Lysekroner designe smuk til indendørs belysning – anews24.info

Lysekroner designe smuk til indendørs belysning

Interiør design lysekroner belysning idé

I fortiden, til lysekroner drives af stearinlys lys hjem velhavende familier. Siden da har mange ting ændret sig med udviklingen af ​​moral og samfundet, således at armaturerne af denne art er nu tilgængelige for alle.


Og, selvfølgelig, deres virkemåde er blevet forbedret med tiden for at sikre os en langt mere moderne belysning, enklere og mere sikker end tidligere tilgængelig!

design samling af lysekroner bemærkelsesværdigt for indvendig belysning

køkken design lysekroner spisestue deco

De moderne og moderne design lysekroner afspejle denne udvikling og de nyeste tendenser inden for boligindretning med, især, mere abstrakte former og fremstiller ved hjælp af materialer, der ikke kan forventes ikke nødvendigvis. Lad os vende tilbage til den vidunderlige verden af ​​indvendige lysekroner, der dominerer markedet nu!

oprindelige design lysekroner: Cocoon af Romuald Stefanski

Deco design moderne lysekroner belysning

Cocoon Gloss af Romuald Stefanski er nysgerrig, ikke kun på grund af sin form, men også på grund af den måde, det skulle komme i rummet. Det blev faktisk designet til at gå ned ganske lav, hvilket ikke ville være overraskende, hvis det ikke var så imponerende størrelse. Så kombinationen af ​​disse to aspekter, dens udseende og dens installation, hvilket gør dette pendelarmatur et interessant objekt, trofast gentage som en kokon!

Lysekroner design for overdådige udsmykning: Matheny

Interiør design moderne bordlampe lysekrone

Matheny er en sådan design lysekroner, der ikke ønsker at bevæge sig væk fra det traditionelle begreb af denne type af indendørs belysning. Og det er netop derfor, det er i stand til at tiltrække vores opmærksomhed: dens luksuriøse og sofistikerede form, minder os om de rådhuse og saloner i det 18. og 19. århundrede.

Lysekroner design for nem og effektiv belysning: Charles

suspension design Belysning

Charles er en lysekrone, der plot, fordi det indeholder 20 lamper, hvoraf halvdelen er orienteret mod loftet og den anden ind i rummet gulvet. Med andre ord, kan ejeren af ​​denne armatur vælger at bruge det på to måder: til at producere omgivende belysning eller opgave belysning og fokuseret på et objekt placeret under Charles.

Moderne kompakt udseende Lysekroner design: Ike

Design lysekroner nutidige interiør inventar

Den Ike suspension er en del af rækken af ​​produkter, der fremstilles ved hjælp af moderne og originale materialer. I dette tilfælde er det kobber og aluminium. Takket være sin lille størrelse og dens raffineret form, vil det være hensigtsmæssigt at dekorere flere rum i huset, såsom en spisestue, et hjørne måltid, en hall eller indgangen og, hvorfor ikke, en vinkælder !

Moderne Lysekroner design og sophististiqué: Cloud Seed

Lampe design moderne design suspension

Design Cloud Seed lysekroner omfatter 112 knopper støbt i bronze. Hver knop indeholder en lille dråbe glas med LED-belysning. En vidunderlig model til udsmykning af et rum eller en moderne stil lounge!

Lysekroner design til luksus indretning af Murano-lysekroner Rezzonico

design lampe lysekrone barok

Nogle design og moderne lysekroner suspensioner ikke distancere sig fra deres forgængere. Vi tager som bevis den smukke serie af modeller, der tilbydes af Murano-lysekroner Rezzonico. Rich ornamenter, de ikke skjule deres inspirationskilde er den barokke stil.

Moderne Lysekroner design, der udsteder de geometriske former: Pavuk

industriel armatur suspension lysdesign

Moderne inventar er i vid udstrækning påvirket af populariteten af ​​geometriske former og rene linjer. Den Pavuk suspension er et meget godt eksempel.

Pendelarmatur moderne vintage-inspirerede Angelus

Interiør design moderne deco lysekroner suspensioner

Fås i fire forskellige farver, er Angelus ligger halvvejs mellem moderne design og de lysekroner klassisk stil.

Lysekroner design for en bemærkelsesværdig interiør: samling Jern Blomster efter Valentina Giovando

design lamper interiør deco hus

Hængende lampe til indendørs inspireret af barokstil

Indretning lampe armatur

Valentina Giovando giver os en samling af moderne loftslamper, hvis produktion er baseret på metal job. Denne samling kaldes "Iron Flowers" (Iron Flowers engelske) og inkluderer bl.a. Nodi, lampe lavet af organiske materialer i tre niveauer, og Nudo, lysekrone, der viser off skønheden i de råvarer, det er lavet.

sarte nutidige suspensioner af Roberto Cavalli

hængende lamper moderne skygge

Moderne nedhængte armaturer med geometriske former

idé inventar og lamper'interieur

Hvis du ønsker at overraske din familie og alle dine gæster, vælge nutidige suspensioner, der består af små kugler af Roberto Cavalli.

Lysekroner designe smukke Liane af Emanuel Ungaro

Design lysekroner lampshade deco interiør

Liane lampe Emanuel Ungaro designet specielt til at udsmykke rektangulære form dele, som sandsynligvis bestemt udseendet af selve armaturet. Denne suspension design kan fås i neutral farve eller krystal rav.

