Suuri maljakko suunnittelu: 31 ideoita modernin ilmeen – anews24.info

Suuri maljakko suunnittelu: 31 ideoita modernin ilmeen

suuret valkoiset moderni design maljakko

Usein kun puhumme maljakko, voimme kuvitella vain muutama kukkia kontti pöydälle tai pukeutuja. Ja jos et nähnyt artikkeli eilen, juuri tämäntyyppisiä aluksia, jotka tutkitaan.


Mutta tänään, haluaisimme venture hieman pidemmälle ja huomaat suuri maljakko, kuka löytää hänet ei pöydällä vaan lattialle.

Kookas alus, symmetrisesti suhteessa lampun

Suuri maljakko läpinäkyvä lasi ajatus

Suuri maljakko usein muistuttaa saviruukku joka tuli meille Kreikan kauden. Se seisoo pystyssä kuin veistos, ja sisältää usein oksat, kuivatut kukat ja useita muita lajikkeita kohoava kasveja. Se voidaan tehdä posliinista, lasista, metallista tai kudottu rottinki. Hahmojen, voit myös valita kivi maljakko tai puun kaivettiin - lyhyesti sanottuna materiaali, joka voidaan veistetty suuremman vaikutuksen.

Kaunis olohuone täynnä suuria maljakoita ja vehreys

maljakoita runko pala

Suuri maljakoita sopivat täydellisesti nykyaikaiseen sisustus, jossa sisustus on yhtä tärkeää kuin huonekalut. Tässä tapauksessa voit käyttää mielikuvitusta ja antaa ei-toiminnallinen alue, luoda symmetriaa sommitella sohva kaksi massiivista amphorae tai yksinkertaisesti levitä useita maljakoita olohuoneessa ja kutsua luonto sisältä .

Suuri maljakko huonekaluja portaiden kaarteessa luokan

maljakko valtava portaikko kulmakaappi

Joskus, ja erityisesti sisätilojen jotka haluavat minimalistinen, voit lyödä vetoa iso maljakko ja pitää loput viileä ja tyylikäs ilmapiiri. Siten Alus tulee olemaan tähti oman huoneen ja voit tehdä niin omituisia lisävarusteena haluat.

Kaksi suurta mustaa maljakoitaiso musta maljakko deco lounge punainen nojatuoli sohvapöytä

Sinulla ei ole puutarha ja te haaveilla vihreä kotiin? Sisusta kotisi suuria maljakoita täynnä kukkia. Vielä parempi, valita suuria ruukkukasveja. Kasvit ovat helppo integroida kaikki tyylit sisustus. Heidän löytää paikka on yksinkertainen. Ne sopivat kaikkialla ja kaikissa huoneissa talon. Yleensä mikä tahansa kasvi voi hyvin alle luonnonvaloa.

Deco iso lasi maljakkoSuuri maljakko deco sisustusta ajatus kukkia

Pitkän aikavälin ratkaisu, jotkut ihmiset valitsevat tekokukat. Oikeastaan ​​se ei ole suuri fani. Ne eivät ole kauniita eivätkä tarjoa tuoreuden todellista kasveja. Ajatus asentamalla suuri maljakko tai suuri kukkaruukun sen sisustus, on tehdä luonnollisempaa. Tekokukat eivät sopeudu tähän halu.

Kokoelma punainen maljakoita, läpinäkyvä, hopea Suuri maljakko deco ajatus sisätilaa maljakko

Mihin sijoittaa hänen suuri maljakon? Hän menee kaikkialle: olohuoneessa, keittiössä, ruokasalissa, makuuhuone ja kylpyhuone. Jos haluat parantaa unen, asenna kasveja makuuhuoneessa. Kasvit myös helpottavan rikastetta. Se asentuu hänen työtilassa, lukeminen ja keittiö. Parasta on olla kasvin jokainen pala. Kotisi tulee rentouttava ja ilma tulee aina olla pirteä.

Suuri maljakko valkoinen keraaminen

Suuri maljakko deco valkoinen sisustus ajatus

Sijoita suuri maljakon talosi sisäänkäynti. Heti kun annat, tunnet tuoreuden ja aromi kukkia. Vieraasi arvostavat liikaa.

Deco sisäänkäynti suuri maljakko

Suuri maljakko suunnittelu: 31 ideoita modernin ilmeen

Valitse malli suuren tyylikkäitä maljakko. Esineen asennat jonkin nappulat täytyy sovittaa muuhun sisustukseen. Vaikka löytäisit maljakko omaleimainen design haluat ostaa, ajatella ennen tyyli, minne.

