Kaunis syyskauden häät kukkakimppu

kimppu oranssi punainen puu avioliitto

Jos lasku sanoivat puut heittää tutkintotodistukset, hän kuiskaa kukkia koristeeksi väriä tarjota häät kukkakimppu kaunis. Jos he rakensivat onnea, suurimman palan olisi odotushuoneessa.


Mutta lasku on täällä, ja kirkkaat värit odottamatta onnea niin vaalia! Verho nousee löytää maalauksen lämpimillä väreillä, rikas sävyjä kulta, punainen, oranssi ja okra mukana upea kukka vielä rikkaita värejä. Aster. Chrysanthemum, Dahlia, Limonium. Kaikki nämä luonnon ihmeitä ovat käytettävissä syksykautena.

Häät kimppu tarpeeksi eri värejä ja kukkia

häät kukkakimppu kukkia eri värejä
Aster: Aster on yksi hardiest kukkia ja enemmän käytetään syksyisessä kukkakimppuja, kukinta elokuun lopussa, koska ne ovat löydettävissä myös talvella. Maassa on yli 500 lajia ja tuhansia lajikkeita. Se löytyy sinisiä sävyjä, violetti, punainen, valkoinen ja vaaleanpunainen.

Koostumusta kimpussa ei rajoitu yhdenlaisen kukkia

Häät kukkakimppu koostumus

Chrysanthemum: Native Kiinaan, krysanteemi on yksi syksyn kukkia par excellence. Vaikka usein liittyy valkoinen, on noin 30 eri lajia, joiden värit vaihtelevat punaisesta valkoinen kautta vaaleanpunainen tai keltainen. Tämä kukka on symboli ilon Yhdysvalloissa ja rakkaus Meksikossa.

Kimppu elävä kukkia ja kuivatut kasvit

kimppu kuivatut kasvit elävät kukkia
Dahlia: Piirre syyskukka koska se alkaa kukkia, kun lämpötilat romahtamaan. Tämä on vahva kukka, joka tarjoaa väripaletin niin rikas. siksi ihanteellinen morsiuskimppu. Limonium: Nämä pienet kukat, jonka muoto on samanlainen trumpetit, ja värit vaihtelevat valkoisesta violetti, käytetään laajasti vuodenajan kimppuja.

Ruusut ja perhonen lisävarusteena melko koriste

Pink Butterfly lisävarusteen kimppu

Käyttää yksin tai yhdessä muiden kukkia, ne anna morsiuskimppu vauhdilla. Lista on pitkä, kun mukaan kaikki syksyt kukkia kuten valkoinen ja keltainen ajatuksia, altto, esikot, koriste kaali "sydän kyyhkynen" lietsoa kaunis häät kukkakimppu.

Useita lajikkeita ajatuksia ja altto sopusoinnussa hääpuku

useita lajikkeita ajatuksia violas

Kuivaseos voi säilyä D-Day Memorial

Kuiva kimppu muistoksi häät

Melko kimpussa hyvin koostuu

melko hyvin kokoonpanossa kimpussa

Ruska erottuvat tässä kauniissa kimpussa

Ruska kaunis kimppu

Pitkä kimppu oranssi gerberas

Pitkä oranssi gerberas kimpussa

Häät kimppu kukkia valkoinen

yksinkertainen kimppu valkoisia häät kukat
mariaje pyöreä kimppu ruusut terät
kaunis kimppu orkideoita

Pyöreä kimppu koostumus kukkia oranssi ruusu

Pyöreä punainen oranssi häät kukkakimppu

yksittäinen keltainen kimppu häät

Syksy kukkakimppu koostuu

kimppu Kukkakedot