Deco jul

Koristella kurpitsa Halloween 30 ideoita

koristella kurpitsa Halloween hengentuote Deco

Kurpitsa symboli Halloween Celtic festivaali. Vietetään useimmissa Englanti puhuvissa maissa, festivaaleille niin rakastama nuoret ja vanhat, saapui Ranskaan ja alkavat hyväksyä enemmän ja enemmän.


kuvanveistoa ja koristella kurpitsa Halloween ei ole monimutkaista. Yksinkertaisesti ottaa oikeat työkalut. Jos et vielä ole, tai yksinkertaisesti halua kaivaa kurpitsan, on olemassa monia tapoja koristella ilman kaivamaan. Valikoimaamme auttaa löytämään ideoita miten sisustaa se kaivamalla, mutta käyttämättä istunto "veistämällä". Tutustu tämän gallerian 30 innostavia esimerkkejä ...

Koristella kurpitsa Halloween pahvilla hattu

koristella kurpitsa Halloween idea hassu hattu

Kurpitsa on läsnä kaikissa muodoissa Halloween: koristelu, aterian aikana ... Se on erittäin tärkeä osa, helposti manipuloitavissa ja herkullinen. Jos olet päättänyt tyhjentää, aloita pesemällä. Sen täytyy olla puhdas ennen istuntoa. Seuraavaksi leikkaa korkki, aseta veistä (tai saha) noin 90 astetta. Irrota varovasti korkki ja puhdista massan. Sitten dump voi alkaa! Poista kaikki sisältö: liha, kuitua, siemenet. Mikään valetaan - kaikki käytetään ruoanlaitossa: paahdettuja kurpitsansiemeniä ovat ihanteellisia aperitiiviksi. Lihan kanssa, voit tehdä kaiken: salaatit, jälkiruoat, keittoja ja enemmän.

Ajatus helppo tehdä ja hyvin aloittelijoille

koristella kurpitsa Halloween hengentuote deco Halloween kurpitsa kynttilä
On tärkeää, että kurpitsan on tyhjä. Tällä tavalla homeelle hidastuu. Kerran tyhjennetty kurpitsan, voit alkaa sisustaa. Helpoin tapa on ottaa kynä piirtää halutut kuviot. Jos tämä on ensimmäinen kerta, on suositeltavaa valita yksinkertainen ja helppo malli tehdään. On olemassa monia malleja internetissä.

koristelu kynttilät idea kaivamatta kurpitsaValkoinen Halloween kurpitsa punainen kynttilä koristelu

Jos et halua kaivaa kurpitsan, on olemassa monia tapoja koristella käymättä läpi tässä istunnossa. Tsekkaa:

valkoinen kurpitsan koristeltu täydellinen ilman kaivamaan, idea käsintehty Heartland

kurpitsan Halloween koristeluun idea

Pumpkins hauska silmät valkoinen kurpitsa koristelu ideasivuja halloween ajatus alkuperäisestä sisustus

Kurpitsan veistetty elegantistiHalloween koristeluun kurpitsan oranssi kurpitsa veistetty ajatus

Kurpitsa paha silmät, idea Better Homeshalloween kurpitsa koristelu kynttilät idea

alkuperäinen idea

Halloween koristeluun kurpitsan oranssi näyttää alkuperäisen idean

valkoinen kurpitsat pieniä reikiäValkoinen Halloween kurpitsa koriste syksy lehtiä kynttiläHalloween kurpitsa kynttilä alkuperäinen idea koristelukoristella kurpitsa Halloween idea lehdet halloween kurpitsa koristelu idea alkuperäinen kynttilätIdea käytännössä CherylStyle.com halloween kurpitsa koristelu käytännön ajatus Deco halloween kurpitsa kaiverrettu kurpitsa hampaat ajatus Kurpitsa koristekynttilä ajatus valkoinen kurpitsa Halloween kurpitsa Deco ajatus Deco alkuperäinen puutarha Halloween kurpitsa koristelu kaivettiin ajatus kurpitsa hampaat kaivettiin alkuperäinen idea Halloween koristeluun sisällä hymyilevä oranssi kurpitsa Halloween koristeluun idea Halloween koristeluun idea pieni valkoinen levy kurpitsa halloween kurpitsa koristelu valkoinen idea Deco Halloween kurpitsa kynttilä ideoita kurpitsan oranssi lehtien koristelu ideoita Halloween kurpitsa koristelu hengentuote Seesamtie merkki valkoinen kurpitsa koristelu idea omaperäisen sisustuksen Alkuperäinen idea kurpitsa kynttilä koriste keiju koristella kurpitsa Halloween Alkuperäinen Halloween koristeluun idea oranssi kurpitsa sisustaa kurpitsan Halloween koristella kurpitsa Halloween kurpitsa Halloween koristeluun idea lasit porkkanat koristella kurpitsa Halloween veistetty alkuperäisen luonteen halloween