keittiöt

Contemporary puu keittiö 75 ehdotusta moderni design

nykyaikainen valkoinen puu keittiökalusteet

Kun se tulee järjestää keittiö, materiaali, joka näet useimmiten on puuta. Tietenkään tämä ei ole vain käytännön syistä. Koska loppujen lopuksi jopa nykyaikaisin keittiökalusteet ovat puuta.


Mutta se ei ole, miksi puu on niin arvostettu. Sen ainutlaatuinen ulkonäkö, ylellinen jyvät ja tietysti sen vaaleiden ja tummien värien myös tärkeä rooli. Puusta keittiöissä on pitkään pidetty melko perinteistä mutta tänään, kiitos ääretön puulajeja, Contemporary puu keittiö tyydyttää klassinen sisustus ja moderni. Joten miten rakentaa ja koristella Contemporary puu keittiö ?

nykyaikainen puu moderni keittiö suunnittelu

Moderniin puuta keskus saarella keittiö

Lisäksi kauneus, kestävyys on toinen erittäin tärkeä ominaisuus, että moderni keittiö. joten valita kiinteiden työtasot omassa keittiössä. Tammi ja pyökki ovat yleisiä vaihtoehtoja, kun taas tiikki, wenge ja iroko tarjoavat rasva rakenne, luonnollisesti vedenkestävä. Kaikki puiset työtasot tarvitse voidella vähintään kerran vuodessa. Lisäämällä "hot spot" tai käyttämällä lohkon puun pinnalla, se voidaan suojata lämpöä. Altaan alueet olisi hyötyä evakuointi ja voitelu kourut tulisi olla kaksi kertaa useammin kuin muualla työtason. On myös suositeltavaa käyttää moderni päättyy paremman suojan päivittäin kulumista.

Contemporary puu keittiö suuri keskus saarella

nykyaikainen puu keskus saarella keittiö layout

Jos keittiö vaikka puu ei ole sinua varten, voit käyttää puisia elementtejä kuin mestariteoksia. Yhdistämällä lämpö ja luonnollinen rakenne puun erottuvalla viimeistely, kuten maali, esimerkiksi, on tullut erittäin yleinen yhdistelmä viime vuosina. Tämä on paljon kevyempi ilme kuin ulkoasua kokonaan puusta voi näkyä melko raskaita. Valitse yksi puulajia ja käyttää sitä esiin tietyllä alueella, kuten saari tai työtason luoda sisustus, joka on rennompi ja todella omaperäinen.

Deco nykyaikainen keittiö siirtymäkauden tyyli

Nykyaikainen keittiö Puu Tilankäyttö pieni moderni muotoilu tilaa

Kestävä, massiivipuuta huonekalut on väistämättä kallein vaihtoehto. Vielä, huonekalut yhdistämällä kiinteitä puupinnat puupohjaiset ruhojen voi olla yhtä kallista ja kestävä kuin kaikki-huonekalut. Valita niitä materiaaleja, kuten haitoista päällystetty esimerkki. Vaikka ovet ja laatikot puun ovat yleisimpiä vaihtoehto, kasvot lakattu huonekalut saamassa nopeasti suosiota. Usein tarjotaan massiivipuuta runko lakattu kalusteet tarjoavat mahdollisuuden käyttää enemmän eksoottisia ja ylellinen päättyy ja tulos - vähemmän todennäköisesti muuttaa muotoaan.

Deco Moderni puinen keittiö

nykyaikainen puuviilulla keittiön seinällä

Moderni päättyy ja kiiltävä lakattu vaativat vähemmän huoltoa ja tarjoavat suojan useaksi vuodeksi. Puhdistukseen, se on silti suositeltavaa välttää hankausaineita tai monikäyttöinen, jotka voivat vahingoittaa pintaa ja poistaa joitakin päättymisaika. Sen sijaan, kostealla liinalla ja sen jälkeen puhtaalla kuivalla kankaalla. Perinteiset päättyy kuten vahaa tai öljyä, jotka lisäävät elämän voi vaatia uudelleen täytäntöönpanoa ravitsee ja suojaamaan puuta. Muista kuitenkin, että kaikki puu kehittää patina ja tummentaa luonnollisesti iän myötä.

Deco ajatus ultra moderni keittiö puu

Nykyaikainen puinen mielenkiintoinen moderni design keittiö

Puun syyt ja sileä oikea sopii paremmin keittiöt klassinen ja muodollinen tyyli, kun taas näkyvästi puun syyt - enemmän epävirallisia keittiöihin. Ominaispiirteisiin, kuten solmua ja suonet, luodaan entistä hohdokas ja aidompaa ilmeen. Nykyajan keittiöt, tämä puulaji käytetään usein Skandinavian tai siirtymäajan sisustus.

Keittiön moderni puurakenne

nykyaikainen vaaleaa puuta keittiö

Monille viehätys pehmeä puu - kuten mänty - on sen yksinkertainen ulkoasu, kiitos sen alttius käyttää. Ne, jotka haluavat täydellinen viimeistely olisi pyrittävä vakaamman massiivipuusta huonekalut. Tammi on edelleen paras ratkaisu, kiitos sen monipuolisen viljaa ja väri. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla rikas ja yhtenäinen viimeistely kirsikka, mahonki tai sapele tai valita pähkinä tummempia ja dramaattisia sävyjä. Saat selkeän koristeellinen kuvio, vaahtera, koivu ja tuhka ovat hyviä valintoja.

Koristeellinen puinen keittiö U

nykyaikainen valkoinen puu keittiö

Puu on edelleen tärkeä rooli suunnittelussa moderni keittiö. Usein liittyy perinteiseen tyyliin, puiset keittiöt ovat nyt takaisin ja löytyy nykyaikainen tunnelma ja erittäin tyylikäs. Voit vapaasti kokeilla sisustukseen oman puiset keittiö ja älä unohda eklektinen tyyli on hyvin muodikas.

Sisustuspuu keittiö keskellä saarta

Nykyaikainen moderni design puinen keittiö

Keittiö on yksi tärkeimmistä huoneet talon. Usein sanotaan, että se on lämmin sydän tahansa kotiin. Valmista aterioita ja jakaminen on olennainen päivittäin rituaali. Tässä syy se ansaitsee kalustus ja moitteeton sisustus. Puu on yksi niistä universaali materiaaleista, jotka sopivat mihin tahansa huoneeseen ja paljastuvat hyvin lämmin, kun läsnä keittiössä. Siksi se, että se on usein valittu hallitseva materiaalia. Se on usein yhdistetty kiillotettu betoni, teräs, marmori tai kivi.

Ajatus puinen lakattu keittiö

Nykyaikainen puu keittiö suunnittelusta

Esimerkissä keittiön kuvassa alla, puiset huonekalut on tyylikkäästi yhdistetty beige laatat ja kalusteet kiiltävä suspensiossa. Tyyli sisustus voidaan kuvata "klassinen" tai "perinteinen".

Moderni keittiö keskellä saarta ja metalli kalusteet

Nykyaikainen puu keittiö koristelu

Marmori on yksi niistä arvokkaita materiaaleja, jotka aina saa meidät ajattelemaan eleganssia. Pitkä varattu ylellinen sisustus, se on yhä paikka moderni keittiö. Marmori tulee erilaisia ​​värejä ja tyyliä, joiden hinnat vaihtelevat. On myös mahdollista nauttia sen pieni hinta näyttää vaihtamalla kivi keinomarmorit tai sementtilaatat, esimerkiksi. Esimerkissä keittiön kuvassa alla, on läsnä muodossa keittiö backsplash. Sen vaaleanpunainen väri oli täysin sovitettu roikkuu valot yläpuolella Keski keittiösaarekkeen.

Valokuva tyylikäs puu keittiö

valkoinen puu keittiön suunnittelu

Skandinaavinen sisustus ei jätä ketään kylmäksi. Kun näet kuvan skandinaavinen sisustus, se kirjataan välittömästi. Se on yksinkertainen, tyylikäs ja kutsuu rentoutumista. Puu on aina läsnä, ei koskaan puuttuu. Täydellinen esimerkki siitä, mitä nykyaikainen skandinaavinen keittiö on puu, joka edustaa kuvaa alla:

nykyaikainen puinen keittiö koristelu

suunnitella Contemporary puu keittiö

Täysin pukeutunut puu keittiö? Tyylikäs keittiö, kuvassa alla, on valkoinen, päällystetty vaaleaa puuta lattiat ja kaikissa on puiset huonekalut. Valoisa ja tilava, se juhlii lämpöä puun kaikissa muodoissaan.

Ajatus puu kaapit keittiössä

Nykyaikainen puinen mielenkiintoinen keittiön suunnittelu

Puu on elementti, joka sopii kaikkiin huoneeseen. Tässä syy se on usein valittu siirtymistä materiaalina avoimia tiloja. Tämä koskee avoimen sisustus, kuvassa alla:

Sisätila keittiö ja avoin olohuone

moderni puu keittiössä

Harmaa ja puu - täydellinen ottelu nykyaikaisia ​​ruokia huipulla. Pidätämme puuta huonekalut ja harmaa työsuunnitelman ja lattia.

