Gulve og Tæpper

Vinyl gulv flise cement efterligning: retro og moderne

efterligning vinyl gulv flise cement idé

Den vinyl gulv flise cement efterligning er tilbage! Inspireret af den subtile skønhed af marokkanske fliser, er cement fliser igen placere i moderne opholdsstuer.


Denne gang i en form nemmere at installere, vedligeholde og billigere. Oplev vores udvalg af 30 cement gulv flise efterligning af idéer samt vores råd og prisoplysninger.vinyl ideer jord cement flise efterligning

Først vil vi se, hvad der er fordele og ulemper ved vinyl gulv flise cement efterligning. Derefter vil vi præsentere andre efterligning cement flise løsninger tæpper, fliser, tapet, fliser og anden lim.

flise cement-design-model-idee

Gulvet er af afgørende betydning for ethvert rum - dens farve, dens vedligeholdelse, dens udseende. Uanset hvilken del af din bolig er det, stue, spisestue eller badeværelset, cement fliser pynte ethvert interiør. De klæder ikke kun gulvet, men også vægge, backsplash i køkkenet og endda bordplader. cement fliser og originale mønstre er ved at blive meget attraktivt for mange mennesker. På én gang retro og moderne, det installerer dem overalt: i køkkenet, stue, spisestue, badeværelse og endda soveværelset.

vinyl gulv stue cement flise efterligning

Ønsker du at forny dit hjem uden at bruge mange penge og ingen tunge arbejde? De efterligning belægning cement fliser kommer i mange farver, mønstre og former og giver dig mulighed for at opdatere indretningen af ​​dit hjem.

grå imiteret vinyl gulv stue hvid cement flise

Hvis du blot ønsker at genopfriske din interiør, er der ingen grund til at klæde alle dine cement gulvfliser. Du kan gøre det kun for et område til at definere en bestemt plads: køkkenø, post, brand etc. Det kan også installeres som gulvmåtter at skabe en smuk dekorativt accent. Selv i små mængder, er stadig ganske høj prisen på cement fliser. Heldigvis er der andre mere økonomiske løsninger, der efterligner held autentiske skønhed cement fliser.

vinyl jord cement flise efterligning

Vinyl: den universelle løsning til en lav pris, der giver dig mulighed for at nyde den autentiske look af cement fliser, men moderniseret. Vinyl er faktisk en kamæleon materiale. Nogle gange er det imiterer træ, nogle gange er det efterligner flise cement. Det tager mange former og dens store fordel er altid nem vedligeholdelse. Vinyl er tilgængelig i en bred vifte af farver, teksturer, finish. Desuden er det er holdbart og meget modstandsdygtig. Det er ofte set i udendørs design som gulvbelægning terrasse eller balkon. Prisen på vinyl efterligning cement fliser varierer fra 10 til 32 euro per kvadratmeter.

design efterligning-flise-til-flise cement

Vælg vinyl efterligning cement fliser til pels gulvet i hendes køkken, en stue, spisestue eller andet rum, er en økonomisk og æstetisk klogt valg.

interiør-design-sol-sol-vinyl-flise efterligning af cement

den klæbende fliser er den næsthyppigste valg, når det kommer til at vælge en indstilling efterligne cement fliser. Visuelt de har samme udseende, er det kun rørt man føler forskellen mellem selvklæbende fliser og gulvfliser sande. Såsom vinyl, selvklæbende fliser er nemme at vedligeholde og billig sammenlignet med prisen på fast cement fliser.

vinyl gulv blå cement flise efterligning

Fliserne efterligne cement fliser: en anden praktisk og økonomisk valg. Dens pris er højere end for vinyl, men stadig ganske tilgængelig for små budgetter. Fliserne efterligning cement fliser kan pynte gulv og vægge. Til køkkenet backsplash, er det foretrukne tapet. Dette vil forkæle hurtigere end fliserne.

stue-væg ideer-cement fliser efterligning

Gulvmåtter: en anden mulighed for at nyde den smukke grund af cement fliser til lave priser. Den store fordel ved gulvmåtter er, at du kan installere det overalt. Når du ønsker at ændre din indretning, du fjerner det, du finder ham et andet sted eller lagring.

jord vinyl efterligning blå cement flise

Hvis du ønsker at pynte dit køkken backsplash eller væg af dine brikker i cement fliser, er der en tredje mulighed for efterligning: tapetet. Vi elsker den fabelagtige blå backsplash af denne moderne udseende af køkkenet:

vinyl jord cement flise efterligning

Hvad cement flise? Cementen flise er en type belægning af farvede cementer. Dens fremstilling teknik, der for første gang i midten af ​​det 19. århundrede Frankrig, er unik, fordi det ikke kræver tilberedning. Cement fliser er faktisk lavet ved hjælp af en hydraulisk presse.

cement flise gulve idé

Den hellige Nail Virksomheden tilbyder en række aspekter af gulvløsninger cement fliser: vinyl, fliser, laminat gulve.

