rejser

Luksus Aircraft: interiør til private flyvninger komfort

deco interiør luksus flyvning private fly

Byggeindustrien og udviklingen luksus flyet er i øjeblikket boomer. Stadig private jet fabrikanter appellerer til professionelle malere at bestille luksuriøst interiør til at give deres kunder med stadigt mere komfortabel rejse.


Vi undersøgte disse private jetfly, hvis hytter ligner nogle gange til det fyrstelige palads, undertiden høje arbejdsområder end eller midler til futuristisk transport.

Luksus fly Foto: Boeing 787-9 Dreamliner private jet

rejser luksus luft historie fratager

Boeing Dreamliner er et privat fly til millionærer. Med en pris på 250 mio, dets indre har endda sit eget navn, Azure. Farvepaletten valgt for sin indretning er, at neutrale nuancer, der inspirerer en behagelig fornemmelse af lethed. Atmosfære meget velegnet til flyvninger på kort og lang afstand!

Landskabspleje fly luksus lyse toner for en afslappet og zen flyvning

luksus privat fly indre indretning

Blandt de luksuriøse bekvemmeligheder (og lad os se det i øjnene) noget slående, at private jetfly, der er marmor væg i området reserveret til soveværelse, badeværelse med spa og flere skærme i forskellige dele af flyet. Dette Boeing har også en spisestue, en underholdning område og bar.

Luksus kabine privat fly: soveværelse med marmor væg

luksus flykabiner design jet

Soveværelset er prydet med malede overflader og metal paneler, der producerer et moderne, men afslappet atmosfære perfekt til afslappende stunder i løbet af en lang rejse.

Photo Airbus ACJ319 - en art deco luksus fly

luft luksus privat jet Layouts

En privat jet luksus art deco-stil, eksisterer det: det er den Airbus ACJ319 hvis interiør er helt malet i sort og hvid, med tilbehør og mønstre, der er baseret i vid udstrækning på sæt af veterantog .

Airbus-fly med luksus kasse og design bløde lænestole

luft luksus privat jet fly

Med sine smarte interiør og opskalere accenter godt målt, dette Airbus gør os tænke på en værdig plads til James Bond film. Du kan forestille dig den berømte hemmelige agent på en af ​​disse elegante stole, en vodka martini i hånden!

private fly og luksus badeværelse indretning med forgyldte elementer

fly interiør design luksus jets billeder

Med sine gyldne ornamenter, er denne luksus private fly absolut designet til at give indtryk af en royal transport.

luksus fly indretning af Jumbo Jet med Haeco

luksus luft Deco design jet flyvning

Haeco er en virksomhed, der arbejder inden for flyvedligeholdelse og forlænget sin indvendige indretning forretningsfly og private jetfly.

Rejse med luksus design fly: privat jet A330-200

luksus flyrejser frataget jetfly

Disse er hans designere, der opfandt udsmykningen af ​​luksushytter af Airbus A330-200, en jumbojet, hvis design er kendetegnet ved en meget vellykket aftale mellem traditioner orientalsk stil, og at i Vesten.

Deco luksushytte privat fly: soveværelse for langdistance-flyvninger

airplane billeder luksuriøse private flyvninger

Denne private fly indeholder en spisestue, et bibliotek, der også kan fungere som et møde mellem virksomhed og, selvfølgelig, en bar.

Den luksus fly: den private jet 747-8 af Greenpoint Technologies

deco luksus private jetfly inde

Fly jet luksus interiør med lyst træ og beige design

Billeder luksus jetfly inde luft

De $ 358 millioner private jet Boeing 747-8 kan tage om bord 450 mennesker at fordybe sig i en fyrstelig atmosfære af komforten. Den opnås ved hjælp af dekorative elementer af træ og guld til stede på overfladerne af det indvendige og nogle møbler.

luksus luft: design værelse med guld knapper

flyvning jet luksus private fly deco

Det indre af denne luksus fly indeholder en spisestue, et rummeligt soveværelse i lyse nuancer, et kontor og et gæsteværelse.

Rejse komfortabelt i en luksus jetfly: Airbus 319 Emirates

Luksus jet fly priser, fratager

Den private jet Airbus 319 Emirates er rettet mod et lille publikum siden sin kabine er egnet til kun 19 passagerer. Det vigtigste område af dens indre indeholder en tabel til møde erhvervslivet, spiseborde og læderlænestole.

Rejse med luksus luft: komfort og ro i en personlig rum

billede privat jet luksus indre indretning

Luksus jetflyvemaskine Emirater med imponerende badeværelse

design luksus flyrejser privat fly

Den mest imponerende del af dette design er stadig flyet badeværelse, som bugner i guld belægninger, en plads værdig fortællinger om Tusind og én nat i moderne version!

Luksus Jet BBJ 737-800: en privat jet med design *

flyvende private jet indretning

Nogle typer af luksus fly ligesom 737-800 BBJ, tiltrække opmærksomhed med den unikke valg af interiør design, der præsenteres. Instrueret af den kendte designer Marc Newson, er denne private jet til huse i en original stil, der blander retro design og futurisme.

Billede af originale luksus fly vintage stil

luksus private jetfly flyvninger

Luksus Interiør dekoration til flyet rejse privat

Layout jet privat indendørs luft luksus

Det ville ikke være forkert at sammenligne billeder af dette fly til billeder af Star Trek Enterprise rumfartøjer (og vi agter oprindelige kult-serien)!

Luksus Embraer Lineage 1000 for forretningsrejser

interiør dekoration luksus fly

Den private jet af Embraer Lineage 1000 er en løsning for forretningsfolk, der ønsker at give komfortabel rejse mellem aftaler over hele verden. Dens pris anslås til millioner $ 53. Den mest originale element og mest imponerende af denne private luksus jet? De store vinduer, der giver passagererne til at forblive i konstant kontakt med ydersiden.

Landskabspleje luksus fly: jet Pfizer

private fly leje luksus flyvning jet

Pfizer er et amerikansk firma med speciale i udvikling af lægemidler, der ejede en privat jet sælges i 2009 for millioner $ 64.

privat luksus jet: komfort forretningsrejser

design luksus private fly jetset

I modsætning til andre private fly, at Pfizer ikke chokere valg af møbler og materialer, der anvendes i sine overflader. Det er snarere at udvikle en behagelig og bekvem transport, med blot et par luksus dekorative hånd.

Luksus privat jet billede, der tilhørte Pfizer

jet flyvning luksus dekoration

* Design af Marc Newson


About the author

admin