi ikke kan tilhøre ham i en fysisk måde, intet forhindrer os i at udtrykke vores virtuelle tilhørsforhold og vise verden, hvad vi tror dybt ind i os selv og til at fortælle verden ved tatovering betydning i dette tilfælde, at der bag det, vi positionere os og hvad vi basere os, hvis du foretrækker det.

tatovering betydning pil-ord sætninger

Tatoveringen kan udtrykke vores kærlighed, vores frygt, vores tilhører en idé, en tro, at et samfund, for os selv, hvis vi omfavne ideen med lethed, at vi er unikke og alene. Derfor væld af billeder eller ordkombinationer, som vi gravere på vores kroppe. Lad os udforske nogle og især tatovering betydning!

hvilket betyder tatovering fugl silhuetter

Der er tatovering betydning med de fire kardinalpunkter. Dette er en sømand tatovering, der symboliserer rejsen ind i det ukendte. Kardinalen udtrykte vilje til at finde vores vej ind i det ukendte, for at finde os selv. Vores sjæl er det ukendte, vores liv er ukendt for os. Kan ikke ved, hvad vi er, og hvad ønsker at være gradvist, gennem hele vores liv. Mennesker, der vælger denne tatovering er mennesker, der er villige til at gå langt for at opdage, hvem de virkelig er.

tatovering betydning fire-punkts-Cardinals

Den hamsa tatovering, at mange mærke på huden er en tatovering symboliserer beskyttelse. Vi har alle brug for at blive beskyttet, fordi vi kun er udsatte grene. Livet kan nemt bryde ind to og vi ender vores forhåbninger og ønsker. Mennesket har en kraft på livet, der kan være yderst flygtig samme tid. Troen eller vished, at vi på en måde er beskyttet kan gøre os mere trygge i os selv.

tatovering betydning hamsa-beskyttelse

Den pigtråd er en tatovering, der linker med tidligere indsatte. Antallet af picks er antallet af år i fængsel. Men denne tatovering har en anden mening også. Fængslet kan have flere betydninger. Man kan føle sig fængslet uden at blive tilbageholdt i fængsel for alvor. Afhængighed er også et fængsel. De, der gik ud på en afhængighed måske ønsker at brænde udholdenhed, hvormed de kom ud. Den pigtråd er derfor et tegn på styrke.

uafbrudt kæde-tatovering betydning

Solsikken er et tegn på beundring. En beundring for kærlighed, til livet, mod naturen, mod kilden af ​​lys, der gør livet muligt.

solsikke tatovering betydning

Uglen er symbolet på mørke, hvilket er en negativ symbol, men over tid, han tog en positiv betydning også. Uglen repræsenterer spiritualitet, det overnaturlige.

tatovering betydning ugle-ugle

Den tatovering betydning af panter er at holde spiritualitet. Folk iført tatovering Black Panther er meget intuitive og kunstneriske mennesker.

panter-sort tatovering betydning

Kragen, betyder, at han evig dobbelthed af godt og ondt. Bien, betyder det, at organisationen og renholdelse af sjæl og respekt for miljøet.

bi tatovering betydning

Pile - en delikat tatovering, næsten perfekt. Pile er markeret på kroppen udtrykker ønsket om at beskytte. Folk vælger de beskyttende mennesker. De sender et budskab om sikkerhed og styrke med denne tatovering for dem, der er følsomme og samtidig forhindre følsomheden er en svaghed, der kan gøre skade på andre. Det er lidt selvmodsigende ved første øjekast, men tage hensyn til, at nogle følsomme mennesker, når de er lave, er tilbøjelige til at gøre ondt for at beskytte sig selv en eller anden måde.

tatovering betydning pile

Den semikolon er en meget interessant tatouge. Som tegnsætning, semikolon betyder beslutningen om den del af forfatteren slutter ikke sin straf. Som alle forfattere af vor egen roman, der er godt åbenbart vores liv, vi er sikre på i hvert fald eneste, der kan gøre denne beslutning - eller til ikke afslutte vores liv. Troende ved, at kun Gud kan træffe denne beslutning. Denne tatovering er så ofte valgt af dem, der ikke tror på Gud.

tatovering betydning semikolon

Den tatoverede trekant er en gammel symbolsk. Trekanten i det gamle Grækenland har altid givet udtryk for døren til efterlivet. Symbolikken er dyb og kompleks, og dem, der vælger denne tatovering er mennesker, der tror på livet ud, i den anden chance. De er åndelige og optimistiske mennesker.

tatovering betydning trekant-eye-inde

Smil til at dø for det ikke skræmme os! Kraniet af dødsdagen, at mexicanske fejre 1 November er en tatovering, at nogle mærker på deres kroppe til at vise verden, at de ikke er bange for døden med respekt for livet.

Mexicanske kranium-tatovering betydning


About the author

admin