Shade sent til indvendig belysning af zen Llandro

Design lysekroner belysning lamper inde

Mere end bare et armatur, den suspenderede lampe med sommerfugle Llandro er en sand arbejde af moderne kunst. Ud over at gengive en lys og romantisk, vil dette indendørs lysekrone passer meget godt med en Zen deco-stil på grund af sin form igen forstærker udseendet af vindspil.

Foto ophængt lampe moderne stil Flowerpot

Moderne design interiør dome lys lysekroner

Sælges i en række forskellige farver, vil design lysekroner af Flowerpot være en god supplement til en moderne interiør belysning, der er enkel, men imponerende.

Lysekroner design kombineret i en original suspension: Under Curve Ball

interiør design belysning design lysekroner

Under Curve Ball er en kunstnerisk skabelse består af flere individuelle lamper af en skulpturel look. Foreslået af fabrikanten i forskellige størrelser, kan Kurve Under Ball anvendes alene eller i kombination med andre anlæg.

Hængende lampe gengive effekten af ​​en spotbelysning: Fade

Industriel lysarmaturer indretning

Loft Lampe Fade er designet til at give brugerne mulighed for at rette lyset af en delikat og effektiv måde, ved at gengive effekten af ​​en plet.

Original design lysekroner indeni: Kolbe af Tom Dixon

design hus interiør deco lysekroner

indvendige belysning Indsamling af moderne stil af Tom Dixon

Moderne interiør design lysekroner

Kolben udpegede design lysekroner blev opfundet af Tom Dixon. De er inspireret beholdere hætteglas slags man bruger i laboratorier. Disse loftslamper er en del af en samling af lamper med cylindriske former, sfæriske og koniske, der kan bruges sammen for at skabe en virkelig interessant effekt.

stilfuld loftslampe for Nature Deco: Papir Foresti

Foto belysning interiør design lysekrone

Papir Foresti er en moderne indendørs lysekrone, der synes at have været inspireret af den naturlige indretning og især ved fremkomsten af ​​et træ med tæt løv. Denne fine og originale lampe minder os om det papir, suspenderede Midsummer Light, som vi har brugt denne publikation.

moderne lysekrone til boutique interiør: Living lysestage af Koket

moderne lysekroner lamper'interieur

Den vintage stil er meget populær blandt nutidige designere og husejere, og det er formentlig grunden til Koket fik ideen til at markedsføre levende lysestage en lysekrone, der udtrykker en harmonisk balance af elementer vintage og moderne stil.

moderne belysning og sfærisk formede design suspension: Bubble lysestager

inde belysning moderne suspensioner

De armaturer af Bubble serien lysestager fås i en bred vifte af former og mønstre, der fortolker på forskellige måder den kugleform. De smukke bolde, der er i hjertet af det karakteristiske udseende af denne suspension kan tilpasses ved hjælp af en guld eller sølv lag, som ville give denne lampe endnu mere speciel luft.

Moderne fortolkning af interiør lysekrone sfæriske Giotto Burst

moderne design pendel belysning

Giotto Burst giver os mulighed for at se en anden kreative og usædvanlige tolkning lysekroner sammensat af flere sfæriske inventar.

Lamper suspenderet for custom design belysning Mod Shakuff

moderne belysning lysekrone inde producent

Mod er en del af design lysekroner solgte Shakuff. Består også i flere sfærer, det giver dig mulighed for at vælge sit udseende, ved individuelt at justere højden af ​​hvert af disse elementer.

interiør design lysekrone til højloftede rum ved Iacoli & McAllister

armaturer'interieur eclairage LED

Iacoli & McAllister skabte denne smukke moderne vedhæng metal de agter at husejere med højt til loftet.

elegant loftlampe barok-inspirerede Ondine

Barok lysekrone belysning inde hjem

Hvis du kan lide spil af lys og skygge, kan du erhverve Ondine, stængler en delikat lysekrone i hvid knyttet til en struktur med 12 små pærer formede stearinlys.

hængende bold lampe lysekrone Spirit til store åbne indvendige rum

moderne interiør suspension lampeskærm

Bolden er ophængt ved navn Spirit lysekrone. Fra et meget nysgerrigt, ville hun komme godt især i et stort åbent rum, hvor hun kunne skinne i al sin pragt.

eklektisk design lysekroner til bordet indretning spisning Michael McHale

Moderne vedhæng lys spisestue

Loft Lampe af Michael McHale fortæller os, at design dekorative elementer kan kombinere flere stilarter og på en vellykket måde. Det ville være en dejlig tilbehør til indendørs eklektisk design.

Suspension med krystal, et ideelt supplement til rum med luksus indretning

belysning spisestue loftslampe krystal

Luksus indvendig belysning og følelse af pragtfulde glans *

moderne inventar deco luksus krystal

Det luksuriøse indretning er afhængig af fabelagtige udseende tilbehør. Med deres magiske tilstedeværelse, design lysekroner med Swarovski krystaller er helt sikkert fortjener en sådan rolle.

Moderne Lamper køkken boligindretning: Strinh H0 af Rotaliana

moderne køkken inventar inde belysning

Karantæner og storslåede lysekroner design: Crystal Palace af Tom Dixon i samarbejde med Swarovski

Foto loft lamper skygge inde

* Indendørs design med Swarovski krystaller


Like this post? Please share to your friends: