DIY kylvökone lava 30 fabulous ideoita

DIY kuormalava ideoita planter ulkopuolella-kuormalava-puutarhuri deco DIY

Ah, lavat ... Onko ne ovat käytännöllisiä! Nämä puurakennukset ovat jo pysyvä kutsu koteihimme ja modernin muodon. Niiden muodot vaihtelevat.


Heidän tehtävänsä on lukuisia. Tänään Designmag esittelee upea valikoima 30 DIY puutarhan ideoita kuormalava ja antaa muutamia vinkkejä suunnitella oman helposti.

DIY planter lava: kirkas luonto, eloisa elpyminen

DIY kylvökone kuormalava -Deco-puutarhanhoito-en-kuormalava-puu kasvit ulkopuolella

DIY kylvökone kuormalava ideoita deco kuormalava-puu kasvit puutarhanhoito-DIY-ulkopuolella

Olemme onnekkaita elää mielenkiintoisia aikoja. Kun pitkään tuotannon, kulutuksen ja kaupungistuminen, se todistaa sillä jo yli vuosikymmenen palata luontoon. Olemme yhä enemmän tietoisia ympäristön ja ihmisen vaikutus. Kierrättää ja palauttaa tulee looginen jatko tätä suuntausta.

puutarhanhoito ideoita-kuormalava-deco-sisustus-kasvien puu DIY

Making kuormalava kylvökone on todellakin helpompaa kuin uskotkaan. Luo pystysuuntainen puutarhan terassilla, parvekkeella, puutarhassa ja jopa sisällä hänen elintilaa tulee saatavilla ja helppo ansiosta puisia kuormalavoja.

DIY kylvökone lava Lavan puun ruukut

ideoita deco-kuormalava-puu-puutarhuri kasveja ulkopuolella

Helppo käsitellä, se on jo todistanut useita erilaisia ​​muunnoksia puisia kuormalavoja. He kääntyvät sohva, penkki, sänky, pöytä, tuoli, lepotuoli, pääty ... Ja jostain innokas puutarhuri, paletti näkee täydellinen väline luoda käytännön puutarhuri ja edullinen. Mikä malli puula kylvökone valita riippuu tarpeista ja aika, jolloin haluat omistautua tähän DIY projektin.DIY kylvökone kuormalava ulkopuolella-puutarhanhoito-en-lavan ajatus deco kasvi-puu-DIY

Vertikaalinen puutarha kysyy maa löytää sen paikka kaupungissa. Ottaa vihreys jokapäiväistä tulee mahdolliseksi myös niille, jotka asuvat pienissä kaupungeissa talojen läpi tällaista käytäntöä ja käytännöllisesti sisustettu. Tämäntyyppinen puutarha optimoi tahansa tilaan ja nauttia tuoreus vihanneksia päivittäin.

Deco lava-puutarhanhoito-ideoita-ulkopuolella-puu kasvit

Sijoittamalla korkuisia voimme hyödyntää entistä toimiva tila, vihreä ja paremmin jäsennelty. Mikään helpompaa ja miellyttävä, aina tarvitse kätensä Keittiöhyllyt kaikki tuoreet yrtit tai vihannekset säteitä hakemaan.

DIY-Jardiniere-kuormalavojen-ideoita-deco-parveke-puu kasvit

Ottaa kasvit itsessään tarkoittaa hengittää paremmin, keskittyä ja rentoutua. Riippumatta tyyli sisätilojen elintilaa, kasvit ovat paljon muutakin kuin vihersisustusmallistosta. Olemme mukana joka päivä, ne auttavat meitä elää paremmin.

Deco-Jardiniere-kuormalavojen-ideoita-inside-parveke-puu kasvit

Yleensä puulavaan voi palvella sinua tukena ruukuissa, tai se voidaan muuntaa kasvimaa itsessään, kuten on tehty kuvan alla. Todellakin, vertikaalinen puutarha vie vähemmän tilaa ja maksaa vähemmän, koska se ei tarvitse olla ruukkuihin tai ruukkuja.

DIY kylvökone kuormalava kuormalavojen puutarhanhoitoon-ideoita deco ulkopuolella-kasvi-puu

By haittoja, tekniikka vertikaalisen puutarhan paletti ei voida soveltaa kaikkiin viljelykasveihin kasveja ja vihanneksia. Onneksi useimmat yrtit sopivat täydellisesti tällaista istutus! Mitä tulee kasvimaan taskuihin, täällä löytää erilaisia ​​suurempia kasveja.

Deco-DIY-puutarhuri-in-kuormalavojen puu kasveja ideoita

Aikaisemmassa artikkelissa olemme keskittyneet pystysuoraan puutarhaan kaikissa muodoissaan ja miten luoda vihreä paratiisi kotiin. Tähti kaikenlaista vertikaalinen puutarha on epäilemättä puulavaan. Se voidaan sijoittaa suoraan maahan tai, säästää vieläkin enemmän tilaa, keskeyttää tai kiinnitä seinään, kuten tehtiin alla olevassa kuvassa. puu-puutarhanhoito-en-lavan deco-idea-kasvi-DIY-ulkopuolella

Viiniköynnösten Rakastan puulavojen! Nämä viimeiset ovat ihanteellisia viljelyyn helminauha istuttaa Sedum kasvien muratti tai paholainen. Lopuksi, mitä tahansa huonekasvi voi sopeutua helposti muotoon puisia kuormalavoja. Et yllättynyt, että mehikasveja, jotka ovat myös voi elää ilman ongelmia paletti kylvökone.

DIY kylvökone keskeytettiin lavan kanavan seinä
puutarhan kuormalava-sisätila-ajatus-deco-kasvi-puukuormalava deco-puutarhanhoito-ideoita-puu kasvit DIY-ulkopuolella

Niille, joilla suuri puutarha tilat, on myös mahdollista käyttää puisia kuormalavoja omaan puutarhaan horisontaalinen, kuten on tehty kuvan alla.

Puutarha istutuskoneet lavoja penkki
DIY kylvökone lava-puutarhanhoito idea-en-lavan deco ulkopuolella puu kasvit DIY

jardiniere-idee-kuormalava-puu kasvit DIY-ulkopuolella deco

Missä puisia kuormalavoja? Koska lavat on tullut valtava suuntaus viime aikoina, monet ihmiset ovat päättäneet hyödyntää ja myydä niitä verkossa tai kaupoissa. On kuitenkin aina mahdollista löytää niitä ilmaiseksi. Yleensä tavaratalot käyttää sitä kuljettaa kauppoja ja heittää ne myöhemmin. Suosittelemme tarkistaa ystävien ja löytää paikkoja, joissa kaupat heittää ne omassa kaupungissa. Se on varma, että on olemassa!

Jardiniere-kuormalavojen-puu-deco-ideoita-ulkopuolella-kasvi

Tiedätkö, että on olemassa kahdenlaisia ​​puisia kuormalavoja? Ensimmäinen tyyppi puula on, että se on suoraan laittaa roskakoriin kerran kuljetettiin kauppoihin. Toinen malli on sellainen, joka käyttää uudelleen. Tämä on yleensä käsitellään kemikaaleilla. Sitä ei suositella luoda huonekaluja tai kylvökone kemiallisesti käsitellyillä malleja, koska ne voivat olla haitaksi terveydelle.

puutarhanhoito-en-lavan deco-ideoita-puu kasvit ulkopuolella, DIY

Mitä lava valita suuri tai pieni? Se riippuu alueesta, jossa soittaa ja kasvien määrä haluat kasvaa. Jos haluat aloittaa istutus yrtit, että te sijoittaa omassa keittiössä, pieni puinen kuormalava riittävä. Tämä on myös hyvä alku kaupunkien puutarhurit, jotka vain tulevat aloittamaan vihreitä seikkailuja!

puutarhuri-jossa lavan-idee deco puu kasvit ulkopuolella, DIY

Asentaa DIY planter paletti omassa olohuoneessa? On täysin mahdollista! Voit myös asentaa kolmeen mikä näkyy alla olevassa kuvassa. Nämä kolme lavat kiinnitettiin seinälle olohuoneen sohvalla. Seinä deco Salon päälle!

Ajatus seinä deco lounge päälle kukka melat kiinnitetään seinään

Jardiniere deco-kuormalava-sisustus-ideoita-kasvien puu DIY

Haluat mieluummin käyttää puula tukena ruukku? Muutos ruukut säännöllisesti on tärkeää kasvien terveyteen. Jos et halua ostaa uusia tai haluat luoda DIY 100%, vanhat tölkit ovat ihanteellisia tähän. Älä unohda lävistää syvälle kasvien hengittää ja maa on aina tarpeeksi kosteat. Toinen etu purkittaminen on, että ne on helppo asettaa ja erittäin kevyt.

ideoita lava-puutarhuri-deco-ulko-puu kasvit DIY

On todistettu, että ruoanlaitto ja tehdä itse esineet on todellakin erittäin rentouttavaa toimintaa ja auttaa vähentämään jännitystä jokapäiväisessä elämässä. Kuvitella ilo, kun olet kylvökone kuormalavojen tehty ...
ideoita lava-deco-puutarhuri-parveke kasveja

Kasvien hänen parvekkeella on täydellinen keväällä ja kesällä. Syksyllä ja talvella, on syytä palauttaa kasvit sisällä. Muuten he eivät kestä kylmää. Sen vuoksi on tarpeen korjata rakennuksen DIY kylvökone paletti, niin että se voidaan helposti siirtää. Ajatella myös paikka oman kodin, jossa voit asentaa sen.

Paletti transformoitu kylvökone pyörillä, jotka voidaan siirtää helpostipuutarhanhoito ideoita-kuormalava-deco-parveke-ulkopuolella-kasvi-puu

Ja sen ulkopuolella, tuskin koskaan paikalla tehdasta suoraan auringonvaloon, sillä ne saattavat polttaa. Itse asiassa on hyvin vähän kasveja, jotka pitävät tällaista altistumista auringolle. Tiedustella myös ennen valintaa kasveja. Jos olet päättänyt tehdä pystysuora puutarha, varmista, että eri lajeilla voi olla yhtä aikaa ilman ongelmia yhdessä.

ideoita-puutarhuri-in-kuormalava-puu kasvit DIY-sisustus

On totta, etteivät kaikki mahdollisuuden nauttia puutarhassa. Monet ihmiset asuvat pienissä huoneistoja kaupungin. He ajattelevat, että heidän elintilaa ei oikein sovi kasvien kasvattamiseen. Me Designmag sanoi kuka tahansa ja nauti joitakin vihreys päivittäin ilman ongelmia. Meidän täytyy vain ajatella toiminnallisesti ja yrittää optimoida jokaisessa kolkassa oman asunnon tai talon. Yksi voi aina löytää tilaa pieni kasvi jonnekin.

DIY puutarha ideoita kuormalava-puutarhuri-kuormalavojen deco

DIY puutarha ideoita kuormalava-puutarhuri-deco ulko-kuormalava-puu kasvit DIY

Tässä on keittiö fantastinen seinäsomisteiden. Puinen kuormalava on asennettu seinään yrttejä ja pieniä salaatteja. Tämä vihreä sisustus yhdistyy hienosti työtason ja marmori backsplash ja valkoisia huonekaluja.

DIY Planter lava seinälle

puutarhanhoito ideoita-with-lavan deco-sisustus-keittiö-puu kasvit

Puulavaan voidaan myös muuntaa säilytyskaappi oman kätevä puutarhatyökaluja. Voit asentaa sen autotalli, puutarha tai terassi. Lopuksi, kuten jo ymmärtänyt, ei ole mitään käytännöllistä kuin puuritilällä! Se on ekologinen, esteettinen ja hyvin toimiva. Puku tahansa ja ulkoa tyyli, se on helppoa. Kuka sanoi, että luodaan tilaa nykyaikaista elämäntyyliä ja suunnittelu, sinun täytyy investoida paljon tapoja? Pikemminkin se ei ole mitään muuta muodissa kuin olla luoja ja suunnittelija oman elintilaa. Menkää ja käännä asunto tai talo on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen paikka. Jos haluat löytää muita ideoita elpyminen puisia kuormalavoja, ota yksi meidän uusimmat artikkelit ja tätä aihetta.

DIY Planter kuormalava ideoita-DIY-puutarhuri-in-kuormalavojen deco ulkoa puu