spisestue

Dekoration levende spisestue: hvordan man kan optimere pladsen

dekoration stue bibliotek idé grå sofa

Ejere af små huse eller små lejligheder kan undertiden føle sig frustrerede, men sandheden er, at små rum tilbyder meget mere privatliv end større partikler.


Små rum reducerer også den økologiske fodaftryk af din familie og tilskynde en enklere perspektiv på ejendele. Alligevel stue indretning spisestue kan være en reel udfordring, som kræver præcis og omhyggelig planlægning. Her er nogle ideer hvordan man laver en smuk dekoration spisestue lille plads i billeder:

Dekoration stue med stort borddekoration stue tæppe stribet træbord hjørnesofa

For at optimere dekoration stue, opført på listen i begge rum og lege med placeringen af ​​dine møbler. Der er også software, der vil give dig mulighed for at se arrangementet af rummet og lettere beslutter at placeringen af ​​dine møbler.

Room Makeover minimalistisk spisestue

dekoration stue minimalistisk

Selv om det er i et stykke, du er fri til at arrangere to separate rum visuelt med dine møbler. Hvis du har en pejs, for eksempel, kan du sætte din sofa foran den, og dermed afgrænse stuen af ​​spisestuen.

Idé af åben plads med Deco spisestue og stueindrettet stue sofa idé

Du kan placere TV'et på en TV-stander i hjørnet og sofabordet ved siden af ​​sofaen. Sæt dit spisebord og dine stole lidt længere bag sofaen med alle de andre møbler, der refererer til denne del af rummet.

elegant stue med rundt bord og spiseplads

dekoration stue gulvmåtter gul blå sofa

Farve er et af værktøjerne i den mest alsidige design. Før du placerer dine møbler, kan du køle rummet med et lag maling i en farve efter eget valg. De lysere nuancer som hvid eller pastelfarver, vil du hjælpe visuelt udvide rummet. Du kan også male loftet en kontrastfarve skygge med væggene at "åbne" mere plads. Vælg alle de samme farver, der går godt sammen om at skabe et flydende look.

Optimer plads og pænt dekoreret

indrettet stue sofa hvid idé

Efterlad nogle plads mellem møbler og vægge. Du vil miste bare en lille smule plads, men dette arrangement vil skabe en optisk illusion af et værelse mere rummelige.

Minimalistisk Dining Lounge

dekoration stue moderne

Du kan også bruge den ledige plads på væggene ved at sætte hylder til dine bøger, for eksempel. Udskift den store sofa med en sofa to eller tre steder. Må ikke ofre størrelsen på dit spisebord eller sofabord, fordi de er multifunktionelle møbler og meget komfortabel. Hvis du virkelig ikke har plads nok, vælge en bænk i stedet for stole og gøre det til en komfortabel møbel dekoration moderne puder.

Interiør indrettet i skandinavisk stil

stue spisestue dekoration hvid grå

Må ikke vælge tæpper til små rum. Vælg en stor tæppe i stedet for flere mindre. Installer dine gardiner over højden af ​​vinduerne for at skabe en illusion af et højere loft. Brug forskellige gardiner, men tæt nok, da den stil til spisestuen og stue. Undgå rod og overbelastning af møbler eller dekorative detaljer.

åben plads med indretning elementer i rødt

deco minimalistisk stue

Hvis dit rum er meget lille, vores råd er at arrangere stuen i samme linje som din spise sted. På den måde rummet vil give indtryk af at være meget større end dens grundlæggende dimensioner.

moderne rum med pejs stue spisestue design

Men hvad, hvis du ønsker at klart at adskille de to rum? Det er ganske tænkeligt uden at skulle rode op din interiør. Til dette kan du bruge en splitter bibliotek i din stue og spiseplads. Hvis du allerede har et bibliotek, kan du vælge en anden enhed. Hvorfor ikke en bar?

Room Makeover spisning sort og hvid stue

stue dekoration grå hvid sort spiser

Her er et lille tip. Du kan også skelne mellem de to placeringer af dit værelse ved et eller to trin. Det tager ikke dig meget, men klart sætte en grænse mellem din stue og spisestue.

moderne rum

dekoration moderne stue

For at skelne mellem de to steder, så prøv at vende sofaen tilbage til dit spisebord. Og så, vil fjernsynet være placeret i den anden ende af lokalet.

åben plads med stort spisebord i træ

dekoration stue træbord

For din stue indrettet spisesal du har valget mellem en lignende deco eller vedtage to forskellige stilarter. Hvis du ønsker at tilslutte sig disse to steder, så er det bedre at vælge en samlet indretning. Ellers skal du gå til en anden indretning og samtidig holde samme stil at undslippe kitsch og rod.

Indretning af hjemmet i sort og hvid

dekoration stue sort og hvid

Lyset ikke at blive overset. Hvis din stue er en del af en mere lysende rum, som din spisestue, det naturligt afgrænse dine to pladser i to.

Dekoration stue med rund glasbord

Deco stue åbent rum idé

Som for farver, anbefaler vi at bruge klassikere, såsom sort og hvid. og fokus på naturlige materialer som glas og træ. Må ikke rod dit værelse, fordi du kan miste i stedet. I stedet overveje at optimere ved at indsætte flere lagringsmuligheder. Gå ikke glip af vores artikel om opbevaring tips til at gøre det selv.

åbent rum med spisestue og opholdsstue

Layout-idé-levende-spisning-værelse-et

Landskabspleje salon med spiseplads

deco oprindelige åbne rum

Deco lille plads åben med stue og spisestue

dekoration spise stue

Moderne interiør med stue og spisestue

dekoration spisestue stue lædersofa

indretning med træmøbler og pejs

dekoration stue møbler

dekoration stue lille

deco interiør moderne stue idé

indrettede spisestue design

dekoreret spisestue med plads til små rum

Moderne dekoration stue

stue dekoration elegante spisebord

dekoration stue og spisestue

stue moderne spisestue indretning

dekoration stue spisebord

deco spise stue

deco spisestue elegant stue

deco spisestue moderne livsstil

Deco levende spisestue

idee deco åbent rum stue

idé interiør deco loungen

moderne stue idé dekoration

moderne deco spisestue idé

deco moderne stue idé

idee deco stue spisestue

idee værelse stue møbler

dekoration ideer Dining Lounge

ideer deco spise stue

møbler stue spisestue

malkestald spisestue

moderne værelse stue spisestue

moderne deco stue spisestue

stue design spisebord runde


About the author

admin