puutarha

Treehouses 45 rakennus- ja koristelu ideoita

suunnitelma suunnittelu mökkiä metsässä puiden

Taloja tai puun talot ovat rakenteita sijaitsevat korkeus koostuvat yleensä alustan ympärille varren tai oksat puun toimii tukena.


Rakenteiden Tällaisia ​​käyttää paitsi paikkoja vapaa vaan myös asuntojen (esimerkiksi osan vuotta) ja suojaa ja mökkiä, työtilat jne

Treehouses: rakentaa ja sisustaa luonnollisen kodin

majoja alueella lapsen kotiin puutarhan puut pelejä

Tässä julkaisussa me tarkastelemme sarjan malleja taloja erikokoisia puita. Puhutaan keinoja ja syyt rakentaa tällaisen talon; materiaaleja tarvitaan tähän tarkoitukseen; turvallisuuteen liittyviä näkökohtia sen Wasch ja koristeluun. Tavoitteena on antaa sinulle mahdollisuuden punnita itse kaikkia näitä asioita päättää, haluatko tehdä yksi niistä mukavia hyttejä!

Treehouses: mikä se on?

majoja terassilla puiden puutalo

Aloitamme välittömästi käytännön tietoa puusta taloja. Vuodesta näkökulmasta historiaa, tällainen rakenne oli ensimmäinen koti osa väestöstä planeettamme. Ajatus rakentaa tällaisen rakennus sijaitsee kaukana maan pinnalta esimerkiksi liittyi vaaroista, jotka liitetään elämä luonnossa.

Puu taloa, alkuperäinen rakenteita kiehtova menneisyys

hytit puut tuottavat puu talo

Puu taloa tarjosi tapa suojata miehiä vastaan ​​luonnonvaraisia ​​eläimiä. Nämä asunnot olivat myös säilytystilat elintarvikkeiden turvallisuuden lisäämiseksi.

Kotien ja Treehouses: luonnollinen asuntojen ja moderneja rakennuksia

deco puutalot puutarhakatoksestani

Antropologit mainita muita mielenkiintoisia selityksiä, kuten tapauksessa Korowai heimo kotoisin Papouaise, Uusi-Guinea. Korowai tiedetään elävät taloissa korkealla puissa ja puusta, bambusta ja lehtiä.

Photo mökki puiden luonnollinen koristelu

sisustuksessa mökki metsässä

Tämä heimo käytetään kokonaan ajella puun runkoa, jossa sen piti näitä asuntoja. Tämä mahdollistaa kotitalouden jäsenet voivat helposti paikalla vihollinen, estäen samalla, pääsy eläinten ja matelijoiden (kuten käärmeet), joka voisi käyttää oksat päästä taloon.

Miten selittää suosion treehouses modernissa yhteiskunnassa?

idee talot moderniin ulkotiloissa puiden

Länsimaisten, Euroopassa ja Yhdysvalloissa erityisesti puun talot ovat erityisen suosittuja, koska ne tarjoavat ainutlaatuisia vaihtoehtoja dynaaminen elämäntapa kaupungeissa.

Puumajat kahdella erillisellä alustoilla

Lastenkoti leikkipaikka puiden

Rakenteissa siis yleisesti pidetään kasvihuoneissa, eli rakenteita valmistettu luonnonmateriaaleista ja edistää läheisempää suhdetta ihmisen ja luonnon.

Miksi valmistetaan modernissa majoja puita?

alustan majoja puissa deco puutarhassa

Mökit modernissa puut ovat monipuolisia rakenteita

majoja kodin puutarhan puut lapsi

Moderni puumaja olisi mukava lisä ulkoa koristelu lapsiperheen. Aikana, jolloin vanhemmat etsivät jatkuvasti ideoita työntää lapsensa viettävät enemmän aikaa ulkona, puumökeistä ovat arvokas väline nuorten houkuttelemiseksi ulos talosta.

Pieni puu taloa lisäravinteet leikkipaikkoja lastemme

majoja suojissa puulla pihalla

Mökki metsässä on ihanteellinen täydennys leikkipaikka puutarhassa. Lapset rakastavat näitä rakennuksia, koska ne ovat alkuperäisiä ja pois aikuisten maailmaan.

Pieni puumaja ja ajatus ulkoiluun

idee Leikkikenttä lapsi kota

Moderni puumajat joskus on vaikuttava koko

Treehouses mezzanine Deco

Jossa on suojattu tilansa, mutta suojassa vanhempien näyttää nykyään saavuttamattomissa monille lapsille samassa huoneessa niiden veli tai sisar. Puumaja jossa kenelläkään ole oikeutta pitää hauskaa halutulla on tila, joka varmasti valittaa pieniä scrunchies tässä tilanteessa!

Idea mökki on rakennettu puihin: Mini puiset puumaja

koristelu puutarhakatoksestani puuliiteri

Tytöt ja pojat, jotka rakastavat seikkailuja tekee vaikutuksen jopa suloinen suojaan.

Mökit modernissa puut ovat myös suosittu aikuisten

Treehouses DIY Deco puutarha

Taloja ja puiden talojen tilat omistettu harrastuksistamme ja luovia hankkeita

hytti ulkopuoli puutarha kotiin lapsen ulkoasut

Omistajat talo on myös mahdollisuus tehdä tällaisen taloon työtilaan.

Pieni den mini puutarhakatoksestani puissa

ameangement puutarha ulkopuolella ylellisyyttä puu majoja

Vaikka ei välttämättä tarvitse toimistoa kotona (onhan teemme elää eikä päinvastoin), voimme tehdä tällaista kotona DIY nurkkaan, lukeminen tai kirjallisesti ... Lyhyesti sanottuna, pieni katos, jota voidaan käyttää rakentamiseen tilaa olet aina halunnut!

Puu talot moderneja zen tilat

Mökkiä seppele valossa puut

Mukava ajatus puumaja ja majesteettinen maisema

kota puumaja metsässä

Tällainen rakenne puiden tullut huoneeseen erittäin vaikuttava ystäviä. Puhumattakaan siitä, että kaikki nämä käyttötarkoitukset ovat yksinkertaisia ​​yhdenmukaistaa ja että talo on kyky toimia toimiva tila ja kätevä monille perheenjäseniltäsi!

Miten voimme rakentaa hyttejä modernin puita?

Ajatus majoja puutarhassa rakennuksen puita

Treehouses: DIY idea jakaa perheensä kanssa *!

majoja puissa sisustuksessa puuta

Kotien puut ovat yleensä valmistettu puusta. Muita suosittuja materiaaleja ovat lehdet ja oksat. Rakennustekniikkaa monia. Ne pyrkivät täyttämään kaksi tavoitetta: ensinnäkin, jotta se vahva ja kestävä rakenne ja suojelemaan kaikkein luontoa ja puun tukemaan valittuja talon.

Majoja modernin abres: useita valmistusmenetelmiä on harkittava

moderni treehouse

Valmistettaessa hytti tällainen alkaa tavallisesti rakentaminen emäksen, toisin sanoen vakaan alustan. Jälkimmäinen on tervetullut kotiin ja kaikki esineet se sisältää. Alusta on usein sijoitettu yhden tai useamman haarojen kooltaan riittävän suuri painon rakenteen.

Making puumaja kiinteälle alustalle

puutarhan puut moderni mökkiä

Jos valittu puu ei ole riittävästi sopivia oksia tai jos halutaan edelleen vahvistaa rakennetta, on mahdollista käyttää useita eri menetelmiä.

Constuction puu taloa: vaihtoehdot vahvistaminen perusrakenne?

pieni puutarha talon puinen puu kota

Rakenne voi levätä puujalat, jotka tukevat alustan ja kaikki on sitä. Se on rakentamisen menetelmä, joka tuo lisävoimaa matkustamon valmistetaan modernissa puutarha, jossa yksi ei pelkää tunkeutuminen villieläimiä.

Mökit puujalat abres ovat suosittu ratkaisu

miten rakentaa turvakoti puissa

Nämä puujalat yleensä kiinnitetty maahan betonilla tai muilla modernia tekniikkaa (jotkut edelleen suojella juuret puu). Puujalat katsotaan nyt helpoin tapa tuoda lisävoimaa rakenteen puissa, vaikka se on suuri.

Treehouses: edut ja haitat muita moderneja vahvistaminen ratkaisuja

tehdä puinen kota koti ulkona puutarhan puut

Käytetään nykyaikaisia ​​vahvistaminen työkaluja on toinen tekniikka käytetään tekemään alustan vakaampi talossa. Useimmiten se on asentaa sauvoja, jotka jakavat tasaisesti rakenteiden painoa sijaitsee korkeissa. Tämä rakenne tekniikka on suosittu Rakennettaessa taloja suuri korkeus kuin yhdystankojen tiedetään vähentävän epävakautta Tuulen aiheuttama ja luonnollisen kehityksen puun.

rakentaminen menetelmä treehouses

sisustamisen puinen kota lapsi

Lisäksi jokainen yleismies joka aikoo rakentaa puumaja pitäisi päättää käyttää luonnollisia tai invasiivisia menetelmiä. Ensimmäiseen luokkaan kuuluvat kaikki menetelmät valmistamiseksi rakenne, joka ei sisällä nauloja, ruuveja tai pultteja.

Valmistus majoja modernissa puissa: ajatella turvallisuuden ja ympäristönsuojelun

talonrakennus puinen hökkeli puita

Toisin sanoen, tämä on käyttää luonnonmateriaaleja tunnettu jo vuosisatoja: puiset palkit, baareissa tai kiinnitysvälineitä köyttä. Näitä menetelmiä suositellaan DIYers jotka haluavat parhaan mahdollisen suojan ympäristölle ja luonnollisen ilmeen puun.

Puu talot ja puiden taloa pitäisi mahtua luontevasti ympäröivään maisemaan

Lasten leikkipaikka suunnittelu kota

Luonnollisia etuja maasto- ja työmaa on otettava huomioon suunnittelussa matkustamon suunnitelma.

Talo Valokuvan abres suuressa alustalla

puinen kota aikuista lasta

Luokkaan invasiivisia menetelmiä rakentamisen sisältää puolestaan ​​käyttää työkaluja edellä todettiin: naulat, ruuvit, pultit, tapit jne Jos aiot käyttää Tämä valmistusmenetelmä, huomaa, että erilaisia ​​puita eivät reagoi yhtä hoitoon näitä välineitä työvoiman.

alustan idea majoja nykyajan puissa

Leikkikenttä suojia

Suosittelemme tiedustella vahvuus puulla mahdollisista vaikutuksista, joka tuottaisi tämän työmenetelmä pinnallaan ja sen kestävyys.

Melko Puulavan kukka sisustus

deco puutarha kota DIY puutalo

Jos et halua rakentaa nykyaikainen rakennus, panostaa kaiken simpelment kauniilla Puulavan.

Rakennus puumajat ja hallinnolliset menettelyt

puutarha rakennussuunnittelu talot puissa

Kokoa rakennuksen puissa ja sivusto voi myös määrittää ennakkolupavaatimus antamisesta oman alueen. Siksi suosittelemme ottamaan vähän aikaa oppia nämä mahdolliset hallinnolliset tiedot ennen kuin aloittaa suuriin hankkeisiin.

Kehittäminen puumajat ja Käyttäjän suojaus

Ajatus koristelu mökki metsässä

Making luonnollinen ja ympäristöystävällinen talo puussa edellyttää myös pohdintaa siitä suojan sen käyttäjille. Jos matkustamon käytetään lasten, on välttämätöntä rakentaa vankka ja kestävistä materiaaleista, vaikka mökki ei sijaitse korkealta.

Ajatus turvallinen pääsy sillan puutalo

DIY ajatus kotipuutarha puumökit

Sama sääntö pätee myös pääsy kotona tarkoittaa puiden (puinen tikkaat tai köyden, jne.) Sekä maisemointi sen alustan (mukaan lukien läsnä ramppi).

Talon puu ja turvallinen pääsy alustojen

Puiset puutarhakalusteet kota deco leikkipaikka

Intohimoinen luonto ja DIY voisi myös harkita virkistysalueen asennettu useita alustoja kytketty (sijoitettu yhden puun tai useampia rakenteita lähellä). Täällä läsnäolo suojelukeinoja on myös erittäin tärkeää varmistaa käyttäjien turvallisuutta.

Majoja nykyajan puut: mitä deco ja ulkoa?

koristelu turvakoti puissa

Mitä koristeet valita puutalo? Olet lähes vapaasti keskittyä ratkaisuja kohde koristelu että haluat ja haluat asentaa omassa hytissä.

rivitalossa puissa Photo

koristelu moderni terassipuutarha suojaan kota

Jos olet vähän ideoita, tietävät, että laajimmin käytetty koristelu tyylit ovat tyylikäs maa design ja maalaismainen että täydentävät luontevasti ulkoasua puu sisustus. Skandinaavisen muotoilun on myös loistava ratkaisu sisätilojen tällaisen talon.

Ajatus ulkoterassilla kalustus

Valokuva rivitalossa puita

Useimmissa kodeissa puissa sisältävät myös ainakin pieni terassi, joka on osa heidän perus alustalla. Sitä käytetään yleensä tulona alueen ihmisiä, jotka tulevat kiivetä puuhun ja valmistautuu avaamaan oven talon.

Ulkopuoli koriste puumaja

lastenohjelma Ulkohytti

Ulkopuoli koristeluun puumaja on kuvitella halujen mukaan sen tulevat käyttäjät. Dia olisi lasten leikkipaikka ja puutarha suojaan tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille.

puu kota terassi Photo

Puun turvakoti talo hut puutarha idea

Ottaen huomioon kaikki edut avoin tila, kuten tämä, omistajat tällaisen talon voi päättää kehittää sitä pienenä ulkoterassi.

Kiva idea valon puutalon

lapsen kotiin laiturialueelle mökki puita

Tämä hyvä sisältyä myös pieni pöytä ja pari tuolia ja yksi tai kaksi valoa, lähteet pehmeää luonnonvaloa.

Puumaja pieni terassi

Layoutsin idea rakentaa puutarhakatoksestani

Treehouses ja ajatus luonnon sisustus

puutarha shack puut puinen ulko

Iso Huvila kuva puinen puut

lentokone mökkiä toimistossa automaatio puita

mökki rakentaminen ajatus modernin puissa Logan Ward, valokuvia Lajos Geenen


About the author

admin