Suuri valkoinen maljakko

suuri suunnittelija valkoinen maljakko

Yksi malli yleismaailmallisia maljakko, joka sopii kaikki tyylit, on selvää maljakko. Jos haluat asentaa iso kirkas maljakko innovatiivinen ja kaunopuheinen muotoilu, kutsumme sinut tutustumaan valikoimaan kahdenkymmenen malleja.

Maljakko graafisia kuvioita Suuri maljakko sisustus deco motiiveja ajatus

Tee melko maljakoita koostumukset eri kokoisia ja muotoisia. Yhdistä suuri maljakko pienempi. Sinulla on mahdollisuus valita sama malleja ja yhdistellä.

kuviollinen VaseSuuri maljakko deco suunnittelusta

Maljakko joka ei murru? Jos sinulla on lemmikkieläimiä ja pelkäät lasinen maljakko lattialle voi olla rikki, valitse metalli maljakko. Häntä, hän ei murru! Lasia, keramiikkaa ja posliinia ovat esteettisesti erittäin mukavia materiaaleja, mutta jotka hajoavat helposti. Metalli on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät turvallisuutta. Lisäksi ilme tuo olohuoneeseesi ripaus maalaismainen vuosikerta. Aseta se pieni paikka alttiita riskeille.

Suuri metalli maljakkosuuret maljakko metalli kukat ajatus

Lisäksi läpinäkyvä maljakko, toinen malli universaali mutaa, valkoinen posliini maljakko. Siinä enemmän arvoa kasveissa sijoitettu. Tämä maljakko malli sopii paremmin sisätiloissa minimalistinen skandinaavinen, tyylikäs.

Kaunis maljakko lakattu musta

kaunis maljakko itämainen inspiraatio

Kaunis maljakko lakattu musta

Suuri maljakko lakattu musta

Kaikki kasvit kuten valo. Aseta pimeässä nurkassa, he eivät elä pitkään. Vuonna kimppu tai ruukku, jokainen kasvi tarvitsee ilmaa ja valoa. Mutta varokaa, on välttämätöntä, että valo on epäsuora.

maljakko suorakulmainen istutettu nukka ruohon

Suorakulmainen valkoinen maljakko

Sanoiko joku voi esittää ainoastaan ​​kukkia sisällä hänen suuri maljakon? On täysin mahdollista tehdä koriste koivun oksat. Suuri etu on, että se kestää kauan, vihdoin, ympäri vuoden! Tämä ajatus sisustus sopii täydellisesti hengen syksyn ja joulun.

Iso läpinäkyvä maljakot esiin koivun oksat

suuri lasimaljakossa täynnä oksat

Lisäksi suuret maljakko tai suuri kukkaruukun, ajatusta kutsua luontoa hänen talossaan on aina kiehtovaa. Harkitse tyyliä sisustus, sekä paikoissa ja määrä ruukut tarvitset. Parasta kasveille ja me vain laittaa paljon epäröimättä. Annoimme teille löytää loput meidän suuri maljakko ideoita kuvina ...

Maljakko suunnittelu yksinkertainen ja hieno kukka kokoonpano

kaunis maljakko tulee koriste lisävaruste

Kuivat oksat maalaismainen touch

Suuri maljakko romuttaa joitakin vihreys

vihreää nappia huoneessa melko hillitty

vihreä maljakko pöydälle ja lattialle

lieriömäinen maljakko ja kasveja, jotka tihkuvat tuoreus

kookas lieriömäinen maljakko

maljakko, jonka väri sulautuu sisustus

metalliverkko voi maljakot kontrastin

kaunis iso maljakko ulkoasua Amfora

Suuret mustat tyylikäs maljakko

Suuri maljakko trendi tyylikäs ilme

maljakko nurkassa maalaismainen touch

kaksi mustaa maljakoita symmetristä

Moderni olohuone vihreä

monet maljakoita täynnä lounge

suuri kulma lasinen maljakko

kaunis maljakko lähellä takka

kaunis oranssi maljakko xcentrique tyyli

duo Hopeinen maljakoita ylellisen ilmeen

koivun oksat avoimella astiassa

säätämästä alus toimittamaan kulmaksi

trendi maljakko täynnä korkit

suuri nykyaikainen maljakko pitkät oksat

Eklektinen sisustus maljakko raidat

huoneen minimalistinen vihreä mutakylvyistä

retro ruokailuhuone koristeellinen maljakko

hyvä rakenne muotoilu maljakoita

kaksi läpikuultavaa maljakot toimittamaan nurkkaan


Like this post? Please share to your friends: