belysning

armatur suspension OLED ny generation af Selux

moderne armatur OLED suspension

Når vi tænker på dekoration udstilling, må vi aldrig glemme betydningen af ​​lys. en armatur suspension for eksempel kan være en meget oprindelige udsmykning og fuldstændigt at transformere atmosfæren i et rum.


Ved at vælge lamper, skal du tænke på indretning og design af rummet, men også til loftet, hvis du vælger et armatur suspension som den, du vil se i denne artikel. Dette er et armatur lavet ved hjælp af en ny teknologi.

ny generation OLED armatur suspenderet af ART + COM og Selux suspension armatur OLED deco

dette armatur suspension er bare smuk! Det er en ny generation armatur suspension med OLED-teknologi, der virkelig har noget at gøre med LED-teknologi. Teksturen der kommer gennem Selux og ART + COM er opkaldt Manta Rhei fordi hans bevægelser minder om de bevægelser linje på bunden af ​​havet. Rammen består af 140 små og tynde som papir stykker anbragt rektangulære OLED moduler, som emitterer til enhver tid en ensartet lys. De synes at svæve i luften og giver indtryk af bevægelse. Det er kompliceret, men det fungerer, og det er smukt. Armaturet er fleksibel affjedring kan tilpasses - det kan udvides så meget som du ønsker. Og det er kun begyndelsen, lover producenten - snart vil der være en hel familie af kinetisk belysning. Fremtiden er her!

Armaturet design minder om flytning af en linje på bunden af ​​havet suspension OLED armatur stue

Dette design belysning er perfekt til en stor stue eller endda en restaurant eller bar Deco OLED lysdesign

Armaturet suspension er modulopbygget og fleksibel OLED belysning oprindelige design

Den moderne armatur består af 140 rektangulære moduler OLED lysdesign Selux


About the author

admin