spisestue

Spisning hvidt design og træ nogle ideer

spisestue moderne moderne design

Spisestuen er meget mere end bare et sted at sidde og få et måltid. den spisestue design er det sted, hvor alle familiens medlemmer samles om aftenen omkring bordet for at fortælle deres dage, hvor de bedste venner taler, grine sammen, og hvor man sætter sig ned for at nyde din morgenkaffe.


Dette er en af ​​de mest populære i de indre rum: den hyggelige spisestue feeds samtidigt mave og sjæl. I denne artikel vil vi udforske derefter 25 eksempler på elegante spisestuer indrettet i hvid og træ, der tillader alle disse øjeblikke til at indse smukt.

Spisestue træ og hvidt design

spisestue design hvid træ

Start med en spisestue design moderne med minimalistiske hylder og lyse træmøbler, der skaber en diskret baggrund, afskåret af backsplash lyst køkken. Til højre et skilt med trykte mønstre giver en uimodståelig charme og personlighed til rummet og fungerer som en farverig centerpiece, der trækker øjet.

Spisestue med hvide træmøbler

spisning elegant design

Den anden spisestue, vi præsenterer, møbler og hvide vægge fremhæve indretning og udformning af rummet, naturtræ spisebord enkle og ikoniske Y- stole, der skaber en meget stærk kontrast til minimalistiske anvendes i hele den indvendige materialer. Dette er en virkelig bemærkelsesværdig spisning.

Dekoration spisning skandinavisk stil

spisestue moderne design

Dette Spisestuen er en anden elegant eksempel, der bruger de ikoniske Y- stole. Indretningen af ​​dette rum synes meget stærkt påvirket af den skandinaviske og nordisk design. Spisestuen er i midten af ​​køkkenet og det er fyldt med ædle materialer i en eklektisk indretning og karismatisk. Trægulvet af hvide nødstedte og traditionel stil møbler har i sig selv, at en historie fortælle.

Spisestue dekoreret med interessante emner

spisestue interessant design

Flere typer af træ, der anvendes i denne spisestuen give det en flerlaget kompleks look. Bemærk de klapstole vintage stil, som er meget let at opbevare, når ejerne af dette smukke sted ønsker at have lidt mere fri gulvplads.

Spisning i en enkel, men elegant design

spisning moderne design

Ekstremt varm og indbydende, spisestuen bruger en finish, der bringer de gule nuancer af jord og træ møbler. Stolene er fra samlingen "Om en stol" af Hee Welling og lys over bordet er fra samlingen af ​​Heracleum II Bertjan Pot.

Idé moderne spisestue dekoration

spisestue minimalistisk design

Håndtagene på opbevaring væg skabe en smuk dekorativt element, der fremhæver design fra funktionaliteten i dette rum. Armaturerne er meget opfindsomme: en pendel lyser bordet indpakket i blødt lys, mens loftet over det folder og deler værelse indirekte lys.

Spisestole med geometriske

spisestue ultra-moderne design

Naturlig træ sidespor og vægplader elegant kontrast med moderne design elementer i denne moderne spisestue som sort lakerede køkken stole tilbage og geometriske former af Konstantin Garcic. Vaserne på bordet supplere den dekorative tema og afspejler æstetik væggen trykt i baggrunden.

Dekoration rummelige spisestue, moderne

spisning oprindelige design

Lyse, rummelige og dejlige - det er definitionen af ​​denne moderne spisestue. Arrangementet af delen indeholder en tabel placeret i skyggen af ​​solen passerer gennem vinduet, med en lille bar med sekundær sidebillede af et af vinduerne i køkkenet.

rum Deco rum i sort og hvid

spisestue interessant hvid træ design

Dette Spisestuen skaber en dramatisk dynamik mellem sorte og hvide elementer, stillet over for en varm træ baggrund. Stolen design af Francesco Rota skifter mellem sort og hvid og en sort pendel minder arrangementet af ovenstående tabel.

stort spisebord

Læg mærke til, hvordan bordet base rækker langt ud over foden af ​​bordet - en dramatisk æstetik, der giver ekstra plads til at tilføje flere stole. Lamperne er i bunden af ​​Beat samling af Tom Dixon og stole er det arbejde, som Charles og Ray Eames.

lille spisestue design

Meget elegant, denne lille spisestue indrettet i nordisk stil med stole i lyse farver, et træbord minimalistisk og hylder til en mere fleksibel opbevaring som baggrund. Samlingen på hylderne inkluderer vintage elementer Grete Prytz Kittelsen i, kendt som dronningen af ​​skandinavisk design.

elegante moderne spisestue

Spisestuen er en dejlig arrangement, følger den moderne indretning af åbne rum. træ og hvide accenter enige meget harmonisk med indretning rundt.

rummelige elegante spisestue

En marmor flisebelagt gulve, mørke træmøbler og åbne hylder - materialer i denne spisestuen er rige og spændende. Men hvad der tiltrækker øjeblikkelig opmærksomhed er de elegante stole i sort og originalt design. Den grønne keramik på bunden giver et strejf af farve til indretningen.

spisestue deco hvid træ

Spisestuen og rummelige enkelt brug lyse nuancer til dekoration. Området køkken er meget interessant: hvide lodrette paneler indrammer udsigten, med kasseformede hylder, hvor du gemmer originalt tilbehør.

spisestue deco sorte tilbehør

Et strejf af industrielt design gør denne spisestuen meget original. Den sorte bordfod, sort tilbehør og sorte kabinetter er smukke rejst mod det naturlige træ baggrund. Stolene er den berømte designer Hans J. Wegner.

dekoration rummelig spisestue

Husk Y- stole af spisestuer præsenteret en lidt højere? Denne gang, er deres klare og organiske former sammenstillet mod en væsentlig bord med fuldt optrukne linjer.

spisestue træmøbler

De af jer, der elsker at organisere store måltider vil helt sikkert elske det store spisebord på dette billede. Arbejdsplaner tilbyder masser af plads til servering måltider uden at optage plads på bordet.

stol spisning elegant

Spisebordet af enkle design er et glimrende valg, hvis du foretrækker at henlede opmærksomheden på det tilbehør, for eksempel disse ikoniske stole af Eames og Verner Panton.

tabel spisestue Træ

Gulvet i fløde flisebelagt og spejlede overflader skaber en meget luksuriøse dekoration. De smukke træstole malet bare Flow samling af Jean Marue Massaud.

spisestue deco idé

Straks, sort lysekrone Originalt design fanger øjet i dette rum. Arrangementet er lavet af hvide stole med en hvid base og en tabel med afrundede fødder.

spisning oprindelige udsmykning

Rich mokka nuancer til at skabe en luksuriøs atmosfære i spisestuen. Hele interiøret er meget fascinerende, men den glans, der perfekt fremhæver de mørke flader i bunden, der gør dette virkelig fantastisk udsigt.

spisestue træmøbler

Den elegante mørke træmøbler og gulv i varm nuance tillade denne plads til at omfavne traditionel indretning uden at kompromittere moderne stil.

Moderne spisestue dekoration

I dette billede ser du en anden spisestue med mørke træmøbler, men denne gang de kontrast til den minimalistiske hvide baggrund. Den sarte lysekrone Heracleum over bordet er en fantastisk måde at indgyde arrangementet med lys uden egentlig tiltrække opmærksomhed.

Og i sidste ende, til et andet skandinavisk spisestue lukke serien:

ultra moderne spisestue


About the author

admin