Deco jul

15 ideoita taidetta seinien koristeluun kotiin

Deco taiteellinen DIY maalattu lusikat

Haluatko kirkastaa valkoiset seinät ja tylsä, koska olet kyllästynyt. Luulit tapetti, mutta se on liian paljon työtä ja se on pysyvä. Haluatko jotain vähemmän harjoittaa, eikä koriste työtä.


Tässä on joitakin ideoita seinä sisustus taidetta, jonka löydät onnen. On olemassa useita tapoja tarkastella seinän sisustus - joko näyttelytilana esineitä, maalauksia, luomuksia, jotka omistat tai paikkana luomisen olla joka kutsuu piirtää, tehdä kollaaseja ja ainutlaatuinen koostumuksia. Esimerkiksi pidät maalaismainen tai vanha tyyli. Pidit vanha keittiötarvikkeet oman isoäidin tai olet ostetaan muinaistieteellisistä. Jos ne yleensä jää kellarissa tai huoneen nurkkaan alttiina maitse, miksei kehittää yhä roikkuu seinään?

Seinään koristeluun DIY

Wall Deco Retro keittiö ustensils

Valitsemalla seinä sisustus ei puuttunut: retro merkkejä kirpputori taulukoiden ja kehysten luomuksia péronnelles Versio taiteellinen, julisteita Films, kilims ja tekstiilit, graafiset kuviot ja painetut tarratapetit kaikki muodot ja värit ... Ja kyllä, kaikki on mahdollista. Katso alla olevia esimerkkejä ja inspiroidu.

Erottuvalla siluetteja galleriaan Martha StewartDeco sisätila siluetteja kehyksiä
Puurungot on useita toimintoja

seinä sisustus vuosikerta uimapuku puitteetluova Deco kehystetty pyykkipojat

Deco DIY luova kehykset pidikkeitäKoriste DIY metalliosat paneelissa

Metalli Deco DIYMaalata oman abstraktin maalaustaiteen

DIY sisustus abstraktin maalaustaiteenVintage tyyli kirpputorit

Wall Deco retrotyyli kirpputori Tarra kukka puu tummalla harmaalla taustalla kukkiva puu tarra SeinäkoristeKyniä on järjestetty väri kaltevuusDeco seinä värikynätMelko kudos laatikotDeco seinä kudos laatikot seinä sisustus vuosikerta hursti kehys

Deco helmillä verho sisällä

Deco taiteellinen seinät keittiössä

Koriste seinälevy painetut kankaat


About the author

admin