Belysning vintage gamle biler eller motorcykler forlygter – anews24.info

Belysning vintage gamle biler eller motorcykler forlygter

belysning stativ vintage motorcykel forlygter

Alle elsker forlygterne på gamle biler og motorcykler, du ved, dem der ser ud som store øjne stirrer på dig, og giver bilen et menneskeligt udtryk.


Det er næsten en skam, at i vores moderne rammer, der designer lamper integreret i afdækningen af ​​indlysende aerodynamiske årsager. Heldigvis firmaet Urban Light Factory, der er baseret i Berlin, fundet en original og økologisk måde at få dem, omdanne dem til design og vintage inventar.

Lysdesign og vintage

vintage inventar udsat stativ forlygter

Hver lampe model er unik og kommer fra fyrtårne ​​tilbage i deres saft. Det vil sige, at ingen af ​​inventar har gennemgået renovering, reparation eller maling. Det første materiale kommer fra alle former af forladte transporteres i motoriske lighuse: gamle biler, motorcykler og endda traktorer. Disse armaturer fås i forskellige versioner: hængning eller stativ.

Rust oprindelige garanti

Vintage rustne inventar hængende lys

Selvom udvendige er tilbage i sin oprindelige tilstand, er alle ledninger udskiftet og alle komponenter er samlet igen for at besvare naturligvis til moderne sikkerhedsstandarder. Hvad giver disse lamper en virkelig autentisk, holder skade svunden tid, kløer og pukler udholdt hele deres brug på vejen og på markerne.

Alle kabler er udskiftet

Vintage belysning stativer flagskib modeller

Det endelige produkt sendes til kunder i charmerende trækasser og nyttiggørelse fra udledninger fra industrien. Og kundeservice er meget komplet: du vil modtage med disse lamper de nødvendige redskaber til at udskifte deres pærer samt en brugervejledning og en brochure. Denne brochure giver et præcist overblik over den specifikke for hver lampe levede, hvor det kommer fra, og hvad er dens historie; det er klasse!

En kølig træemballage også genvundet

vintage inventar pakket stativ forlygter

Historisk fyrtårn og værktøjer til at erstatte pæren

Genbrug lamper vintage brochure værktøjer

Alt for sød!

Genbrug lamper stativ vintage trækasse

Model suspenderet blå

Genbrug blå vintage lamper ophængt

Den dejlige patina af passerer tid

Vintage sort forlygte lamper Genbrug

En BMW lampe

Genbrug lamper stativ vintage cykel sort bmw

Vintage lamper Urban Light Factory

lamper Urban Light Factory stativ

lamper Urban Light sort bmw detalje

Urban Light Factory røde lamper ophængt


Like this post? Please share to your friends: