Gulve og Tæpper

Laminatgulve: en praktisk gulvbelægning og billig

laminatgulve elegante lounge

Vi plejede at kalde laminatgulve laminatgulve. Det er rigtigt, at trægulve og laminatgulve er meget visuelt rally, men de er meget forskellige i virkeligheden.


Det meste af tiden laminatgulve efterligner parket, men med avanceret teknologi, da der er en laminatgulve marmor eller granit efterligning.

boligindretning idé med laminatgulve

laminat deco idé

Den laminatgulve er godt på sine styrker og svagheder, men er meget forskellige fra dem af trægulve. Modsætning træ, laminerede plader har mindst fire eller fem lag. Laget nedenunder er fremstillet af vandtæt papir, som har en stabiliserende funktion og giver stabilitet til strukturen. Det andet lag består af træpartikler. Dette lag er efterfulgt af et andet lag af papir, der dør denne gang farven af ​​gulvbelægningen. Dette lag er behandlet med specielle behandlinger for stærkere anti -rayures t f.eks. Det tyndeste lag nedenfor er en lamineret lag, og det er dette, som giver navnet på laminatgulvet.

Moderne køkken med laminatgulv

laminatgulv køkken deco

Mange tror, ​​at laminat gulv er meget billigere end trægulvet, som er delvist sandt. Den anden store forskel mellem parket og laminat - det slidte trægulv kan derefter skrabes, malet eller tone flere gange. Dette kan ikke gøres med laminatgulv. Det anvendes i 5-8 år og skal ændres. Ja, laminatgulv vil ikke blive for evigt, men det vil give dig mulighed for at ændre ofte dekorative. Eksempler på laminatgulve:

varm indretning køkkengulvet med imiteret trægulve

køkken deco elegante lamineret gulv

Laminat gulve i mørk skygge

moderne laminatgulve elegant

Køkken dekoration med laminatgulv lys skygge

gulv køkken laminat lys skygge

Træ køkkengulvet med imiteret træ belægning

deco lamineret gulv køkken

Traditionel Deco køkken med laminatgulv

moderne lamineret gulv køkken

moderne og stilfuld laminatgulve

deco spisestue gulv Lamin

deco idé lamineret gulv

jorden overtræk lamineret træ efterligning

coating gulv moderne laminat

hyggelig stue gulv Lamin

sal soveværelse sengetid stratificeret

lamineret gulv stue design


About the author

admin