kotiin vihjeitä

Varastointi alle portaiden säästetty tilaa

kirjasto varastoinnin portaikko

Etsitkö ideoita varastoinnin portaikko ? Jos sinulla ei ole tilaa ja tarvitset lisätilaa, niin älä tuhlaa neliömetriä ja optimoida tilan alle portaiden kautta galleria 48 alkuperäisen varastointi ideoita.


Hyllyt, kirjasto, toimisto, kaapit, tuolit, muutos portaat avaruudessa on ihanteellinen, jos haluat vapauttaa muut huoneet talon tai asunnon. Miksi ei järjestää ja luoda liiketoimintaa oman tallennustilaa ja lisätä sen kokoa?

Varastointi alle portaiden säästetty tilaa

pukuhuone alle portaiden kaappeja ajatus tiiliseinä

Ensin sinun on päätettävä, jos tarvitset huoneen tai ylimääräistä säilytystilaa. Riippuen tarpeisiin, on täysin mahdollista harkita kaiken: huonekalut tallentaa pulloja, kirjasto, pukuhuone, nurkkaan luku- ja työskentelytila, baari ja jopa keittiö ja wc!

alle portaiden varastoinnin idea hyvin pieniin tiloihin

Varastointi alle portaiden pieniin tiloihin

Jos haluat asentaa kaapin alle portaiden klassikko, on suositeltavaa valita heiluriovien. On hieman erilainen ja omaperäinen sisustus, voit asentaa liukuovet. On olemassa monia erilaisia ​​malleja koot kaappeja, eri värejä ja materiaaleja. Kaapit ja laatikot ovat ihanteellisia toimenpide, jos haluat maksimoida jokaisen neliön oman elantonsa. Tässä on pieni studio, jossa tilaa portaikon alta kuuluu wc, laatikot portaat ja armoire.Il on myös mahdollista luoda pöydän alla portaita. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, toimistokalusteet voidaan asentaa, tuoli ja pieni hyllyt kirjoja ja tallenteita. Se on ihanteellinen ratkaisu, jos sinulla ei ole kotitoimiston.

Ajatus varastoinnin portaiden kulmahuoneen hyllyillä

toimisto varastointi alle portaiden

Jos portaikko sijaitsee vieressä ruokailuhuone tai olohuone, voit integroida ja sulautuvat taustan. Niille, joilla pieniin keittiöihin ja tiedä minne laittaa astiat, tilaa alle portaiden tulee kaapissa. Tässä on esimerkki tila alle portaiden varustettu hyllyillä ja suljetaan liukuovi:

Hyllyt ruokia ja liukuovet

kaapissa ajatus tavaratila hyllyt puuportaat laatikkoa ajatus ruokailu

Monet ihmiset puuttuu tilaa tallentaa teoksiaan. Jos tämä on asia, sitten mennä eteenpäin ja luoda tilaa alle portaiden mukava kirjasto. Tässä on portaikko hyllyt kirjoja ja tiedostojen laatikot säilytykseen pikkutavaroille ja tarvikkeet.

Kirjasto puisilla laatikoilla

laatikot hyllyillä varastointi ajatus deco portaikko muurikivi- ruokasali

Ikea löydät kalusteet tilaa alle portaiden hyvin käytännöllinen ja hyvä laatu. Seuraavassa kuvassa, tila on sisustettu suuri valkoinen puinen laatikkoa Ikea. On selvää, hän on melko hyvin optimoitu.

Laatikot ja hyllytvalkoinen laatikot ajatus varastoinnin kirjasto valaisin suspensio portaikko

Tässä on erittäin myönteisen kehityksen: kirjasto ja lukunurkkaus. Portaikko sijaitsee lähellä suuri ikkuna. Sisustussuunnittelijat ovat päättäneet optimoida ja yhdistää kaksi aluetta: yksi portaiden alla ja tuulilasin. Saat todella kodikas tunnelma, lattiamatto koristaa lattian.

Kirjasto ja lukunurkkaus

Varastointi alle portaiden kirjaston hyllyssä puu matto varastointi käytännön ajatus

Pienissä huoneistoissa yhä enemmän suunnittelijoita päättävät optimoida tilan alle portaiden asentamalla wc. Integroitu seinään tämän, ne ovat hyvin huomaamattomia, vaikka näkymätön.

wcwin ajatus ylös alle portaiden varastoinnin lampuilla puukalusteet wc

Jos pidät hyvää viiniä, mutta et voi laittaa sinut on todellinen kellari, miksi ei luoda mini viinikellari alla portaita. Yksinkertaisesti asentaa viinipulloteline ja täältä:

Mini viinikellari portaiden alla Varastointi alle portaiden säilytys laatikot ajatus viinipullot

Suuri kirjasto puuhyllyllä, vaatekaappi ja punainen tuoli Kirjaston lukusalissa varastointi ajatus istuinpäälliset puulattia puu portaat

Varastoinnin portaikko on puiset huonekalut

alle portaiden varastoinnin ajatus laatikot puu säilytyslaatikko nahkanojatuoli

Hyllyt ja varastointi laatikot

alle portaiden varastointi ajatus hyllyt valkoinen metalli säilytyslaatikoiden ajatus puinen portaikko

kirjastoTallennustilaa säästävä idea puuportaat alkuperäisen suunnittelun keltainen nojatuoli kirjasto

Rakennettu mukautetun portaikko alle Avar huonekalutlaatikon custom puukalusteet varastointi ajatus portaikon suunnittelu puulattia olo

Pieni keittiö varastointi portaiden alla

Varastointi alle portaiden keittiö

Varastointi alle portaiden varastoinnin ajatus deco sohvatyynyjen kirjaston kirjat varastoinnin Paloportaat varastohyllyt ideakirjoja pukuhuone alle portaiden varastoinnin ajatus
alle portaiden varastoinnin ajatus tyyny tuoli kirjat

Ajatus tilaa varastointi alle portaiden varastoinnin puukalusteet Deco ajatus

Varasto hyllyt ajatus laatikot portaikko säästää tilaa

Ajatus työn tilasuunnittelu konttorin puuportaat muotoilu ergonominen tuoli hyllyt puuportaat varasto ajatus ruokasali parkettia puu ruokapöydän tuoli deco portaikko suunnittelusta Tallennustilaa alle portaiden idea puu tuoli puuta toimistokalusteet portaat tallennustilaa säästävä ideoita puuta kirjasto tilaa

työtila ajatus portaat varastointi työtuoli metallintyöstö varastointispace alle portaiden Kaappi ajatus pullo viiniä seinä deco portaikko merkintä alle portaiden Kaappi ajatus puu seinä hylly alle portaiden Kaappi laatikot ideoita kokolattiamatto puulattia lukunurkkaus tilaa alle portaiden varastoinnin ajatus puuportaat alle portaiden varastohyllyt ajatus puuta ruokapöytä tuolit Varasto hyllyt portaikko ajatus puulattia varastointi Tallennustilaa alle portaiden idea puu nurkkaan lukeminen tuoli tyynyt Ajatus tilaa alle portaiden Kaappi Wood alle portaiden tallennustilaa hengentuote tilaa säästävä pieneen tilaan kehityksen tilaa alle portaiden idea tuolin laatikot Puu deco suunnittelu puuportaat Varasto ajatus puun sijaan saada portaikko laatikkoa pöytä ruokapöydän tuoli puu kaappi säilytystilaa ajatus alle portaiden puinen laatikot Polkupyörän tallennustilaa ajatus alla puulattia Porraselementtien suunnittelu varastointi kirjasto puinen portaat tila puun tuoli tyynyt Tallennustilaa alle portaiden idea optimoimaan tilan wc kehityksen tilaa alle rappu tuoli puinen kirjaston hyllyssä Ajatus kehityksen tilaa alle portaiden Kaappi puu ovi suunnittelu Säilytyspulloissa kellarin portaita ajatus sisätilaa säästävä seinä sisustus tallennustilaa ajatus puinen kirjaston hyllyssä kirjat matto kerroksen lounge puukalusteet portaat säilytys laatikot Puiset ajatus deco suunnittelu seinämaalaus ideoita

Ajatus tallennustilaa alle portaiden mukautettuja laatikot

alle portaiden varastoinnin ajatuksen moderni sisustus laatikot hyllyillä


About the author

admin