Halloween koristeluun tehty 47 pelottavia ajatuksia – anews24.info

Halloween koristeluun tehty 47 pelottavia ajatuksia

Halloween koristeluun tekemään alkuperäiseen yksinkertainen idea tyyny karkkia

Halloween - se on puolue zombeja ja noitia! Jos sinulla on lapsia, jotka rakastavat tätä festivaalin tai haluat vain sisustaa kotisi Halloweenin henkeä, niin tämä artikkeli on sinua varten.


Tutustu valikoimaan kuuluu yli 47 ideoita Halloween koristeet tehdä ja löytää miten kaunistaa oman asunnon ja talon hengessä juhla kurpitsaa, makeisia ja hirviöitä!

Halloween koristeluun päätöksenteko: hauska kurpitsat yritykset

Koriste kurpitsat ajatus hassu hattu viikset aurinkolasit

Halloween on kotoisin Brittein saarilla vietetään (kuten varmasti tiedätte, koska luet tämän artikkelin!) Illalla 31. lokakuu. Nimi tulee Englanti All Hallows Eve, käännetty ranskaksi rukouspalvelukseen Kaikkien Pyhien. Se on juhla pakanallista alkuperää. Monet ihmiset pitävät sitä tulee Yhdysvalloista, mutta todellisuudessa se oli sen jälkeen massa maastamuuttoon Irlannin ja Skotlannin Pohjois-Amerikassa 1920-luvulla, se näkyy siellä.

Halloween koristeluun valmistus: kurpitsa valmistettu puun oksat

kurpitsa puiden oksat hengentuote lamppu tyyny

Tänään Halloween festivaali on pääasiassa vietetään Australiassa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Yhdysvalloissa, Ranskassa ja Uudessa-Seelannissa. Mukaan nykyajan perinteitä, lapset (nuoret ja vanhat) pukeutua puvut, jotka ovat pelottavia: puvut zombeja, kummituksia, noitia, vampyyrejä ja muita hirviö. Sitten he soi oven pyytäen makeisia sanomalla "trick or treat."

Halloween koristeluun tekeminen: kurpitsa on kuningatar hedelmiä osapuolen hirviöitä

halloween kurpitsa koristelu yksinkertainen ideaHalloween koristeluun idea valmistaa pöydän

Mitä sisustus, se on yksinkertainen: kurpitsa on kuningatar! Voit käyttää sitä monin tavoin sisustaa kotisi. Ymmärtävät kiinnostavia hahmoja. Tutustu ehdotuksia ja hauskaa lastesi hauskaa!

Alkuperäinen ajatus DIY: Lepakot paperi helppo saavuttaa

Deco seinä halloween bat suunnitelmaluonnoksen

Olet luultavasti kuullut macrame solmua tekniikkaa? Sitä käytetään usein tarpeeksi pysyä ja antaa alkuperäisen ilmeen kukkaruukkuja. Miksi ei käytä sitä keskeyttämään kurpitsaa ja sisustaa kotinsa? Katso kuinka kaunis se on:

Kurpitsaa ja Macrame: Halloween koristeluun idea alkuperäisiä

Halloween koristeluun päätöksenteossa makramee kurpitsa

Ymmärtämättä oman Halloween sisustus on miellyttävä luovaa toimintaa lapsille ja aikuisille. Liitämme lapsensa ja jättää mielikuvitustamme puhua. On mahdollista luoda erilaisia ​​sisä- ja ulkokäyttöön koriste paperi, kangas, pahvi ja kierrätystä. Useimmat DIY Halloween sisustus tässä esitetyt näkemykset voidaan tehdä muutamassa minuutissa ja maksamatta siitä senttiäkään!

Lepakot roikkuu paperibat yksinkertainen idea halpa Halloween paperi DIY

Voi, kurpitsa ... Halloween on mahdotonta, jos emme ainakin kurpitsa sisustaa. Sinun ei tarvitse kaivaa, on mahdollista jättää ennalleen ja koristele nauhoja, piirustuksia, tarrat jne Jotta kurpitsa lyhty, täytyy olla työkaluja ja aikaa tuhlattavaksi.

Kurpitsa koristivat pienet kurpitsatkurpitsan Halloween koristeluun idea alkuperäisen luonteen

Kynttilät - täydellinen koristamaan kaikkiin tilaisuuksiin! Ystävänpäivä, Halloween tai vain kesäisin romanttinen ilta - kynttilät ovat ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun etsit koristelu ideoita.

Koristelu kynttilät halloween kynttilän alkuperäinen idea koristelu

Funny kurpitsan hattu ja lasitHalloween koristeluun lasit hattu tekee alkuperäistä ajatusta

koriste kurpitsat ajatus kirkkaan maalillahalloween kurpitsa sisustus alkuperäinen DIY ajatus

Garland on jotain hyvin juhlava. Se on tulossa yksi ajatuksista deco helpompi saavuttaa. Voit käyttää melkein mitä tehdä paperia, kartonkia, pähkinöillä, makeisia ... No, kaikki!

Garland helppo tehdä paperia HalloweenHalloween koristeluun seppele paperin

Idea koristelu sisäänkäynti kotiisi pelotella vieraillealkuperäinen halloween kurpitsa koristelu merkintä

Olet vanha valkoinen levyt asetetun puolella ja tahdotte palvella sinua enemmän? Hienoa! Mikään ei ole helpompaa kuin ymmärtää ajatus ulkona Halloween sisustus kuvan alla. Tarvittavat välineet: valkoinen liina, huopa tai maalia, silmä pallo ja string roikkuu.

Phantom valmistettu valkoinen liinaHalloween koristeluun tekemään alkuperäiseen yksinkertaisia ​​mielessä

Halloween, me sisustaa kurpitsan ja syödä kurpitsat ... Mikä pakkomielle, ei? Silti kurpitsa ei ole vain symboli Halloween loma, mutta myös herkullinen ja hyvä terveys. On monia ruokia juuressa kurpitsan voit tehdä itse: samettinen, piirakoita, salaatteja. Mitään parempaa kuin sisustaa Halloween pöydän hauska herkullisia ruokia. Vieraasi varmasti arvostaa ...

kattaukseen ajatus Halloween hengessäHalloween koristeluun pöytä smple alkuperäistä ajatusta

Ajatus kakkuja HalloweenHalloween koristeluun joten alkuperäinen idea

Kun olimme lapsia, soitimme koko ajan pinecones. Me rakastetaan heitä heidän hauska muoto ja koska niitä esiintyy kaikkialla syksyllä. Me jopa aikuisia, emme vieläkään ole unohtaneet niitä marjoja! Ne sopivat myös tehdä Halloween koristeluun hengessä hinnanlaskun ... ilmaiseksi. Yksi voi tehdä kaunis koostumus mäntyä ja omena tai kurpitsan tehdä mukava seppele.

Halloween koristeluun tehdä yksinkertainen valkoinen alkuperäinen idea Halloween koristeluun tekeminen yhden seinän ajatus

Vanha tölkit voivat toimia voimme toteuttaa monia hankkeita. Niitä käytetään tekemään ruukut, maljakot, lintu taloa ja lintujen syöttölaitteiden ja Halloween sisustus! katso:

Halloween koristeluun Kierrätys Halloween koristeluun tekeminen yksinkertainen idea kukkaruukku merkki

Halloween koristeluun tekevät terassi Deco pöllö sisustus ajatus sohvalla paperi kukkaruukun deco terassi

Vanhat esineet eivät heittää. Sitä käytetään käsitöitä ja koristeluun. Kierrätys Halloween koristeluun - supertrendikkään!

Halloween Deco ulkopuolihalloween kurpitsa ulkokäyttöön koristeluun idea Deco DIY Halloween idea yksinkertainen paperi Raven kurpitsan puutarha

Halloween ilman karkkia ja makeisia? Ei mahdollinen! Ajatus korin kurpitsa on hyvin hauska. Tämän saavuttamiseksi, sen täytyy ensin leikata kurpitsan kahtia. hyvin puhdistetaan sisäpuolelta. Kun kaivettu ja puhdistettu, annettiin naapurissa kuivua. Seuraava, paperin sijasta tai pala kudosta. Olemme vihdoin täyttää makeisia ja suklaata ...Deco ajatus Halloween kurpitsa karkkia Halloween koristeluun kissa kurpitsa puutarha idea cirouille ajatus DIY halloween tehdä helppoa

Deco idea Halloween pöydän: pienet hämähäkit Spider Halloween koristeluun idea tehdä kurpitsaa kurpitsan Halloween koristeluun yksinkertainen idea kaapissa nauha

Olet jo valinnut ulkona Halloween sisustus?Kurpitsa DIY ajatus kissa alkuperäisen luonteen arkkia Deco DIY kurpitsa manteli smple halloween sisustus

Kukin osapuoli, sen kruunu! Ja Halloween ei ole poikkeus. Se koristaa hänen oven tai takka on kaunis kruunu DIY innoittamana värit syksyllä. Jotta kruunu voidaan käyttää melkein mitä tahansa. syksyn lehdet, kävyt, puun oksat, pieni kurpitsat ...

Halloween seppeleen ajatus pienten kurpitsaa

Halloween koristeluun päätöksenteossa hengentuote kruunu

Crown Fallhalloween deco koriste idea valmistaa

Kruunu vääriä musta höyheniäkruunu höyhenet ajatus koristenauhaa Halloween koristeluun päätöksenteossa pelkkä ajatus tyyny

Idea Halloween ulkokäyttöön koristeluun? Pumpkins, kummituksia, kynttilät ... Ulkopuolella löydämme samat koriste-esineitä ja sisällä. Pelottava deco, lyhdyt ovat on.

valkoinen haamuaave halloween koristeluun helppo DIY idea

Halloween koristeluun pöytäHalloween koristeluun pöytä hengentuote

Halloween koristeluun puutarhahalloween kurpitsa koristelu alkuperäisen puutarha idea

Crown mustaDIY ajatus halloween bat kruunu halloween kurpitsa koristelu yksinkertainen idea saavuttaa

aaveDeco halloween kummitus yksinkertainen idea tehdä halvalla

Kurpitsa Lantern: klassinen Halloweenkurpitsa halloween ajatus Deco ajatus kasvi halvalla

Kurpitsat, kurpitsa, kurpitsat ..!halloween kurpitsa koristelu idea piirtäminen

Kruunu pelottavaa!kruunu hengentuote halloween deco seinään kiinnitettävät halvalla bat Halloween koristeluun idea valmistaa halpoja kruunu halloween deco terassi yksinkertainen idea Halloween talo halloween kurpitsa koristelu sisällä alkuperäistä ajatusta DIY koriste idea levy kurpitsa silmiin halloween idea tyylikäs kukka koristelu

Ilmapallot - aina hyvin juhlava ja hauskaa! Yksinkertaisesti ottaa mustan huovan tehdä tämä koristelu idea:

Halloween koristeluun making ideaHalloween koristeluun tekeminen kurpitsat

Halloween koristeluun idea valmistaa valkoisen kurpitsan


Like this post? Please share to your friends: