Deco jul

Fall käsityötoimintaa lapsille ja aikuisille 84 ideoita

manuaalinen toiminta syksyn lapsi-aikuinen-idee-DIY-Deco-luonnollinen

Yksi romanttinen vuosi on jo saapunut vuodenaikoina! Ja se, värikkäitä lehtiä, käpyjä, kastanjat, tammenterhoja, kastanjoita, kurpitsat ... Kaikki tämä epäilemättä tekee meistä haluavat korjailla ja sisustaa ja ulkoa.


Tutustu valikoimaan 84 ideoita manuaalinen toiminta syksyllä lapsille ja aikuisille!

Manuaalinen toiminta syksyllä lapsille ja aikuisille 84 luovia ideoita

manuaalinen aktiviteetti syksy aikuinen lapsi tupsut DIY idea

Syksy on ihanteellinen kausi oppaat ja luovan toiminnan. Luonto valmistautuu pitkän talven unta ja me, kylminä päivinä! Jos et ole vielä päättänyt mitä tehdä aikana sateinen viikonloppuisin syksyllä, käsitöitä DIY, aikuisille ja lapsille, ovat ihanteellinen tapa pitää hauskaa kotona lapsineen luotaessa esineitä omaperäisen sisustuksen.

Manuaalinen Fall toiminta: käännä hauska kurpitsa maljakko

manuaalinen aktiviteetti syksy kurpitsa aikuista lasta maljakko kukkia deco ajatus

On monia käsitöitä ja käsitöitä puiden lehdet, kävyt, tammenterhoja, kastanjoita voit tehdä kotona. On luovia tekniikoita, joiden avulla voimme tehdä pieniä ihmeitä kaikki, että luonto voi tarjota meille.

Manuaalinen Fall Aktiivisuus: koristele käpyjä

manuaalinen aktiviteetti syksy aikuinen lapsi ajatus pinecones DIY lapsen aktiivisuus

Jos kesä on ensisijainen kirkas, virkistävä värit, fall, esittelee lämpimät värit ja ikoni materiaalien kauden. Kutsu henki kaikkein romanttinen ja melankolinen vuodenaika kautta. Tutustu galleria veneet ideoita ja alkuperäinen sisustus ja anna lasten olla mukana näissä luovaa toimintaa! Löydät ehdotuksia DIY luonnollinen sisustus käsikäyttöinen toiminta syksyn teema löytymistä ulkona tai yksinkertaisesti jotta ne saisivat.

Manuaalisesti fall aktiivisuus: Kutsu romanttisin kauden kotiin

DIY manuaalinen toiminta syksyllä kurpitsan käpy koristelu idea

Sinulla on puun omassa puutarhassa tai nauttia puiston lähellä sinua? Niin pienelle kävelylle ja kerätä lehdet monenlaisia. Sitten laittaa kuiva tasopuristimessa.

Kattaukseen kanssa puiden lehdet ruska

lehdetön puu koristelu ajatus pöydän syksyn lapsi manuaalista toimintaa

Joissa puiden lehdet, on mahdollista tehdä eri Kunnosta. Luo Garland on erinomainen tapa tuoda romanttinen ruska talon tai patio.

Garland lehtiä koristeeksi tai sen ulkopuolella

manuaalinen toiminta syksyn lapsi deco DIY DIY idea

Tämän saavuttamiseksi annat merkkijono tai nauha ja ripustaa lehtiä. Tämä muotoilu sopii seinä, katto ja takka. Lisäksi on uusiutuva! Heti kun lehtiä haihtuu nopeammin kuin toiset, mikään ei ole helpompaa kuin muuttaa!

Kruunu lehdet ja pienet kurpitsat

lapsi manuaalinen toiminta deco kurpitsan puiden lehdet

Varten perustaa oman seppeleen, voit käyttää perus lanka kruunu rautaa tai puisia seppele perusta. Helpoin on luoda se itse kuivalla oksat.

Kruunu oksat ja puiden lehdet koristella etuovi

kruunu jättää puu tammenterhoja koristella ovi sisäänkäynti DIY idea

Kuivat oksat ovat ihanteellisia luoda kruunun, jonka voit asentaa oven. Se tekee hyvin kodikas talo. Lisää noin pieni kävyt, tammenterhoja, pienet omenat ja muut.

Jäljittelevä kangas Garland puiden lehdet ja tupsut

manuaalinen aktiviteetti child DIY ajatus DIY syksyllä sisustus

Kaunistella sitten kaunis nauha värit syksyllä. Se on siinä! Onnistuitte upea syksyinen koriste!

DIY sisustus lehdet putoavat ja manuaalinen toimintaa taitto paperin

manuaalinen toiminta syksy origami-easy-idee deco

Sen lisäksi, että kuolleet lehdet, jotka löytyvät ulkopuolelta, on olemassa myös tapoja valmistaa omaa fall lehti paperi. Sitten käyttää niitä koristavat sivuliikkeen tai puunrungon sijoitettavaksi maljakkoon. Etuna tästä ajatuksesta pudota opasta toimintaa? On luonnollista, mutta myös kestävä, koska lehdet paperia ei todennäköisesti haalistu. Joten, voimme sijoittaa tällaisen DIY koristelu kaikkialla talossa!

taitto origami saavuttaa lehti paperi

ajatus deco-lasku-origameista taitto paperin arkin

Suorittaa syksyn käsikirja aktiviteettiin, saada origamipaperia, puusauvan ja maljakko (valinnainen). Sinun olisi myös liimaa tai poika turvaamiseksi Paperitaitostöissä lähtee varren. Seuraava, taita paperi, kuten on esitetty kuvassa. Voit valita paperiarkkeja symbolisessa kauden väreissä (punainen, oranssi, keltainen ...).

Deco idea kuolleet lehdet origamipaperia

manuaalinen toiminta syksy DIY-deco-idea-kertainen paperia

Kun lehdet origamipaperia tehty, kiinnitä ne puusauvaan liimalla tai vähän lanka. Se on siinä! Sinulla on nyt tavoitteena sisustus halpaa syksyllä, vihreän ja kestävän näytettäväksi kotiisi!

Kruunu puiden koristeltu lehtiä

oven tapahtuma syksyllä deco kruunu DIY lehtiä puun oksa

Ajatus lasku kruunu yhdyskäytävään

Deco tulo kruunu DIY oksat'arbre citrouille idée

Syksyllä voi myös poimia kävyt, tammenterhoja, kastanjoita ja kastanjoita. Nämä materiaalit mahdollistavat toteutumista monia luovia koristelu ideoita, sopii lapsille.

Ideoita manuaalista toimintaa lapsille ja aikuisille saavuttaa tupsut

aktiviteetti syksy lapsi DIY ajatus DIY DIY kastanjat

Te tammea ja / tai kastanjapuun kasvaa puistossa lähellä sinua? Syksyllä he varmasti tuottaa tuhansia tammenterhoja ja kastanjoita kaatuminen. Tammenterhoja ja kastanjoita sopivat käytettäväksi kauden koristeluun.

koristelu idea ripustetaan tupsut

Deco ajatus DIY lapsi fall suspension aktiivisuus acorns

Kun sinulla on tarvittavat materiaalit, eli, kastanjoita ja tammenterhoja, voit tehdä yhdessä lapsesi. Yrittää tehdä pieniä eläimiä kaikki hauska: siilit, hevoset ja monet muut, kuten on esitetty kuvien olemme keränneet inspiraatiota.

Kanit valmistettu kastanjoita ja puukappaleiden

Fall koristelu idea sisustus DIY lapsen aktiivisuus

Jotta tämä hauska projekti ja jakaa hetkiä lastesi kanssa, sinun täytyy hammastikkuja tai puisia vartaita, sakset ja pienellä veitsellä.

Mukava pikku lumiukot valmistettu kastanjoita ja hammastikkuja

manuaalinen toiminta syksyn lapsi ko alkuperäistä ajatusta

Ideat saavuttaa kastanjoita ja tammenterhoja

chestnut kruunu lapsi aktiivisuus syksyn lapsi aktiivisuus DIY idea

Pieni kruunu kastanjoita helppo valmistaa

kastanja kruunu DIY DIY koristeluun idea syksyn lapsi toimintaa

Alkuperäinen koriste: pieni vihreä kurpitsat muuttui tupsut ajatuksen innoittamana Charm

DIY syksyllä sisustus ajatus kurpitsan tammenterhoja lapsen aktiivisuus

Pikkumiehet tehty kastanjoita

Deco ajatus syksyn lapsi toimintaa DIY Deco kastanjat

Vaikka niiden luonnollisessa tilassa, tammenterhoja ja kastanjoita tehdä kaunis kauden sisustus. Voit sijoittaa ne kaunis hedelmäkori tai yksinkertaisesti laittaa ne lautaselle. Tämä ajatus on helppo DIY syksyn sisustus viettelee jos haluat minimalistinen jäljittelevät tarvikkeet.

Tammenterhoja: ihana koristelu syksyllä

aktiviteetti child deco DIY DIY chestnut child aktiviteetti

Alla näet käsityksen minimalistinen sisustus helppo saavuttaa. Tämä on projekti, joka pyytää sinua kiinni tammenterhoja valkoisella aluksella ja sen jälkeen asentaa seinään. Koristavat olohuoneessa tai sali ja kutsua syksyinen tunnelma kotona!

minimalistinen sisustus idea tupsut

Fall Design Manual lapsen aktiivisuus tupsut DIY idea

mänty omenat ovat myös ihana syksyinen koriste. Ne mahdollistavat toteutumista monien Kunnosta. Heidän ystävällinen muodossa kuuluisa lasten keskuudessa.

Ajatus manuaalinen toiminnastaan ​​kuuluisi luonnollisesti inspiroi - omien tekstiilien tupsut!

DIY idea-syksy-easy-opetusohjelma koristelu luonnollinen

Kuten lehdet, tammenterhoja ovat luonnollinen kohde, joka inspiroi luovin käyttäjät voivat tehdä kestäviä jälkijäristyksiä. Niitä voidaan näin ollen käyttää niiden luonnollisessa kollegansa mutta niiden etuna on uudelleenkäytettäviä! Lisa kotiin Dekotopia on juuri annettu tehtäväksi kuvitella kestävä vaihtoehto luonnon tammenterhoja. Me kertoa teille opetusohjelman alla.

Materiaalit, joita tarvitaan kestävän lasku koristelu DIY

Fall-idee-DIY-deco-DIY-helppoa

Tämä käsikirja aktiviteettiin on kaksi versiota. Yksi on tehdä vihreä tupsu, toinen ruskea Acorn. Materiaalit ja tekniikat vaihtelevat hieman riippuen versiosta.

Materiaalit vihreä versio terskan:

  • villaa huopa;
  • Acorn korkit;
  • sopiva neula;
  • liimaa.

Materiaalit ruskea Acorn:

  • säkkikangas (tai muu kangas ruskea väri);
  • sakset;
  • neula;
  • hieman pojan
  • liima;
  • Acorn korkit.

Opetusohjelma syksyllä manuaalinen toiminta - miten vihreän Acorn

idee-aktiivisuus-luova koriste syksy-ei-rakas

Vihreälle Acorn versiota, noudata seuraavia opetusohjelma edellä. Alkaa, ottaa pala villaa huovan ja telan muotoilla mini pallo. Kun olet tyytyväinen tuloksiin, leikkaa yläosan pallo. Sitten liimaa sisäpuolelle Acorn korkki. Lopuksi kiinnitä pallo tuntui villa hattu. Anna kuivua ennen kuin kohde DIY syksyllä sisustus!

TuTo lasku sisustus - ruskea Acorn itselle

koristeet syksy-a-tee-se-itse-opetusohjelma

Toinen tupsu tekevä vaihtoehto on, että ruskea väri. Tämän voit käyttää jäljellä villahuopaa päät aiemmista projekteista. Niitä käytetään täyttämään pussukka tehty säkkikangas. Tehdä se, käyttää hieman poika ja neulaa. Ennen kuin suljet kannen kokonaan, täytä se tuntui villajäte. Kun kansi on valmis, leikkaa kangas ja juutti jäännöksen ja pojan. Lopuksi Liimaa hattu Glans ja kiinnitä se pussin kuljettaa.

Syksy sisustus tehdä itsensä tekstiili tupsut

DIY-lasku-idee deco-kind-opetusohjelma-DIYKäytä näitä mukava pieni tupsut sisustaa sisä- ja ulkotiloissa. Ja nauttia hieno ja kestävä syksyllä koristeluun kuukausia!

kävyt ja tammenterhoja koostumus kulhossa

Deco ajatus pinecone syksyllä tammenterhoja lapsi DIY manuaalinen toiminta

Jotkut tietävät sen "kartio", mutta puhekielessä se tunnetaan nimellä "männynkäpy". Symboli syksyn, talven ja joulun, hän tulee koteihimme ensimmäisinä päivinä syksyllä. Mänty tähkät ovat mukava sisustus joka on erittäin kestävä ja pitkäikäinen.

minimalistinen pinecone seppele tekemistä villainen langan

Garland ananasta keskeytettiin DIY syksyllä sisustus

Garland koristella Keskipöytä, levyjä tai luoda muita koristeita, merkkejä, kruunut, pendouilles ja niin edelleen, männynkäpy on luonnollinen esine helppo käsitellä, alttiita monille muunnokset. Selaa valokuvia tässä osiossa saada sinut!

Kaunis kruunu kävyt ja suuntaa etuovi

kruunu männynkäpy DIY lapsen aktiivisuus

pinecones koostumus ja puiden lehdet

pinecones koostumus lehdet puu syksyllä koristelu idea

omena kruunu ajatus mänty oksat koristeltu nauhoin

kruunu lehtiä puiden DIY-ideoita

Kruunu tammenterhoja ja pinecones pyytämään syksyn henki kotiin

Crown DIY ajatus pinecones Deco tupsut pudota toimintaa

pinecone seppeleen tammenterhoja ja omenat

omena kruunu kävyt tupsut koriste ovi merkintä

Roikkuu pinecone seppele ja pieniä kiviä

Deco tehdä itse DIY ajatus omena kivi mänty jousitus

Ajatus kruunu käpyjä ja punainen kasveja

Fall deco ajatus DIY ovi pinecones

Mitä enemmän romanttinen kuin sade ja sytytti pehmeä kynttilänvalossa?

Kattaukseen kynttilä, pinecones ja pienet kurpitsat

Deco taulukko syksy kurpitsat ajatus kynttilä kävyt

Kesällä, keväällä, syksyllä tai talvella, kynttilät ovat aina maaginen sisustus ja tehdä ilmapiiri enemmän koteloida.

Ajatus kattaukseen väreissä syksyllä

Syksy kattaukseen ajatus kynttilät pinecones DIY

Me kaikki tiedämme sanamuoto "yksi omena päivässä pitää lääkärin loitolla" ( "omena päivässä pitää lääkärin Remote")? Kyllä, tiedämme kaikki ravitsemukselliset edut omenat ... Mutta oletko ajatellut, että voit käyttää sitä tehdä kaunis syksyllä koristeita? Yksi sydän vaatii tällä kaudella on omena kynttilänjalat.

Idea tehdä omenat ja kynttilät

Ajatus omenat manuaalinen aktiviteetti child DIY kynttilät

Tähän hankkeeseen, poista sydän omena pienellä veitsellä. Sitten aseta tulppa reikään. Voit myös kaataa kuumaa vahaa tehdä kynttilöitä muodossa omena. Laita syksyinen koristelu ja toteutetaan iso kori tai tallentaa ne pinnalle yhdellä.

koristelu idea tehdä omenat ja kelluvat kynttilät

Deco ajatus syksyn pinecones DIY puiden lehdet kynttilöitä

Kynttilänjalka syksyllä sisustus tehdä itsensä omena

syksy koriste-a-tee-se-itse-omena-kynttilänjalka

pienet omenat koostumus voit keskeyttää sisustaa sisä- ja ulkotiloissa

omenat koostumus ajatus DIY käsin toimintaa syksyn lapsi

Hyvästellä kesän, miksi ei tehdä näitä kauniita roikkuu auringonkukka palloja? Pieni kesä kosketus kotiisi!

Blow sydän: auringonkukka roikkuu pallo

Suspensiota deco-tornesol-DIY

Pudotus sisustus tehdä oman kurpitsaa? Kurpitsat ovat yksi suurista symboleja syksyn ja Halloween. Herkullinen ja värikäs, ne ovat ihanteellisia luomaan alkuperäisen koriste projekteja. Yksi meidän suosikki ideoita on, että kurpitsan maljakko.

Kolme ideoita syksyn koristeluun kurpitsaa koristamaan olohuoneeseenSyksy kurpitsa koristelu idea DIY lapsen aktiivisuus

Luo kurpitsat maljakoita ei ollenkaan monimutkaista. Ja se on erittäin mukava ajatus sisustaa sen sisätilat sen ulkotilaa. Lisäksi tällainen järjestely on melko kausiluonteista ja täydellinen Halloween!

Kolme kukka kurpitsa maljakko

DIY syksyllä sisustus ajatus kurpitsan maljakko kukkia sisustaa tilaa

Jotta kurpitsa maljakko, leikkaa ylhäältä ja tyhjennä se. Sitten sinun täytyy asettaa kukkaistutukset tai kimpun tuoreita tai kuivattuja kukkia värit syksyllä. Jos haluat asentaa tuoreita kukkia, löytää pieni maljakko vettä. Aseta sitten maljakko kurpitsan. Jos haluat sijoittaa ruukku kukkia, harkitsemaan lautaselle pohjassa kurpitsan ylimääräinen vesi kun kastelua.

Tuorekukille, asenna maljakko vedellä kurpitsan

deco syksy kurpitsa maljakko kukkia sisustaa DIY ajatus tilaa

On tärkeää huomata, että kun leikataan auki, kurpitsa ei kestä kovin kauan. Jos haluat hidastaa rappeutuminen, on erityinen tekniikka menestyä tätä herkkää toimintaa. Hiero sisällä kurpitsan vanha liinalla hieman valkaisuainetta. Käytettävä käsineitä soveltaa tätä tekniikkaa.

Kaunis maljakko kurpitsa ruusukimppu, lähde: Making the World Cuter *DIY ajatus deco vaaleanpunainen syksyllä kurpitsa maljakko kimppu

Iso kimppu tuoreita kukkia kurpitsa maljakko

suuri kurpitsa maljakko kimppu kukkia pudota koristelu idea

Kukka-asetelma pieni kurpitsa, lähde Viini ja liimaa

Fall deco ajatus DIY kurpitsan kukkia koristella intériur syksyllä

Kimppu värit syksyllä

deco syksy kimppu kukkia kurpitsa koristamaan sisäisen lapsen aktiivisuus

Oranssi koostumus kukkia ja pieni paprikat kurpitsa

kurpitsa koristelu tilaa käsikirjan aktiviteetti child DIY

Tämän toteuttamiseksi ajatus sininen kurpitsa maljakko löytyy Huolella Life blogin, sinä kurpitsa, veitsi, lusikka, maali ja kukkia valinta. On parempi löytää valkoisen kurpitsan maali voi tarttua paremmin.

Kurpitsa maalattu sininen ja kaunis kimppu kukkia, lähde ja ajatus: muotoillun Life

kurpitsa koriste syksyllä kukkakimppu DIY ajatus lapsen aktiivisuus

Syksy koostumus kurpitsan ja puiden lehdet koristella ulkopuolella

puiden lehdet kurpitsan ajatus sisustukseen kottikärryt koristella ulkotilaa

Syksyn sisustus pieni ja iso kurpitsa muuttui mutaan

kurpitsa koristelu tilaa lasku kukkia ajatus lapsen aktiivisuus

valkoinen kurpitsa kimpun aika kukkia

kurpitsa koristelu sisäilman kukinnan ajatus DIY lapsen aktiivisuus

Ajatus syksyllä koristelu pöydän ulkopuolella

Syksy kurpitsa koristelu kävyt DIY ajatus Deco toimintaa

Koostumus oksat ja puiden lehdet hengessä Halloween

puiden lehdet koristella syksy kurpitsa maljakko DIY ajatus oksat

luonnon kattaukseen idea syksynä kurpitsaa ja maissi

idee koristelu-fall-tyyppinen-table-mutta-kurpitsan

Ajatus manuaalinen toiminta syksyn lapsi - kurpitsa maalaus

manuaalinen toiminta syksyllä kurpitsan deco halloween

Saat kimallusta sen syksy väri, voit käyttää hieman temppu: maali kurpitsat värit valintasi. Tämä on helppo ja jännittävä syksy manuaalista toimintaa yrittää lastesi kanssa. Fang tähän projektiin, sinun olisi kurpitsoja koossa valintasi. Ole hyvä maalata eri väreillä. Muokata enemmän kurpitsat tehdä yhden tai useampia yksiköitä pahvista paperia.

Deco ajatus Kurpitsa alkuperäinen maalaus syksyllä

deco syksy-maali-kurpitsa-halloween-helppoa

Ennen kuin hyppää maali kurpitsat, vaikka niiden pinnat puhtaina ja kuivina. Sitten soveltaa edellä kuvion leikkaus pahvi paperi. Jos haluat sisustus geometrisia muotoja, voit myös käyttää hieman maali suojaa liimaa.

DIY sisustus lasku kurpitsaa

Projekti-luova pudotusta deco halloween kurpitsat

Harjalla soveltaa maali valitsemasi pinnalla kurpitsa. Käytä maali soveltuu käytettäväksi haluat tehdä syksyllä sisustus esine (ulkona tai sisällä).

Pumpkins koristeltu syksyinen tunnelma

DIY-deco-lasku-idee-DIY-helppoa

Anna kuivua ennen poistamista kuvio pinnan kurpitsa. Pitempiä pysyviä tuloksia, voit myös levitä lakan yli maalin.

Deco ajatus laskevan sisä- tai ulkopuolelta maalattu kurpitsaa

Fall deco-maali-kurpitsa-lastenohjelma

Paikka esineet tämän idean putoavat käsikirjan toimintaa patiolla, omassa keittiössä tai tulisijan. Näin voit hyötyä teema ja tunnelma täynnä väriä koko syksyn kuukausina!

Fall kunniamerkit sisältä pieniä värillisiä kurpitsaa

idee-koristeet-syksy-house-no-hinta-laji

DIY luonnollinen sisustus syksyllä Garland oksia

Fall deco-kind-takka-kurpitsa-Garland-oksia

Ajatus ruska ja sisustus tehdä oman kurpitsaa

DIY-deco-lasku-on-to-itselle-malli-DIY

puinen kottikärryt koristeltu kurpitsaa ja kokoa erimuotoisia ja vihanneksia

Kurpitsa Deco puinen kottikärryt DIY ulkoa koristelu idea avaruudessa

Vanhat kottikärryt ovat loistava koristelu sisäänkäynti ja terassi talon. Jos sinulla on yksi, laittaa sisälle kurpitsa, oksat, käpyjä ja muita.

Vanha metalli kottikärryt koristeltu kurpitsaa ja käpyjä

Deco kuulu kottikärryt RECUP ajatus DIY kurpitsa kävyt

Koostumus innoittamana värit syksyllä koristella ulkopuolella talon

sisustaa ulkotila syksyllä ajatus kurpitsa puiden lehdet

Musta kottikärryt koristeltu kurpitsaa ja kuiva puiden oksat

Deco kuulu sisustaa kurpitsaa ajatus tilaa manuaalisesti lapsen aktiivisuus

Kottikärryt alkuperäinen innoittama sisustus Halloween

sisustaa ulkotila Ajatus DIY toimintaa kottikärryt kurpitsat

Aito vanha puinen kottikärryt koristeltu kurpitsaa ja vehnä sisällä

Fall Sisustus ajatus toiminta ei kuulu kurpitsan

Kottikärryt voi helposti muuttua alkuperäiseen kukkalaatikon

Deco ulkoa puu DIY ajatus Magneettimuhvit tilaa koristella syksy

Sisäänkäynti on ensimmäinen tila, joka voidaan nähdä kotona. Tämä on käyntikortti elintilamme. Sisäänkäynti talomme ilmoittaa tunnelmaa.

alkuperäinen matto värillinen ja puun iloinen ilmapiiri

Deco tuulikaappimatto ajatus kuuluvat manuaalinen toiminta

Miksi ei asentaa kynnysmatto mielenkiintoinen kirkastaa sadepäivinä? Matto on erinomainen valinta sisustaa sisäänkäynnin esteettisiä ja käytännön kerralla.

Mat värejä vastaavan kruunu koristelu etuovi

kynnysmatto sisäänkäynti space koristella syksyn ovi seppeleen ajatus

Sisäänkäyntiovet kauniisti sisustettu ruska, ajatus eteläisten kotiin

Deco DIY ajatus terassi lapsi osallistuu yhdyskäytävän toimintaa

Input koristelu hengessä syksyn Garland ja seppele lehtiä

lehdetön puu koristelu idea DIY oven matto kruunu

Mattamusta hengessä syksyn

sisustaa ulkotila Ajatus tuulikaappimatto

Luo, keksiä, käsitöitä, koristelu ja varsinkin hauskaa! Tee yksi monista lasku veneet ideoita lasten kanssa ja viettää hauskoja hetkiä tällä kaudella!

Fall Seppele puiden lehdet, ajatus Kotimaassa Puhuminen

lehtiä kruunu akseli DIY ajatus DIY puun oksa lapsi manuaalista toimintaa

Deco ajatus syksyn lehdet ja DIY lapsi

manuaalinen toiminta syksyn aikuinen lapsi lähtee syksyllä tammenterhoja DIY

Voit löytää lisää alkuperäiseen veneet ideoita klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

*Making the World Cuter

* Muotoillun Life

* Viini ja liimaa

* Meidän Etelä Koti

* Kotimaassa Puhuminen


About the author

admin