Japani sisustus ja itämaisia ​​touch zen sisustus – anews24.info

Japani sisustus ja itämaisia ​​touch zen sisustus

Japanin deco-tyyny sohva kuvioita,

Tuhansia vuosia täynnä perinteitä ovat vaikuttaneet Japanin arkkitehtuuri ja estetiikka sisustus. Tämä johti rauhallinen ja kulttuurinen sisustus.


Japanilainen tyyli kehittyy ympäri zen, tasapainoisen elämän. Kun yksi näyttää Japanin perinteet, teetä seremoniat ja elämäntapaa, kulttuuria tulee heti hyvin harjoittaa ja kannattaa toistoon jokapäiväisessä elämässämme. Tästä syystä näytämme joitakin inspiroivia ideoita lykätä japanilainen sisustus kotiin.

Etsi elementit luonnon sisätiloja Japani sisustus

Japani sisustus seinän taidetta maalaus aurinko

Japanin kulttuuri on hukkumassa rakkauden ja kunnioituksen luontoa. Paras tapa säilyttää vahva yhteys luontoon on kutsua luonto omaan sisätilaan. Lisäämällä perinteisen japanilaisen kasveja kuten bonsai ja bambu kodin antaa hänelle pienen japanilaisen luonnon kosketus. Voit kuitenkin lisätä kaikenlaista vihreys ja saada samanlainen tyyli. Harkitse puhdas kasveja kuten orkideat omaan sisätilat. Se ei ole tyypillistä nähdä monia värit kukkia japanilaisen talon, niin mitä kasvi haluat, pitää se yksinkertainen, luonnollinen ja vihreä.

maljakko-vaikutteita perinne-idässä

Japanin koteihin myös kutsua luonto kotiin suurista ikkunoista, jotka mahdollistavat näkymä luontoon heidän ympärillään. Myös tällä tavalla Japanin hyvin riippuvaisia ​​valon paritalot.

Puu on materiaali läsnä japanilainen design

vuode-huone-screen-puu

Yksi parhaista tavoista yhdenmukaistaa oman sisätilat luontoon on lisätä puun luonnon elementtejä kotona. Japanin kulttuuri on tunnettu käytöstä puuelementeillä kodeissaan. Otetaan esimerkiksi tämä kaunis näyttö vain kauniisti koristella makuuhuoneeseen.

huone makuuhuoneen-kasvien tilava

Bambu on myös suosittu puu Japanin sisustus, kuten voidaan nähdä usein. Pohjimmiltaan tekstuuri puun näkyy kaikkialla on japanilainen talossa. Yritä tehdä näitä puisia luonnon elementtejä kodin lisäämällä bambusta lattia. Ihastut rauhoittava ja rauhallinen vaikutus pehmeä puu elementit voivat lisätä kotiisi.

taulukko-basso-tee-puu

Kun se tulee sisustus Japani, painopiste alhainen huonekalujen maahan. Perinteisesti Japanin haluavat nauttia teetä maahan. Tästä syystä ne pitää tyynyt värejä ja kuvioita sohvalla ne voi heittää milloin tahansa maahan.

kuormalava-juoma-kirsikka-Sakura

Minimalistinen Japanin suunnitteluperiaatteet

Kuten olet varmaan huomannut, japanilainen malli on puhdas ja minimalistinen. Joten kun sisustaa tilaa, varo liioittele. Valita yksinkertainen sisustus, selkeä ja mieluiten luonnonmateriaaleja. Huonekalut pitäisi olla moderni, yksinkertainen ja puusta. Valaistus voi matkia alkuperäisen tyylin japanilainen-style lyhty. Kaiken etsiä moderni design jäljitellä tätä puhdas ja yksinkertainen tyyli.

alue-Sakura kirsikka-puu

Tämä itämainen tyyli herättää seesteisyyttä, liittyy modernismin. Neljä määrittävät arvot japanilainen tyyli ovat väri, valo, luonto ja yksinkertaisuus. Siksi on tärkeää, että Japanin sisustus pyörii mainitut neljä edellytystä. Jos pysyt tässä hengessä, voit olla varma, ei mennä vikaan.

Läsnäolo väri Japanin sisustus

kimono roikkuvat-wall-sisustus

Mitä värejä, valita neutraaleja ja puhdas värit huonekalut ja seinät. Harmaa, ruskea ja beige ovat mukana. Valita pehmeä valaistus, joka tuo pehmeyttä omaan sisätilat. Kaikki ympärillä, voit lyödä vetoa pieniä koriste koskettaa värit.

lamput-paperi-sateenvarjo-idee

Luoda maailmankaikkeus täynnä makeus, veto koristelu Itä tuomalla paperi lamput, bambu korit ja lyhdyt. Keramiikka, sekin on osa Japanin sisustus ei saa hukata. Löydät kulhoja, maljakoita ja levyt kuvioitu Imperiumin Rising Sun. Veneellä liittyviä esineitä kertoa tarina. Ja lisäämällä modernilla otteella, voit saavuttaa haluttu vaikutus.

valita huolellisesti Japani sisustus elementtejä

Sakura kirsikka-puu-seinä

Japani sisustus pyörii perhoset, luonto, puhaltimet, linnut ja tietenkin kirsikkapuita. Kukin näistä viitataan japanilaisen kulttuurin. Voit lisätä ne koristeena seinille, hyllyt, lattia tai roikkuu katosta.

Verho Sakura kirsikka-puu

Sakura on japanilainen sana kirsikkapuita Japanista ja erityisesti niiden kukkia. Sakura on erittäin vahva läsnäolo japanilaisen kulttuurin ja on usein havaittu, kun koriste-elementti. Tänään kirsikkapuu tuli symboli Japanissa. Se muistuttaa, että elämä on kaunis, mutta lyhyt ja tulee hyödyntää. Sen lisäksi, että Sakura symboloi kevään tuloa, kauneus nuorten ja joskus saapuminen uuden jäsenen perheessä.

Sakura-akseli-origameista paperi

Jos pidät kirsikka kuin koriste-elementti, voit jopa tehdä omia. Tämä metalli akseli ja paperin voi täysin koristella kunkin sisäosan japanilainen design.

origameista lampte suspendoitiin paperi

Tiedätkö Origami? Se on itämaista taidetta, joka kehitetty Japanissa ja jonka nimi on japanilainen. Sitä käytetään usein koristeena sekä juhlimista varten vuodenaikaa, ja sisä- ja ulkotiloihin. Tällä alalla paperin taitto mahdollistaa todellisen taideteos paperinpala. Origami luo niin yksinkertaista monimutkaisia ​​lukuja. Monet suunnittelijat ovat inspiroineet myös niitä. Ota tämä esimerkki origami lamppu tuo moderni sisustus jokaisen kosketuksen.

orirami-paperi-kukat-sisustus

Vastaavasti voit luoda muita koriste-esineitä voi levitä kotonasi tai käyttää sitä erikoistilanteisiin.

tapetti-origami malleja

Voit vapaasti peittää paperin seinät maalattu Japanin kuviot, jos olet rohkea. Valitse pieni osa seinää eivät käänny kitsch.

verdude-akvaariotyyliset pukeutuja

Miksi ei esitellä akvaario omassa olohuoneessa? Tämä inspiroi elämää ja seesteisyys ja sopii Zen sisällä.

perinteinen taulukko-vaaleanpunaiset kukat

lounge sohva-minimalistiseen tyyliin

kasvi-vihreä-tilaa Interieur


Like this post? Please share to your friends: