kotiin vihjeitä

Puu Varastointi: luovia ideoita ja sen ulkopuolella

varastointi puutavaran puutarha idea

Vaikka useimmiten tulisija on tärkein vetonaula, joskus rooli keskipiste huoneeseen pelaa tarvikkeet ja sisustus tulisijan ympärille.


Jos sinulla on puun polttaminen takka, joten älä unohda erityisesti puu säilytyslaatikko joka voi olla hyvä tapa täydentää sisustus tai tehdä siitä kiinnostavamman ja lämmin sisä- ja ulkotiloissa.

Varastointi puun nykyaikaiseen olohuoneessa

intereur moderni puu varastointi

Talvi on aika vuodesta kun etsimme tahtomattaan viettää enemmän aikaa takan ympärillä. Mutta pitää lämpimänä koko talven, sinun on tietenkin paljon puuta, ellet ole yksi näistä huippumoderni tulisijoja, jotka toimivat kaasulla.

Hyllyt rakennettu sisätiloihin puu säilytyslaatikko

puu sisustus varastointi huone

Silti useimmat meistä on taipumus laiminlyödä vaihtoehtoja puu säilytyslaatikko ja siksi nyt yritämme auttaa lopettaa tämä "häiriö" tarjoamalla enemmän mielenkiintoisia ja inspiroivia ideoita.

Moderni betonihormiin tilaa puu säilytyslaatikko

varastointi puutavaran sisä- deco suunnittelu

Ylittää yksinkertaisen toiminnallisuuden puupinoista voidaan helposti muuntaa koriste-elementtejä, jotka antavat rakenne ja tyyli sisustus sisätilojen tai ulkoa. Se vain kestää on hieman luovuutta.

Deco tanssisali kapealla puun varastoinnin

Sisustus deco ajatus varastointi puutavaran

Sisällä riippumatta siitä, onko se on olohuone, keittiö, makuuhuone tai sali, luovia ideoita varastointi auttaa muuttaa tavallisen sisustus ehdottoman ylimääräisessä keskipiste.

Oleskelutila, jossa on takka ja puu säilyttää alle

puun varastoinnin ajatus deco sisätila

Talvi on myös aika kuljetettaessa puun sisälle ja ensi kaudella voit tehdä sen tyylillä kääntämällä näihin keinoihin nerokas kulmia tai tyylikäs sarakkeita, joka muuttaa puun osaksi työtä 'taiteessa.

alkuperäisiä huonekaluja käytetään varastointiin puutavaran

puun varastoinnin ajatus luova

Esimerkiksi tallentaa puu pystysuora sarake on tullut eräänlainen trendi, kun se tulee puu säilytyslaatikko nykyaikaisella olohuoneessa. Tämä on todellakin ajatus todella helppoa, mutta erittäin luova ja hyvin kaunis.

Kaunis moderni oleskelutila koristeltu puu

varastointi-puu-alkuperäinen-interieur

Sarakkeen tai niche voi hyvinkin olla muodoltaan ja kooltaan, että haluat sovittaa koristeellinen tyyli huoneen. Älä epäröi käyttää unohdettu nurkasta muuttaa sen lämmin ja viihtyisä tila, huolellisesti piilossa ... tai ei.

luova koriste ratkaisu puu säilytyslaatikko

Puu säilytyslaatikko olohuone

Esteettiset ja käytännön näkökulmasta, se on parasta luoda nämä "markkinaraon" lähellä samasta savupiippu. Tarvitset myös tikkaat napata puun huipulla, mutta se haluaa sitä. Mutta sitten, mitä tapahtuu näiden tyhjä Palstojen lopetat puisia keväällä tai syksyllä?

Huoneen Muodonmuutos talonpoikaistyyliin

puiset olohuone suunnittelusta Säilytys

Voit hyvin täyttää nämä markkinaraon ja sarakkeet joitakin luonnostaan ​​kuivattuja oksia tai muita koriste-esineitä, kuten maljakoita tai perhekuvia päivittää sisustus huoneen. Ole luova ja älä unohda, että mitään on kiellettyä!