coating-flisebelægning-gulv-vinyl efterligning

Hvad det skylder sin charme cement flise? Det er takket være sin varierede og unikke mønstre, der er så værdsat af nutidige designere og design elskere. Det er i stand til at forskønne og bringe et strejf af uforlignelige originalitet til ethvert rum.

vinyl skrå indgang cement flise

En moderne køkken backsplash klædt i imiteret flise cement fliser: en smuk dekorativt accent, men ikke kun, det er meget praktisk, når madlavning. Flisen er lettere at vedligeholde og mere holdbart end tapet.køkken backsplash idé-kælder-vinyl-flise efterligning-of-cementFoto og kilde: Team køkken efterligning flise cement-ideeFoto og kilde: Team

Et køkken med gulv dækket med cement fliser: dette er en drøm! Til et stort køkken eller medium, denne belægning kræver en betydelig investering. Med efterligning cement fliser optioner (vinyl, fliser, flise selvklæbende), nyde smukke artisteri af fliserne er mulig, selv for dem på et budget.

design efterligning-idé-design-sol-vinyl-flise efterligning af cementFoto og kilde: Team

Hvad motiv og hvilken farve til at vælge at klæde hende gulv eller vægge? Pick-lez afhængigt af stil og møbler allerede i dit værelse. Hvis den allerede har en veldefineret stil og flere accenter deco farver og mønstre, er det bedre at vælge et rent udseende cement flise efterligning sort og hvid eller grå og hvid.

Hvis det modsatte er tilfældet, og du nyde en ren rum, hvor indretningen er meget til stede, og du vil have dem til at tilføje lidt farve, så vælge en efterligning gulvfliser med farvede mønstre.

design-vinyl-vinyl gulv flise efterligning-de-jord cement Interiør-design-cement fliser efterligningFoto og kilde: Team

Hvad en stor efterligning cement fliser i blå og hvid, ser: idé-flise-sol-sol-vinyl efterligning efterligning

Integration en efterligning cement klinkegulv i hans stue er ret let. Hans æstetiske tilpasser godt til mange forskellige design stilarter: industrielle, minimalistiske, moderne og endda klassiske. Nedenfor ser vi en indvendig plads med industriel stil arbejdsområde, der har integreret gulv efterligning grå og hvid cement flise. interieur-industrielle-design-efterligning-fliser af cement

Hvad efterligning belægning cement fliser til badeværelset? I badeværelset, vi vælger fliser eller vinyl. Dette stykke er meget ofte udsat for fugt og begge materialer er de eneste, der kan ingen problemer modstå vand. badekar-idee-jord vinyl efterligning-flise-til-cement

De efterligning belægning cement fliser bruges ofte til at definere og visuelt separat åbne rum. Dette er tilfældet med moderne livsstil, afbilledet nedenfor, som blev defineret ved installation af et gulv og original vægbeklædning. Denne belægning skabte indtrykket af en kokon og indbydende. Når du bor i en meget åben plads, er det ofte nødvendigt at kigge efter visuel adskillelse af praktiske løsninger.

stue efterligning flise-of-cement-ideer

Du vil ikke tro, men cementen fliser efterligning belægning, afbilledet nedenfor, blev håndlavede af ejerne af dette hus!

belægning-jord-vinyl-flise efterligning-de-cement fliser

En moderne stue, der drager fordel af skønhed af cement flise mønstre i små skridt. Det er stilfuldt! Gulvet i dette rum var klædt fliser i lys og mørk grå. Rummet omkring sofaen og sofabordet, blev visuelt adskilt ved at lægge en flise rækken efterligning cement fliser. Dette indvendige rum ses meget harmonisk og trendy.

jord-vinyl-flise efterligning-of-cement-design-idéFoto og kilde: Team

Den blå belagt hvid grafisk mønster, du ser afbilledet nedenfor, var faktisk hjemmelavet. Og ja, er det endda muligt at skabe sig sin egen belægning efterligning cement fliser! Alt du behøver er den motivation, tid og nogen til at give dig en hånd.flise-til-cement udhæng idé-sol-vinyl efterligning

Du fik det: cement fliser er tilbage og meget moderne. Vi ser i stigende grad dem i moderne interiør, men i en mere tidssvarende form - vinyl, fliser, tapet. Hvilken løsning du vælger, afhænger af. Det er tilrådeligt at sammenligne i det virkelige liv, at se de visuelle forskelle og rørt. Under alle omstændigheder nyde de smukke mønstre af cement fliser til overkommelige priser, og du behøver ikke at investere i arbejdskraft, fordi det er let at spørge dig selv.

sol-vinyl-flise efterligning af cement

Vinyl gulv flise cement efterligning: en smuk sæt af mønstre og farver

flise-til-cement-efterligning idé-interiør-belægning-jord

Vinyl gulv flise cement efterligning Deco idé: gulvmåtterInteriør kælder efterligning Tile-sol-vinyl-flise efterligning af cement

Leroy Merlin: en række efterligning cement flise løsninger


About the author

admin