Gulve og Tæpper

efterligning parket fliser 48 fantastiske ideer

fliser efterligning parketgulv belægning design idé luftspejling idé

Når vi tænker på at dække vores jord og vores vægge, ofte overvejer to mulige løsninger: enten flisebelagt eller trægulv. Begge har deres fordele og ulemper.


Fliserne er holdbare og moderne. Den kommer i mange forskellige stilarter, farver og mønstre. Den er ideel til badeværelset og toilet. Træ, i mellemtiden, er naturligt og giver et strejf af varme i rummet. Og hvis du ønsker en gulvbelægning, der kombinerer varmen fra naturtræ til specifikationer fliser?

porcelæn flisebelagt effekt gulv design idé udvendig belægning jorden træmøbler

Har du nogensinde hørt om efterligning parket fliser ? Det har alle de tekniske funktioner i en moderne flise. Desuden har de æstetik og den autentiske charme af naturtræ. For at illustrere dette moderne bryllup, valgte vi mere end 48 eksempler på badeværelser, stuer, spisestue og soveværelse indrettet med porcelæn stentøj fliser imiterer træ til perfektion.

efterligning parket fliser ved Marazzi

fliser efterligning trægulve design gulve designkoncept restaurant Marazzi udvikling

I dag præsenterer vi seks italienske virksomheder specialiseret i fremstilling design porcelæn stentøj fliser. Alle med stor ekspertise og tilbyder samlinger af faux træ fliser. Vi begynder med at præsentere dig den Marazzi selskab, Mirage Atlas Concorde og ende med ABK, Vives og Fap Ceramiche.

grå efterligning parket fliser ved Marazzi

imiteret gulve træ flise design idé marrazi stue møbler

Marazzi er et selskab anerkendt internationalt, har specialiseret sig i fremstilling og salg af keramiske fliser. Denne producent har en bred vifte af porcelæn stentøj gulve og krystalliseret stentøj, samt mosaikker, marmor, granit, natursten og andre. På deres hjemmeside, kan du opleve den brede vifte af farver, størrelser, tykkelser og designs. Styrken i virksomheden er, at det giver både keramiske produkter af høj kvalitet, mens opmærksom på miljøet.

mørke trægulve efterligning fliser ved Mirage selskab

fliser træ effekt gulve idé ordet lounge belægning

Mirage er et firma med speciale i overfladebehandling projekter gulv og vægge i porcelæn stentøj. I 40 år har virksomheden er til stede i mere end 130 lande verden over. Gennem sin ekspertise og sin knowhow, design Mirage keramiske løsninger og samtidig opretholde en følsomhed over for miljøet. Noon Deres kollektion er en samling, der kombinerer varme af naturtræ med de tekniske karakteristika for porcelæn stentøj. Den kommer i 5 farver, 2 finish og 3 størrelser. Porcelænsfliser er meget modstandsdygtig og kompakt materiale. Det kan efterligne ikke kun træ, men også det konkrete og skifer. Porcelænsfliser er et materiale fra blandingen af ​​ler og silica.

udnævnt lounge med imiteret parketgulv, design Atlas Concorde

porcelæn flise effekt parketgulv stue belægning interiør design

Det italienske firma Atlas Concorde er en af ​​de største aktører på markedet keramik. Synonymt med kvalitet, stil og teknologi, virksomheden tilbyder en bred vifte af keramik og porcelæn fliser. Deres samling omfatter Noce Hickory stentøj efterligne trægulve. De tilbyder også fabelagtig imiteret marmor look, sten, cement, tekstur, og et væld af farver. Alle deres produkter er kvalificeret og har et fint arbejdet æstetik.

Badeværelse med flisebelagt porcelæn gulv effekt, Atlas Concorde

badeværelse porcelæn fliser gulv idé atlas konsistent design efterligning

moderne og funktionelle rum beklædt med porcelæn flise gulve effekt, Atlas Concordeporcelæn flise design moderne indretning træ effekt atlas concorde

Den træ-look porcelæn belægning er en perfekt løsning til udendørs brug. Sidstnævnte, ofte udsættes for fugt, kræver anvendelse af stærke, holdbare materialer.