Alkovi käytetään varastointiin puutavaran

tallennetaan ajatus sisempi puutavaran

Kun valmis talvella, jos sinulla ei ole käyttämättömiä puuta, voit mennä pois teidän kuistilla tai omassa puutarhassa. Kyllä, tämä voi tuntua hieman liian helppoa, mutta muista, että varastointi puutavara ulkopuolella vaatii suurta huolellisuutta suojella eri elementtejä.

puu sisustus Varastointi

Ottaa hyvin huomioon sijainti puutavaran ja on suunnitelma B huonoissa sää. Jos sinulla on patio tai katettu pergola, tämä on luultavasti täydellinen tilaa luoda luova puu sarake.

moderni Halkoja varastointi

On täysin mahdollista sijoittaa puun nurkkaan vieressä ulkona takka ja lisää mukava sohva. Sinulla on kaunis ulkona rentoutumista, jossa voit viettää kesäiltoina tai jopa ne syksyllä.

Puu säilytyslaatikko olohuone ajatus

Puuvaja on toinen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat tallentaa suuria määriä puuta ja haluavat samalla pitää heidät poissa sisäpuolelta, koska niiden rakenne, tilanpuutteen tai termiittejä.

Puun varastointi hyllyt oleskelutila

Ei ole väliä, miksi et halua pitää puun puuvaja voi auttaa, jos sinulla on tilaa ja resursseja sen rakentamiseksi tarvitaan ETSON ylläpitoon. Se voi olla suuri tai pieni tarpeen.

Sisustus ajatus Deco puu riveissä

Mutta mieti uudestaan, ylläpitää ja hoitaa puun ulkopuolella eivät ole niin yksinkertaisia ​​kuin luulet ja sinun täytyy miettiä tarkkaan ennen kuin teet päätöksen aiotteko tallentaa puuta sisälle tai talon ulkopuolella.

alkuperäinen varastointi puutavaran luova

ulkopuoli puu ajatus varastointi

Miten te käyttää tallentaa puu voidaan kaunistaa ulkonäköä olohuoneen, keittiöön tai makuuhuoneeseen omaperäisellä ja hyvin luonnollisella tavalla. puu säilytyslaatikko luova eri elementit on useimmissa tapauksissa, hyvä idea, varsinkin moderni sisustus, jossa kivi, lasi ja betoni määritellä rakenne, tyyli ja design.

puu säilytyslaatikko piha takka

Siten puu luo erittäin voimakas visuaalinen vaikutus antamalla tilaa enemmän rakennetta, lämpöä ja kehityssuuntia. Kuten muut lisäykset luonnon innoittamana, eri muotoihin puun varastoinnille sulautuvat hyvin lähes millä tahansa koristelutyyli kuin eklektistä, minimalistisesta tuli muotia viime vuosina tai maalainen tai nykypäivä.

puu säilytyslaatikko moderni puutarha

Ja joskus tarvitset muutamia yksinkertaisia ​​hyllyt täynnä puuta kokonaan muuttaa ilmakehän ja päivittää sisustus huoneessa. Voit myös käyttää nykyistä hyllyillä, jos ne ovat riittävän vahvoja tukemaan puun painosta.

lato puu ulkomuoto

Ei ole väliä, jos se on yksinkertainen hylly muuttuu säilytystila puun olohuoneessa tai mukautetun kulman, joka herättää huomiota. Älä epäröi antaa uutta eloa puupinoista tänä kesänä tai syksyllä, kun tulee kylmä.

Range puu ulkotarha ajatus

Voit myös iloisesti yllättynyt veistoksellisen kauneuden että puu antaa oman sisä- tai ulkopuolelle ja aiot ymmärtää katsomalla nämä kauniita esimerkkejä olemme valinneet juuri sinulle:

moderni ulkoa puu Range

Tässä esimerkissä puu on säilytettävä ulkona kulman takan vieressä. Huonekalut käyttää puun muistuttaa rakenne savupiipun joten molemmilla on jäsennelty ja huolellisesti tarkastella. Ja jos tarvitset enemmän tilaa, voit melko paljon laittaa puun alla portaita tai sen ulkopuolella.

terassi ulkona puun varastointi


About the author

admin