Puun ja harmaa keittiöContemporary puu keittiö idea

Maalaistyyliin on myös yksi niistä tyylejä, jotka juhlii viehätys puun. Sisäpuolista rustiikkityyliin keittiö, valita puun antiikki vaikutus ja kampanjan tyyliin metalli kalusteet.

maalaismainen keittiö malli

Suunnittelu puu keskus saarella keittiö

kampanja maalaismainen metalli telineeseen

Modernit puiset keittiön suunnittelu

Valkoinen lakattu puu huonekalut tuo kirkkauden pieneen tilaan. Yhdistä se siellä täällä puupinnat ja kohteita, ja jos haluat - värillinen aksentteja. Esimerkissä sisätilojen keittiön alla, suunnittelijat ovat keskittyneet huonekalujen aksentti / sisustus punaisella. Punainen yhdistyvät dynaamisuus ja menestys, joka tekee siitä ihanteellisen aktiivinen alue kuin keittiössä.

valkoinen puu keittiö malli

Nykyaikainen muotoilu valkoinen puu keittiö

Metsässä on lukuisia. Kaikilla on erilainen ja ainutlaatuinen ilmeen. Puu on vain varattu sisätiloissa tai maalaismainen skandinaaviseen tyyliin. Tämän suuren määrän lajeja, se on nyt helppo löytää mitä etsimme. Tutustu loput ehdotuksemme:

Classic puu keittiö

Puu moderni design keittiö

tyylikäs keittiö tilaa

suunnittelusta puu keittiö

puu keittiö malli

Moderni tyylikäs puu keittiö

Suuri keittiö saari

Contemporary puu keittiö teräs

Moderni keittiö ja ruokasali tilaa

nykyaikainen keittiö puu tyylikäs muotoilu

puu keittiö

ruostumaton teräs keittiö nykyaikainen puuta

Huonekalut vaaleaa puuta keittiöön

Nykyaikainen keittiö suunnittelu puhtaan puun

Scandinavian Keittiön pinta-ala

kirkas kantapää väri nykyaikainen puu keittiö

Ajatus maalaismainen keittiö

nykyaikainen puu maalaismainen deco keittiö

Sisustus avokeittiö

Nykyaikainen keittiö suunnittelu puu

Ajatus puu keittiö saari

nykyaikainen puu design tyylikäs keittiö idea

Puu ja teräs: ajatonta eleganssia

nykyaikainen puu muotoilu moderni keittiö idea

Puu keittiö saari

Nykyaikainen moderni design puinen keittiö

Modernit puiset keittiön suunnittelu

Nykyaikainen tyylikäs puu keittiö

Puun teollinen keittiö

nykyaikainen tumma puu keittiö

harmaa keittiö ja puu Malli

Nykyaikainen harmaa puu keittiö

Suuri, avoin keittiö

deco ajatus puu nykyaikaisia ​​ruokia

suunnittelija keittiö tilaa

nykyaikainen puu ajatus deco moderni keittiö

hämärästä sisätilasta

Nykyaikainen puu keittiö koristelu idea

Ruokailuhuone avoin keittiö

Nykyaikainen puu keittiö suunnittelusta

Kitchen Island L

Contemporary puu keittiö saari

Nykyaikainen moderni puu keittiössä

nykyaikainen moderni sisustus puu keittiö

Nykyaikainen musta puu keittiö

Alkuperäinen nykyaikainen puu keittiö

Nykyaikainen perinteinen puu keittiö

Harmaa moderni keittiö

Moderni Harmaa puu keittiö

moderni tumma puu keittiö

Moderni keittiö suunnittelu

cusisine nykyaikainen puuta futuristinen muotoilu

deco vaaleaa puuta keittiö idea

Deco-puu-keittiö suunnittelun

deco tyylikäs puu keittiö

Deco puu keittiö idea

deco moderni puu keittiössä

deco tyylikäs puu keittiö

Nykyaikainen keittiö Wood Deco ideoita

deco design tyylikäs puu keittiö

deco tyylikäs moderni puu keittiö

deco tyylikäs moderni keittiö

Deco pieni keittiö

koristelu tyylikäs puu keittiö

koristelu moderni puu keittiössä

keittiö koristelu puu teollistuneempaa

koristelu nykyaikainen puu keittiö

koriste tyylikäs keittiön suunnittelu

koristelu tyylikäs puu keittiö

koristelu moderni puu keittiössä

tyylikäs sisustus moderni puu keittiö

koristelu moderni harmaa keittiö

moderni keittiö sisustus ajatus

nykyaikainen puu keskus saarella keittiö

moderni keittiö Deco ajatus

puu keittiö koristelu idea

moderni keittiö sisustus ajatus


About the author

admin