Tile gulve porcelæn effekt, Atlas ConcordeUdendørs trægulve moderne design efterligning flise

Fliser efterligning parket med alderen udseende ved ABK

stue flisebelagt gulv belægning træ ser gamle idé

ABK er en producent specialiseret i sektoren for den keramiske belægning. Virksomheden producerer også gulvfliser porcelæn stentøj. Internationalt anerkendt siden 1992 virksomheden fremstiller produkter og moderne design takket være sin strategi med fokus på æstetik og kvalitet. Bortset fra efterligning parket belægninger, virksomheden tilbyder også belægning marmor og sten effekt. underskrevet Kvalitet: Made in Italy!

Spisestue indrettet med antikke gulve flise udseende ved Ceramica Vives

parket flise design nødstedte effekt stue idé belægning

Vives Azulejos y Gres er en virksomhed specialiseret i fremstilling af keramiske produkter. Det producerer porcelæn, emaljeret stentøj, porcelæn fliser og særlige stykker. Ideologien af ​​virksomheden er baseret på løbende forskning for at foregribe markedstendenser og nye teknologier. Virksomheden er også kendt med deres miljøpolitik. Hun investerer løbende i miljøbeskyttelse. For at gøre deres sandsten gulve og belægning i rød pasta, de bruger stadig lokale materialer og genbrugsmaterialer.

grå gulvfliser efterligne ved CERDOMUS

badeværelse gulve idé badekar deco fliser imiteret træ

CERDOMUS Virksomheden er en vigtig aktør i produktionen af ​​porcelæn stentøj. Den italienske producent arbejder med mange partnere internationalt. Dynamisk, innovativ og moderne, virksomheden tilbyder en række alle produkter fremstillet i Italien. CERDOMUS blev grundlagt i 1969 af Cesare Biancini, søn af billedhuggeren Angelo Biancini. I første omgang, virksomheden arbejder med glaserede fliser. Gradvist, hun går til en ny teknik til hurtig madlavning med hvid pasta. Det var først i 1996, at produktionen med porcelæn til CERDOMUS begynder. Selskabet stopper ikke med at udvikle sig og søge nye teknologiske løsninger til at forbedre hverdagen.

Tile efterligne træ ved Marazzi

Moderne design værelse interiør Runde kaffe deco flisebelægning træ effekt tabel Marazzi

FAP Cermaiche hører til en af ​​de største navne i keramiske produktion sektor, Gruppo Concorde. Historien om virksomheden begynder at 60'erne med over 50 års erfaring i fremstilling af belægningen løsninger jord og væg design, i dag er virksomheden en vigtig aktør i den keramiske marked. Alle deres produkter er underskrevet: 100% fremstillet i Italien.

Tile efterligne effekten af ​​træ italiensk design, FAP Cermaiche

flisebelagt gulvfliser efterligning italiensk design

Oplev resterende forslagene fra seks fliser selskaber keramik og porcelæn efterligne træ:

efterligning træ fliser til badeværelset

flise efterligning parket ideer bruser belægning

Den store fordel ved efterligning parket fliser er dens nem vedligeholdelse. På den ene side, træet er et materiale, der har en unik æstetisk. På den anden side, det kræver særlig pleje. Mens flisen er meget holdbare og nemme at rengøre. Gennem efterligning parketgulv, kan du nyde æstetik træ og nem vedligeholdelse fliser ad gangen.

fliser efterligne idé til parketgulve og vægge

flise efterligning træ parket fliser

Æstetik af træ korn fliser er så hårdt, at det er svært at tro, at det ikke er trægulve.

Dekoration møbler og tildækning med fliser efterligner træ

efterligning parket fliser belægning trægulv

køkken gulvfliser efterligne træ

parket køkkengulvet fliser efterligning flise

Lyst træ efterligning af Marazzi

imiteret træ fliser Marazzi moderne idé stue gulv belægning design

grå efterligning parket fliser ved Marazzi Design

grå efterligning flise gulv design lounge stol design træ bord Marazzi

mørkt træ efterligning parket fliser ved Marazzi

efterligning flise mørkebrun trægulv design læder sofa lounge Marazzi

lyse trægulve efterligning af Marazzi

flise design idé belægning etage lounge efterligning parket træ lounge Marazzi

Beige og grå, Marazzi

efterligning flise gulve soveværelse idé belægning seng puder hvid kaffe natbordet

grå efterligning parket fliser ved Marazzi

efterligning flise design idé interiør træbord træ hvid stol Marazzi

Kaffe er udstyret med fliser efterligne parket beige, Marazzi

efterligning flise gulvbelægning beige design idé træbord hvid træstol design Marazzi

Selv helt tæt, synes belægningen lavet af træ og ikke af stentøj.

fliser imiteret træ sort designer sofabord design idé Marazzi stue gulv

belægning klinkegulv idé imiteret træ gulvbelægning indretning stue

træ gulvfliser imiteret træ gulv idé indretning Marazzi belægning

Monteret inde med træ efterligning flise Marazzi flise design idé imiteret træ gulvbelægning design Marazzi

flisebelagt effekt gulve Marazzi moderne interiør design

Tile porcelæn gulve effekt af Atlas Concorde

porcelæn flisebelagt effekt gulve træmøbler designe interiør træ gulv belægning atlas concorde

Soveværelse med flisegulv effekt Mirage

flisebelagt effekt gulv træ design idé soveværelse seng hovedgærde trævæg indretning træ-look flise idé gulv plante interiør stue idé moderne indretning

træ udseende flise design moderne træ gulv belægning luftspejling idé træ stol seng puder

belægning klinkegulv idé woodgrain design værelse indretning gulvbelægning

fliser træ effekt gulve levende idé sofa puder hvid træbord stol hvid stol

inde hvidt udseende design klinkegulv vægbeklædning bord stol design værelse dekorativt vægarmatur suspension belægning soveværelse gulvfliser efterligning trægulve design idé

Vi elsker denne imiteret træ belægning med alderen effekt af Ceramica Vives: alderen træ-look flise badeværelse gulvbelægning idé idé spisestuestol træ spisebord dekoration

Vi ser dette i en rustik indretning eller industriel stil.

gulvfliser efterligning alderen idé spisestue gulveflisebelagt effekt gulv træ gulv stue design idé væg belægning badeværelse flise effekt gulvfliser imiteret træ spejl bruser

flisebelægning træ spisestue idé faktisk falske træ gulv belægningfliser træ-look design badeværelse gulv

Badeværelset er en del af vores store hus. Vi føler ofte træ kjole til at give det en hjemlig føler. Desværre, træ er bestemt ikke det mest velegnede materiale til denne del. Heldigvis har moderne producenter opfandt imiteret træ belægning. Vives nyheder!

badeværelse belagt med grå træ effekt fliser

træ-look flise badeværelse bruser idé gulvbelægning flisebelagt effekt gulve idé badeværelse design belægningerflisebelagt effekt gulve idé interiør badeværelse gulv flise design træ effekt CERDOMUS planlægning værelse lamper idé badekar bade interiør badeværelse flisebelagt gulv hvid grå træ effekt belægning design badeværelse idé falsk gulv gulvbelægning belægning

Stue med flisegulv effekt Ceramica Vives

træ-look flise levende idé belægning hvid sofa design sofabord rød

fliser imiteret træ gulv badeværelse gulvbelægning idé

gulvbelægning badeværelse fliser væg træ effekt

efterligning parket fliser 48 fantastiske ideer

parket design efterligning porcelæn stentøj

efterligning parket fliser 48 fantastiske ideer

efterligning parket fliser 48 fantastiske ideer

udendørs træ parket flise efterligning


About the author

admin